Jokio poveikio nepajutau

Na siaip man jie labai gerai padeda per dvi savaites numeciau 4 kilogramus, skaitau, kad tai tikrai nemazai. Aisku nereikia tiketis, jog poveikis bus po vienos dienos, man poveikis atsirado, po kokiu 3 dienu. Ir tai as is pradziu tas tris dienas geriau po 2 tabletes i diena. O dabar man uztenka ir vienos, buna tokiu dienu kai visai neisgeriu nes ir taip apetito nebuna. Bent jau man poveikis toks, jog nesinori valgyti jei esi uzsiemus kuo nors ar dirbi ar mokaus apie valgi pamirsti. anksciau budavo kad visada alkis kankina. Be to dabar suvalgau daug mazesnes porcijas nei pries tai. Maisto nereguliuoju valgau kaip visada tik maziau ir reciau. Be to svarbu gerti tada kai daugiausia valgyti nori jei vakare tai vakare gert jei ryte tai ryte cia jau nuo kiekvienos priklauso. man tai super siti vaistai nesigailiu tikrai kad pirkau

QUOTE(ing @ 2007 12 23, 21:11)
Aš irgi pradėjau naudoti, jokių šalutinių poveikių, apetitas sumažėjo, tik nežinau ar ilgai.
bet kaip nebevartosi kas tada bus? pagalvojai? as kazkaip tais visais vaisteliukas apetitui mazint nlb jau pasitikiu

labai nusivyliau siuo preparatu. poveikio jokio,apetito tikrai nesumazino
QUOTE(miau23 @ 2009 02 21, 13:26)
bet kaip nebevartosi kas tada bus? pagalvojai? as kazkaip tais visais vaisteliukas apetitui mazint nlb jau pasitikiu 

Na siaip as vartojau man padejo, dabar nebegeriu svoris tikrai nesugrizo stovis tas pats, o valgau tikrai daugiau

Sveikutes, mano mama irgi jas vartojo, bet pora dienu pavartojo ir metė, nes nuo ju pašalinis poveikis atsirado.Praėjus kokiom 15-20minučiu pradeda burna džiūti. Paskui vėl viskas atsistato.Ttai ji išsigando, kad koks negalavimas neprikibtų. Paprastai jas prieš valgį reiktų gerti, kad kapsulėje esantis aliejus padėtų sudaryti sotumo jausmą ir neleistų mums prisiryti. Man atrodo didžiausia valgių moteryčių bėd yra išsiplėtęs skrandis ir kol jis kazkiek susitrauks, reiks pasikankinti.
As vakar isgeriau viena piliule sio "Stop apetite". Tai po 20min pajutau sotuma skrandyje, tarsi jis butu kasko daug prisipildes. Paskui po 1.5h valandos net pykinima. Po 5 h isejus i lauka ziauriai pradejo akys asaroti, ko anksciau nebuvo. Daugiau nebegeriau, bet noro valgyti visai nera. Kai anksciau i darbo pabaiga vis galvodavau tik apie maista ir ka cia dar uzkrimsti. Bandysiu dar karta isgerti kai ateis alkio priepuolis. Beje, pusrycius, pietus, vakariene pries 18h valgau siek tiek sumazintomis porcijomis. Svarbu nera tu uzkandziavimu ir nuolatinio alkio jausmo.

o man nuo ju labai skrandis skaudedavo, tai bebegeriu

Tai va praejo kelios dienos.Antra diena nusprendziau nebegerti tu kapsuliu ir paziureti kaip bus su apetitu.Nebejauciu alkio kaip isgerusi tu kapsuliu.Galvoju-gal jos veikia atvirksciai,reikia jas gerti kai tikrai norisi valgyti,o jei nesinorisi valgyti tai ir negerti?Pries einant pasiimti vyresniojo i lopseli isgersiu kapsule su maistu ir stebesiu busena.Kai vaikai uzmigs parasysiu kas ir kaip.

o kazin ar maitinanciom galim vartot ta apetit stp? bet jauciu kad nelabai,...