Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

blink.gif o jei berniukas,tai uodu galima vadint fool.gif
Atsakyti
Bite-neee doh.gif
Atsakyti
Ne kažką toks vardas smile.gif Tikrai neduočiau.
Atsakyti
siaip, grazu ir originalu bigsmile.gif bet prisistatyti vardu Bite tikrai nenoreciau schmoll.gif todel manau kad nelabai tinkamas vardas mergaitei..
Atsakyti
kaip zodis visai nieko, skambus, trumpas, bet vardo tai neduociau tokio, per daug keistai skambetu. Iskart uzkabinciau tokiam vaikiukui pravarde Maja smile.gif
Atsakyti
Bite Vilimaite berods rasytoja tokia yra g.gif bet turbut cia jos slapyvardis, ne vardas buvo g.gif Bite visai grazus vardas butu, jau geriau negu tie mandrieji tejos,kejos,lejos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 15:12)
Sveikutės,
prašau  pasidalinkit savo nuomone. Ką manot apie mergaitės vardą Bitė?

Šis vardas nuolat skamba mano galvoje, bet kai pasidalinu su kitais, tai dažniausiai palinguoja galvas  rolleyes.gif

man jau tada graziau Maja biggrin.gif
Atsakyti
Klasioko šuns vardas buvo Bitė, tai ant žmogaus tokio vardo niekaip neįsivaizduoju doh.gif:
Atsakyti
Pagalvokit apie vaiką, jei susidurs su prancūzakalbiais (vis tiek gi susidurs)... Išvertus iš prancūzų kalbos šis vardas reiškia vulgariai By.....s.... doh.gif Gerai skamba: "Laba diena, aš - panelė (ponia) B.....s" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2010 06 12, 10:16)
Pagalvokit apie vaiką, jei susidurs su prancūzakalbiais (vis tiek gi susidurs)... Išvertus iš prancūzų kalbos šis vardas reiškia vulgariai By.....s....  doh.gif Gerai skamba: "Laba diena, aš - panelė (ponia) B.....s"  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Kartais tevai visiskai nepagalvoja apie vaiko ateiti kai galvoja vardus..svarbu jiems grazus ir viskas. Nemanau kad mergaite butu labai laiminga pavadinta vabzdziu...na bet ka mes cia persam savo nuomone, mama jau "isikandus" ta varda ir koks 80 procentu kad taip vaika pavadins, ir kaip ji minejo NESUBRENDO LIETUVA BITES VARDUI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2010 06 12, 11:16)
Pagalvokit apie vaiką, jei susidurs su prancūzakalbiais (vis tiek gi susidurs)... Išvertus iš prancūzų kalbos šis vardas reiškia vulgariai By.....s....  doh.gif Gerai skamba: "Laba diena, aš - panelė (ponia) B.....s"  doh.gif

O vokiškai bitte tai yra prašau, atsiprašau arba kreipimasis: kaip sakėte? Būtų: wie bitte?

Kiekvienoj kalboj šis žodis turi savo reikšmę.

O man bitė, tai ką žinau. Keistas toks..
Atsakyti