Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

kaip vardas mergytei man nelabai schmoll.gif . Pazinojau suniuka taksiuka, vardu Bite, tai gal dar del to... smile.gif
Atsakyti
kaip tik mama siandien pasakojo ,kad kai ji buvo vaikas , ju kaime pries gera pusamzi gyveno trys seserys vardais - Sigute ,Bitute ir Vaidilute biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 14 birželio 2010 - 00:02

Kodel ne Musė? Arba Vapsva? Sau norėtumėt tokio vardo?
Atsakyti
QUOTE(*Meg* @ 2010 06 23, 13:21)

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Nedėčiau mergaitei tikrai tokio vardo schmoll.gif
Atsakyti
apsaugok Viespatie ... : g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dikute: 27 birželio 2010 - 11:30
QUOTE(*Meg* @ 2010 06 23, 13:21)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai nerinkciau tokio vardo mergaitei schmoll.gif
Atsakyti
Nu man Bitė tai čia net nevardas... Man tai tikrai nesamonė. Savo mergytei tokio tikrai nedėčiau... doh.gif aš ant savo tėvų kiek pykstu, kad mane medžiu pavadino, o čia dar blogesnis varijantas lotuliukas.gif
Atsakyti
Jauciu,kai mergyte pauges gedysis tokio vardo.... g.gif Juk mazi vaikai greit randa asociaciju su vardu-pravarde garantuota verysad.gif
Atsakyti
Na aš nesuprantu mamų doh.gif , na ar nėra normalių gražių vardų g.gif
Atsakyti
Čia daugiau tiktų gyvūnui karvytei ar šuniukui...
Atsakyti
Na man nelabai gražus, net nebūčiau sugalvojus tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2010 06 11, 12:10)
Bite Vilimaite berods rasytoja tokia yra g.gif bet turbut cia jos slapyvardis, ne vardas buvo g.gif  Bite visai grazus vardas butu, jau geriau negu tie mandrieji tejos,kejos,lejos  biggrin.gif

Vardas, vardas, ne slapyvardis smile.gif Senas ir gražus čia vardas, tik nepopuliarus ir pamirštas (o man dėl to tik labiau patinka biggrin.gif). Aš mielai tokį vardą turėčiau smile.gif
Atsakyti