Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

Bite ir yra bite,prieko cia vardas? g.gif
Atsakyti
nuostabus vardas. Zinau mergyte tokiu vardu ir tikrai darzelyje ir mokykloje nieks jos nepravardziuoja, visi vadina Bitute. Jei bus noro vaikams pravardziuoti, tai jie sugalvos kaip pasisaipyti is bet kokio vardo, vaikai yra isradingi.
Atsakyti
QUOTE(daluu @ 2010 08 22, 22:17)
nuostabus vardas. Zinau mergyte tokiu vardu ir tikrai darzelyje ir mokykloje nieks jos nepravardziuoja, visi vadina Bitute. Jei bus noro vaikams pravardziuoti, tai jie sugalvos kaip pasisaipyti is bet kokio vardo, vaikai yra isradingi.

o kam pravardziuoti, jei jau ji ir taip bite rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gal jau tada Širšė arba Vapsva kokia? doh.gif
Atsakyti
Man taip pat sunku "priimti" toki varda, kuris tiesiogiai kazka reiskia g.gif Man tai schmoll.gif
Atsakyti
Man paciai keista, kad man sitas vardas labai patinka. Tik idomu, ar Bite, tapusi rimta seimo nare ar kokios imones vadove rimtai atrodytu savo varda pasakiusi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 15:12)
Sveikutės,
prašau  pasidalinkit savo nuomone. Ką manot apie mergaitės vardą Bitė?

Šis vardas nuolat skamba mano galvoje, bet kai pasidalinu su kitais, tai dažniausiai palinguoja galvas  rolleyes.gif

schmoll.gif palinguosiu galvą ir aš smile.gif
Atsakyti
Vardas superinis, jau koktu nuo Amandu, Emiliju ir kt. 4u.gif
Atsakyti
kazkaip nepatinka man medziu, gamtos reiskiniu, gyvunu, pauksciu ir vabzdziu pavadinimai kaip vardai ...
Atsakyti
Bitė - mielas vabalėlis ir šiuo žodžiu nusakomos geros žmogaus savybės, bet savo dukrytės taip nepavadinčiau. Sutinku su SaulesSmiltys mintim.
Atsakyti
kartais noredami isskirtinumo tevai vaikui visam gyvenimui uzkrauna vardo nasta...Bite- yra vabzdys ir su vardu as nematau nieko bendra, nei sis nei tas...susirenka darzeli nuo iprastu vardu pavargusiu mamu vaiku grupe- Zyle, Kamane, Voras, Varna, Uodas ir pan.Dievaz atskira grupe reiktu kurt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2010 09 13, 16:50)
kazkaip nepatinka man medziu, gamtos reiskiniu, gyvunu, pauksciu ir vabzdziu pavadinimai kaip vardai ...

drinks_cheers.gif

jau ir saule vardas gan populerus, nu bet man konkreti nesamone. jei jau taip stinga vardeliu, tai gal tuoj berniuku Karkvabaliu ir mergaiciu Musmiriu atsiras, nu ka zinau... siaip siulyciau gerai apgalvoti toki zingsni
Atsakyti