Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

Kas cia per vardas doh.gif ne,ne schmoll.gif
Atsakyti
ir aš sakyčiau, kad nelabai toks vardas...
Atsakyti
QUOTE(Mamašiukas @ 2010 12 15, 08:37)
ne ne ne ....Bitė - parazitė...

man taip net apie bitę-vabzdelį neapsiverstų liežuvis sakyti... blink.gif
Atsakyti
Nelabai grazu... smile.gif 4u.gif
Kazkaip is karto akyse stovi tas mazas padarelis smile.gif tad duoti toki varda mergaitei...mmm smile.gif na ne smile.gif
Atsakyti
uoj ne
Atsakyti
O man visai nieko, ir taip iskart su vabzdziu nesisieja, o greiciau su rasytoja Bite Vilimaite. Vaikai dar ir nesugalvotu pravardziuoti, jei tevai nesistebetu ir patys pravardziu kaip 'parazite' nesugalvotu biggrin.gif
Atsakyti
Dukra Bitė, o sūnus galėtų būti koks karkvabalis (arba dar tas panašiai skambantis vabalas, bet nesakysiu pavadinimo, nes nenoriu nieko įžeisti biggrin.gif ). Dar galėtų būti uodas, žiogas, bimbalas ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babause @ 2010 12 17, 15:03)
Dukra Bitė, o sūnus galėtų būti koks karkvabalis (arba dar tas panašiai skambantis vabalas, bet nesakysiu pavadinimo, nes nenoriu nieko įžeisti biggrin.gif ). Dar galėtų būti uodas, žiogas, bimbalas ir t.t  biggrin.gif

o jau sąmojis laugh.gif
Atsakyti
Bite - grazus skambesys, bet labai jau asocijuojasi su vabzdziu, o man iskart i galva ateina bite Maja, paprasciausiai vaikui bus sunku....
Atsakyti
Oj, nea. Nu, ne vardas čia doh.gif Įsivaizduokit, kaip kiti vaikai pravardžiuotu tokiu vardu mergaitę blink.gif
Atsakyti
Turėjau kalytę tokiu vardu wub.gif Bet mergaitei manau netinka ax.gif
Atsakyti
Butu grazu sese Bite ir brolis Omnitel arba Tele2 smile.gif
Atsakyti