Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

Rizikinga...Kol maza mergaite, dar gal puse bedos, bet jeigu isaugs didele, stora reksminga boba? lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinau nežinau, tikrai taip nevadinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulisb @ 2011 06 02, 18:19)
is to mandrumo jau nebezino kaip ka ir bevadinti...ziauru

A koks čia tas "mandrumas" leiskit paklaust? bigsmile.gif
Yra žmonių, kuriems šis vardas patinka.
Man pvz. labai nepatinka vardai Emilija, Kamilė, tai ką dabar daryt? Smerkt žmonės, kurie tokiais vardais savo vaikus vadina? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2011 06 13, 22:14)
A koks čia tas "mandrumas" leiskit paklaust?  bigsmile.gif 

Būtent! Kai žmonės duoda savo dukroms Melisos (iš graikų) ar Deboros (hebrajų) vardus - tai gerai, nors šie vardai reiškia ne ką kita, kaip bitę, o pavadinti lietuviškai - daugeliui "žiauru", "baisu"...
Atsakyti
Man ziauru. Kas cia per mergaites vardas. Nors kokiu dabar vardu tik nera, zmoniu ir gyvuliu tokie patys. Pvz drauges suo vardas Tamara, kaip ir jos tetos. Ziauru
Atsakyti
Būtų Bytautė, tai dar pusė bėdos, o dabar Bitė...tai gal Musė 4u.gif
Atsakyti
Man tai čia ne vardas.smile.gif Vabzdys juk... Tai kaip gali būti vardas? Kažkaip keistai. Ar jau neberanda tėveliai normalių ir gražių vardų?
Atsakyti
QUOTE(Tiūtė @ 2011 07 26, 23:25)
Man tai čia ne vardas.smile.gif Vabzdys juk... Tai kaip gali būti vardas? Kažkaip keistai. Ar jau neberanda tėveliai normalių ir gražių vardų?

O Jums Melisa ir Debora gražu, priimtina? Ta pati reikšmė, tik graikų ir hebrajų kalbomis. O kaip patinka lietuviškas vardas Austėja (Austė)?

Daugelio šalių kultūrose bitė yra mistinis, dieviškas gyvūnas. Be to, turime dvi rašytojas, Gabrielę Petkevičiatę, slapyvardžiu Bitė, ir Bitę Vilimaitę
Atsakyti
Čia kiekvienam savaip. wink.gif Aš nesiginčiju. Gal kažkam ir gražu. wink.gif Man ne ir tiek. smile.gif
Atsakyti
Man gražu, nenuvalkiotas ir reikšmingas vardas thumbup.gif Bitutė, Bitelė wub.gif
Atsakyti
Labai gražus. Bitė - mūsų šuniuko vardas.
Atsakyti
QUOTE(Tiputapu @ 2011 07 28, 09:27)
Labai gražus. Bitė - mūsų šuniuko vardas.

Čia jau geriau:D smile.gif
Atsakyti