QUOTE(Sidabrėlė @ 2008 07 08, 00:03)
Nevadinciau taip bent jau todel, kad vaikas darzelyje ir mokykloje pravardzios. Ir siaip man nepatinka vardai - pavadinimai (Gintaras, Danguole ir t.t.)
kazin kaip mergaitei mokoje ar seip visuomenej su tokiu vardu reiktu buti
man cia nesamoningas vardas, gal tu palik bites varda bitei
QUOTE(Eligint @ 2008 07 08, 10:37)
As pazystu viena maza mergaite Beatrice, bet sutrumpintai ja Bite visi vadina. As jau kazkaip ipratau ir man visai nieko, bet graziau butu Dite, labai panasiai skamba
Kažkodėl visiems jau normalūs vardai Saulė, Vėjas, Smilga, Rasa. O vat panašaus pobūdžio kaip Bitė... Man gražu
Svarbu, kad Jūs būtumėt patenkinti.Visuomet bus visaip manancių, jei Jums patinka ir puiku
QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 15:40)
Na mielas vabzdys Bitutė... didelio skirtumo kaip ir nematau ar vabzdys, ar medis ar zole, ar planetos... Man labai svarbu, kad lietuviška ir žemiška bei retas
Aš pati Giedrė
Aš pati Giedrė
Matosi,jog jums svarbiausia,jog vardas būtų retas.Man Bitės vardas tikrai nepatiktų.Žinome,jei jau taip sugalvojot...Bet nereikia pamiršti ir vaiko.Nepagalvojat,kad šaipysis kiti,kai,tarkim ateis į darželį ar pradinę?Kartą pažinojau tokią šeimą,kuri savo vaikus skubėjo pavadinti klaikiais vardais.Pajauta,va man labiausiai įsiminė.Vargšė mergaitė
QUOTE(Sidabrėlė @ 2008 07 08, 00:03)
Tai tada reikėtų brolį organizuotis, Aviliu pavadint
Bitė ir Avilys 
nepatinka man Bitė
man tai