Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

doh.gif
Bite, Vapsva, ar sirse. Na man tas pats. Kai tevai duoda tokius vardus jie nepagalvoja apie vaikus. O renka, kad butu retas ir jiems grazus. O kaip vaikai isgyvena, kai juos pravardziuoja. Net studentu laikais as atsimenu buvo vaikinas retu vardu, tai per bendras paskaitas kai destytojas tikrindavo ir pasakydavo varda tai visi "isluzdavo".
Atsakyti
Bitė - puikus sutvėrimas: jeigu ne jos, nemažos dalies maistinės augalijos neliktų. Tačiau Bitė kaip vardas skamba gan keistai - net ir pravardės nebereikėtų, nors skambesys ir malonus ausiai... smile.gif

Atsakyti
Gal iškart reikėtų duoti Bitė Maja g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 03 01, 09:18)
Bitė - puikus sutvėrimas: jeigu ne jos, nemažos dalies maistinės augalijos neliktų. Tačiau Bitė kaip vardas skamba gan keistai - net ir pravardės nebereikėtų, nors skambesys ir malonus ausiai... smile.gif

pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 03 01, 08:31)
Gal iškart reikėtų duoti Bitė Maja g.gif:

Man tokia pati pirmoji mintis toptelejo, neskriauskite vaiku, bites geros, nesa medu, bet vaikui toks vardas tikrai, mano nuomone, netinkamas, kas butu, jeigu kokia Skrudele pavadintume, Kirmineliu. Suprantu, norisi isskirtinumo, bet gal nenuprotekime. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Visiška nesąmonė doh.gif
Vargšė mergaitė - pašaipų neišvengtų, galvą guldau unsure.gif Duok Dieve, kad stipri būtų ir atsilaikytų prieš visas patyčias.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simmone: 15 kovo 2011 - 13:48
QUOTE(Minerva @ 2011 03 01, 10:18)

Ne tik naudingas sutvėrimas, bet lietuvių pagonių senovėje garbintas, kaip šventas. Jei vardas Austėja mums priimtinas, kodėl negali būti priimtinas Bitė?

Beje, yra rašytoja Bitė Vilimaitė.
Atsakyti
Kiek suprantu, sito vardo taip ir nedave savo mergaitei.

Bet man yra negrazesniu vardu, nei Bite.
Atsakyti
Man tai cia kaip pravarde, o ne kaip vardas skamba.
Atsakyti
Bitė yra bitė. smile.gif Ar jau nebeliko normalių vardų?smile.gif
Atsakyti
As asmeniskai nenoreciau,kad toki varda man tevai duotu schmoll.gif Vaikai ziaurus,taip issijuoks,kad vaikui atsoks fantazija ir i mokykla eit.Kam taip doh.gif
Atsakyti
Viska reik vadinti tikraisiais vardais, kam mergytei duodi vabzdzio pavadinima...
Atsakyti