Įkraunama...
Įkraunama...

Ėjimas į poras

QUOTE(xernesta @ 2010 03 26, 19:39)
Na is vienos puses pagalvojus, jei Tavo draugai, broliai, seserys uz Tave vyresni ir aplenke su vestuvemis ( juk norisi, kad butu su Tavimi pulkeli) g.gif tai ka gi dabar padarysi biggrin.gif
Bet pagalvojus is kitos puses  g.gif  tradicijos yra tokios, kad i poras eina nevedusios poros  g.gif  tradicija yra ir tokia, kad rutu vainikelis simbolizuoja nekaltybe  ax.gif  o dedasi visos lyg sventuoles butu  hihihi.gif ir dar su pilvu stovi sau prie altoriaus  doh.gif O gal tradicijos pasikeite  g.gif  kuo didesnis pilvas, tuo daugiau rutu ant galvos hihihi.gif
Tad mano verdiktas, jei jau tokios tradicijos  biggrin.gif  kvieciame i pulkeli ta su kuo norime buti visa diena per savo svente  4u.gif

he pritariu smile.gif as nesidesiu jokio vainikelio ir nejuokinsiu zmoniu ,per vestuves bus 2,5m kaip kartu jau gyveanam tai koks cia dar vainikelis gali but biggrin.gif o vienose vestuvese maciau oj dar kokios sceremonijos buvo jo sudeginime nors 5metai jie buvo jau kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2010 03 27, 12:58)
Patiko man šitas pasisakymas smile.gif

Aš vis keliu sau klausimą - kodėl tos, kurios teka nėščios, laukia, kad pilvas kuo labiau matytųsi? Kam to reikia? Nejaugi čia jau pas mus tapo mada, vos ne privalumas, kad teku, būdama nėščia???
Mano nuomone, tai jeigu jau pastojai, tai eini kuo greičiau susirašyti ir viskas, o ne lauki 6-8 mėnesių ir tada visiems demonstruoji, kad štai su kokiu pilvu aš išteku.

o as nesupranu kam reikia tos santuokos "is reikalo"... nes nemazai poru ir isyra... ypac jei tie netyciukai pasitaiko tik draugystes pradzioj.
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 03 28, 15:39)
o as nesupranu kam reikia tos santuokos "is reikalo"... nes nemazai poru ir isyra... ypac jei tie netyciukai pasitaiko tik draugystes pradzioj.

Na taip, tas irgi tiesa. Bet jeigu jau pora ar taip, ar taip ruošiasi gyventi? Nežinau, aš gal ir senamadiška, bet man vaikas privalo augti tikroje įteisintoje šeimoje.
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 03 28, 16:39)

Geras yra posakis nemoki kist nereikia lyst lotuliukas.gif
Pvz mano trys pazystamos tuokesi su pilvais viena isvis 7men o kitos tai net pilvuko nesimate smile.gif bet nesuprantu, zmones pirma planuoja vaikeli o po to, jau skuba akis isdege tuoktis... As uz tai, kad pirma vestuves, o tada vaikucio planavimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 28 kovo 2010 - 17:34
QUOTE(jurgeresta @ 2010 03 09, 16:21)
O koks skirtumas,vede ar ne?Gal susituoke tik pries kelis men.metus?As ,manau,kiekvienas ziuri savaip.

Aš sutinku thumbup.gif . Kažkada piršliavom ir abiejų pusių tėvukai neleido , kad pulke būtų vedusių, tai ojojoj doh.gif . Reik žaidimus žaist - nėra kam, reik bučiuotis mokint - nėra kam, reik "čierka" išgert - žiūri į tėvus. O kai tėvai nematė -porą "čerkų" išlenkė -ir nulūžo kažkur. Pamergėlės vienos liko. Ot tau ir pulkas nežanotų. Gerai, kad senimas puikus buvo, tai atlaikė tuos nevedusius 100 procentų. Nesąmonė - ar vedęs , ar ne, reik ,kad būtų linksma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 30 kovo 2010 - 15:28
Mus kviete i poras, bet kadangi paaiskejo, jog musu vestuves bus menesiu anksciau ir per tas vestuves jau busim vede, persigalvojo ir pakviete buti paprastais sveciais. Na mums nuo to tik geriau, maziau galvos skausmo thumbup.gif
Atsakyti
Gera tema 4u.gif man asmeniskai atsitiko taip, kad istekejau pirma is draugiu.. ir dabar dauguma ju nenori, kad buciau ateityje pulke.. nes labai prietaringos ir t.t man tai biski juokinga 4u.gif nesuprantu koks skirtumas.. kaip senom bobutem tiket prietarais.. smile.gif kiekvieno reikalas aisku.. bet tai taip iseina, kad man neteks to malonumo ruostis kazkieno vestuvems kaip pamerge.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pupciukas @ 2006 07 26, 22:20)
Norejau paklausti ,o ar gali eiti i poras pusbrolis su antros eiles pusesere? g.gif Gal kam tai pasitaike? ir ka jus manote apie tai?

Mano vyro sese ejo su savo 1 eiles pusbrolio.. ir nieko cia tokio. Muzikantas buvo informuotas apie tai, ir nestate ju i nepatogia situacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 gegužės 2010 - 13:24
QUOTE(Gytute_ @ 2010 03 27, 16:51)
he pritariu smile.gif as nesidesiu jokio vainikelio ir nejuokinsiu zmoniu ,per vestuves bus 2,5m kaip kartu jau gyveanam tai koks cia dar vainikelis gali but biggrin.gif o vienose vestuvese maciau oj dar kokios sceremonijos buvo jo sudeginime nors 5metai jie buvo jau kartu biggrin.gif

Detis ar nesideti aisku kiekvieno asmeninis reikalas, bet vainikelis tai ne kad nekaltybes simbolis (lyg anksciau visos buvo isskirtinai tiktai skaiscios) , o atsisveikinimas su jaunyste, mergautinemis svajonemis ir pasilinksnimu su vaikinais, kaip bebutu ruta buvo naudojama kontracepcijai... tad atsisakius vainikelio zengi i motinyste ir kuri seima.

manau, tradicijos yra tradicijos, arba jas naudoji sventeje be iskraipymu arba isvis atsisakai...

aisku, cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
mano tevai irgi buvo pries susituokusias poras, tai musu vestuvese ju ir nebuvo, bet dziaugiuosi buvo jauni zmones kurie turejo galimybe susipazinti ir gerai praleisti laika 4u.gif
Atsakyti
Man kazkokia nesamone cia su tais vede, nevede, isiskyre, neisiskyre, pora nepora doh.gif pas mus isvis buvo taip, kad vienoj poroj buvo brolis su sese, ir kas cia tokio? smile.gif o musu pirsleliai buvo nevede, ju vestuves lygiai uz savaites buvo, ir kas cia tokio? niekas nenumire, visi sveiki, linksmai atsokom ir jokiu prietaru nesiklausem smile.gif
Atsakyti
aisku nieko tokio, buna vestuvese ir susimusa, bet niekas nenumirsta, visi sveiki ir linksmai atsoka smile.gif

Tiesiog mano nuomone gerbti ir puoseleti tradicijas yra grazu.
Atsakyti
mes su vyru irgi buvom jau susituoke o ejom i poras, nes labai jaunoji prase ax.gif nes tebuvo pirsliai ir dvi poros ax.gif
Atsakyti