Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

Nenorėčiau tokio vardo sau, ir savo vaikų tikrai nepavadinčiau

QUOTE(Sidabrėlė @ 2008 07 08, 00:03)
Tai tada reikėtų brolį organizuotis, Aviliu pavadint  tongue.gif Bitė ir Avilys  thumbup.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Nevadinciau taip bent jau todel, kad vaikas darzelyje ir mokykloje pravardzios. Ir siaip man nepatinka vardai - pavadinimai (Gintaras, Danguole ir t.t.)
Atsakyti
nepavadinciau tokiu vardu savo vaiko niekada schmoll.gif tiesiog pagalvociau apie jo ateiti pries rinkdama jam varda cool.gif
Atsakyti
kazin kaip mergaitei mokoje ar seip visuomenej su tokiu vardu reiktu buti g.gif man cia nesamoningas vardas, gal tu palik bites varda bitei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 07 08, 10:37)
Nenorėčiau tokio vardo sau, ir savo vaikų tikrai nepavadinčiau
lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif kaip galejo kilti mintis taip vaika vadinti
Atsakyti
o gal Žemyna tiktų? 4u.gif žemiškas vardas:)
Atsakyti
As pazystu viena maza mergaite Beatrice, bet sutrumpintai ja Bite visi vadina. As jau kazkaip ipratau ir man visai nieko, bet graziau butu Dite, labai panasiai skamba good.gif
Atsakyti
Kažkodėl visiems jau normalūs vardai Saulė, Vėjas, Smilga, Rasa. O vat panašaus pobūdžio kaip Bitė... Man gražu smile.gif Svarbu, kad Jūs būtumėt patenkinti.Visuomet bus visaip manancių, jei Jums patinka ir puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 15:40)
Na mielas vabzdys Bitutė...  didelio skirtumo kaip ir nematau ar vabzdys, ar medis ar zole, ar planetos...  Man labai svarbu, kad lietuviška ir žemiška bei retas
Aš pati Giedrė  ax.gif

Matosi,jog jums svarbiausia,jog vardas būtų retas.Man Bitės vardas tikrai nepatiktų.Žinome,jei jau taip sugalvojot...Bet nereikia pamiršti ir vaiko.Nepagalvojat,kad šaipysis kiti,kai,tarkim ateis į darželį ar pradinę?Kartą pažinojau tokią šeimą,kuri savo vaikus skubėjo pavadinti klaikiais vardais.Pajauta,va man labiausiai įsiminė.Vargšė mergaitė verysad.gif pasikeisčiau tokį vardą jos vietoj...Gal geriau Goda ar Ula?
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2008 07 08, 00:03)
Tai tada reikėtų brolį organizuotis, Aviliu pavadint  tongue.gif Bitė ir Avilys  thumbup.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif . Man bitutės kaip vabzdžiai gražūs, darbštūs, vardo mergytei tokio tikrai nedėčiau schmoll.gif , jeigu nori taip vadinti dukrytę, dėk vardą, kurį galėsi trumpinti Bite kaip rašė Egipta - pvz. Beatriče mirksiukas.gif . Šiaip, tai Tavo pasirinkimas, o čia tik mano nuomonė ir viskas.
Atsakyti
nepatinka man Bitė schmoll.gif
Atsakyti
man tai schmoll.gif
Atsakyti