Įkraunama...
Įkraunama...

Ėjimas į poras

Mes taipat vede,ir eisim pas mano pussesere i vesele.Tik va turiu problemele,visos pamerges bus su raudonom suknelem,kaip manot kokie marskineliai tiktu pabroliui g.gif dekoju uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 28, 13:38)
Mes taipat vede,ir eisim pas mano pussesere i vesele.Tik va turiu problemele,visos pamerges bus su raudonom suknelem,kaip manot kokie marskineliai tiktu pabroliui g.gif dekoju uz info 4u.gif

Man gražu, kai juodas kostiumas, juodi marškiniai ir raudonas kaklaraištis. Bet turbūt skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
mums sia vasara irgi vestuves, apsizenijau pries 4 metukus, dabar jau drauge sia vasara zenijasi, ir taip noreciau su ja buti, ja palydeti i ta vedybini gyvenima, su ja atsvesti ax.gif tik va pasakyta buvo taip, nepyk drauge bet bijau tave imt i pamerges, istekejusi, cia visa seima pries, bet ji su busimu vyru nuejo pas kuniga del sio reikaliuko, kunigo atsakymas buvo toks - neklausykite tu paprociu, na net nepaprociu o bobuciu isgalvojimu, dar geriau kad apsizenija bus poroje, jie jau susieti sventais saitais, palaiminti dievo, o beto kai noresite pamineti savo svente bus lengviau susitikti visiems, zinot kaip su tom porom buna lotuliukas.gif
na labai apsidziaugusi drauge iskart tik isejus skambino man ir sako, labai noriu kad butumete musu pora smile.gif labai apsidziaugus buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ronikea @ 2010 05 30, 19:27)
Man gražu, kai juodas kostiumas, juodi marškiniai ir raudonas kaklaraištis. Bet turbūt skonio reikalas smile.gif

Gal ir nieko ax.gif bet kazin ar nebus karsta juodais marskiniais ax.gif
Atsakyti
Einam piršliauti po poros savaičių, pulke tik viena pora dar nesusituokusi, kitos dvi poros pabrolių/pamergių santuokoje. Nieko blogo. Prieš 13metų mano vestuvėse jau susituokusi draugų pora buvo mūsų pulke. Labai fainai.
Atsakyti
pas mus irgi pukle irgi bus wedusiu biggrin.gif nieko blogo tame nematau, tiesiog sakoma jei neina wede zmones, jie negali buti su sawo 2 puse poroje, juos reikia iskirti rolleyes.gif pwz wyra pastatyti i poras su kokia nors panele, o zmona su kokiu nors jaunikaiciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 07 02, 12:07)
pas mus irgi pukle irgi bus wedusiu biggrin.gif  nieko blogo tame nematau, tiesiog sakoma jei neina wede zmones, jie negali buti su sawo 2 puse poroje, juos reikia iskirti rolleyes.gif  pwz wyra pastatyti i poras su kokia nors panele, o zmona su kokiu nors jaunikaiciu lotuliukas.gif

O man asmeniskai labai nepatinka tas poru isskyrimas ir tikrai nesutikciau eiti i poras kur mane pastatytu atskirai nuo MB, man tai nepriimtina,kiekvienas turi savo pora ir ner cia ko dalintis su visais lotuliukas.gif
Atsakyti
Negi dėl tokių dalykų dar kažko klausti reikia. Nemaži vaikai juk, darykite kaip kas norite. Tai gal ir su būsimu vyru nesugulate, juk tai irgi ale negalima. lotuliukas.gif
Atsakyti
mes su vyru ir busim pulke, nieko blogo nematau, tik pradejo bobulkos sneket taip negalima, pries dieva meluot, nu as nematau tame nieko blogo. cia tas pats kas ir nuotaka nekalta turi but butinai.
Atsakyti
istekejusios pamerges puokste gaudo? ar tik neistekejusios biggrin.gif

idomu turi buti, pamerges, kurios nelabai pamerges, pirslys, kuris nelabai pirslys, na ir vestuves tokios ai nieko tokio...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzetazeta: 02 liepos 2010 - 18:02
O butina ta puokste mesti ir kazkam ja gaudyti??? blink.gif tai turbut butina ir ta keliaraisti mest?
Man tai cia nesamone atejus is uzsienio. Pas mus nebus jokiu keliaraisciu ir nemesiu puokstes. Tai niekam ir gaudyt nereikes, nebus bedu- istekejusios ar ne tos mano pamerges mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 02, 12:09)
O man asmeniskai labai nepatinka tas poru isskyrimas ir tikrai nesutikciau eiti i poras kur mane pastatytu atskirai nuo MB, man tai nepriimtina,kiekvienas turi savo pora ir ner cia ko dalintis su visais lotuliukas.gif

cia kiekwienam sawaip biggrin.gif as sakau kaip man sake zmones rolleyes.gif ,o man tai asmeniskai dzin wede zmones ar ne blink.gif swarbu kad linksma butu drinks_cheers.gif
Atsakyti