Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 14:40)
Na mielas vabzdys Bitutė...  didelio skirtumo kaip ir nematau ar vabzdys, ar medis ar zole, ar planetos...  Man labai svarbu, kad lietuviška ir žemiška bei retas
Aš pati Giedrė  ax.gif

va kodėl.
Atsakyti
Na man tai sitas varda nelabai...
Atsakyti
Įdomus vardas, bet man asocijuojasi su skausmu verysad.gif
Manau prie Upės tiktų Rytė, Vakarė ax.gif
Atsakyti
Na gal ir juokingai skamba Bite.....Mano kaimyne suniuka bite pavadinus smile.gif
Atsakyti
Žinau mergaitę, kurios vardas yra Bitė. Man labai gražu.
Atsakyti
gal kaip vardas žmogučiui nelabai... unsure.gif bet jei susipažinčiau su kokia Bite, tai gal labai nenustebčiau.. blush2.gif
Atsakyti
O kaip tau vardas Vasare? Gražus, švelnus, gaivus ir vasariškas... Mergaitė būtų vasaros pažiba!
Atsakyti
negrazus man schmoll.gif
Atsakyti
Normalus man tas vardas. Būtų jis dažnesnis ir skambėtų kiek dažniau, viskas būtų normaliai. O ir vabzdys ta bitė - neeilinis: labai darbštus, švarus, turintis unikalių gyvenimo būdą... Apie jį vienintelį lietuviai sako "mirė bitutės", visi kiti gyvūnai dvesia, krinta, stimpa...
Žodžiu, rinkdama vaikui vardą, niekada nesitarčiau su ta tautos dalimi, kurios nepažįstu, kurios kultūra, išsilavinimas, mentalitetas man nežinomi... Vardą renka tėvai, o ne forumai... Jei jau priprasim prie Eskados, Singaros, Zoros, kodėl blogai Bitė? Kad kažkas alergiškas? Patikėk, tikrai ne vardui mirksiukas.gif
Atsakyti

Negražus vardas, nemanau kad dukrai patiktų.
Atsakyti
Neeilinis ir fantastiskai grazus vardas. Tokiu vardu turetu buti neeiline asmenybe, aktyvi, darbsti, valdinga, .... As si varda savo mergytei (kurios dabar laukiuosi) esu isrinkus, bet va vyras kryzium krenta :(
Atsakyti
siaubas, o ne vardas schmoll.gif vienos verslininkės dukra gilė bitė, tai išvis blink.gif
Atsakyti