Įkraunama...
Įkraunama...

Ėjimas į poras

QUOTE(slap @ 2005 05 19, 12:26)
doh.gif man tokia situacija, kad mes ten vieni vedę, nes kiti dar nespėjo ar jau... spėjo išsisikirti tai ir man ATRODO, KAD GALIM VAŽIUOTI KAIP palydovai tik nėro ko mums į tas poras lįsti.

mažiau pergyvenk jei pakvietė į poras tai ir eikit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slap @ 2005 05 19, 13:26)
doh.gif man tokia situacija, kad mes ten vieni vedę, nes kiti dar nespėjo ar jau... spėjo išsisikirti tai ir man ATRODO, KAD GALIM VAŽIUOTI KAIP palydovai tik nėro ko mums į tas poras lįsti.

Aš ir taip manau ir taip pasielgčiau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
problema tame, kad jie ten labai laikosi visų papročių, bet yra tokie žmonės, kad pakvies ir lauks, kad atsisakysi negu tiesiai šviesiai pasakys, kad važiuokite kaip palydovai, o ne poros, o aš tuose papročiuose...nesilaiko mūsų rate jų niekas taip, kad viskas 25 metai atgal, tai ir nežinau ką daryti. rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu jie gerai išmanytų ir laikytųsi papročių - vedusios poros į "poras" nekviestų g.gif
Atsakyti
Na per mano vestuves viena pora ir bus vede, tai mano geriausi draugai kurie taip pat cia vasara zenijasi, ir jokios as problemos nematau, kiek paskutiniu metu dalyvavau vestuvese visur pulke buvo vedusiu poru ax.gif
Atsakyti
pritariu, papaskosiu pavyzdį iš tos šeimos, tik kitos operos:)
Kūčių dieną jokio maisto iš mėsos, net majonezo neleidžia neva iš pieno:) jis, kūčių stalas, kelių rūšių mėsiškos mišrainės, kepsniai, kūčiukai, degtinė, alus(nors nebuvau mačius geriant anksčiau), ir "važiavimas" ant manęs ko čia maivaus, gerai, kad vyras supranta ir užstojo, man tai buvo...
Likau kalta, kad tą dieną kažką tai valgiau su majonezu - nusižengiau visiems bažnyčios priesakams, o paskui kalta, kad... cry.gif
Atsakyti
Niu uzjauciu tave Slap,bet tiem kur mano,kad majonezas is pieno,tai gal reiktu nusiust recepta,kad majoneze nei laso pieno su ziburiu nerasi blink.gif
Na,o as manau,kad nera cia ko sureiksmint vede ar nevede tose porose,mano ir geriausi draugai bus pirma pora ir jie vede,as noriu,kad jie but ir baigta clap_1.gif Ziedai gi lengvai nuo pirsto nusimauna umn.gif
Atsakyti
na bet dabar vis dažniau ir dažniau eina i poras vede, taip kad nieko cia nuostabaus.nors pas mus tai nebus tokiu
Atsakyti
Pas mane vedusių porų nebus. Bet jei jų būtų tai man vienas ir tas pats. Jei kokie geri draugai, tai dar ir smagiau. rolleyes.gif
Atsakyti
o pas mus bus vos ne daugiau vedusių porų nei nevedusių smile.gif bet nemanau, kad čia kažkas blogo ax.gif tai vat manau, kad bus palyda ir tiek, nes ir vietoj piršlių bus liudininkai tongue.gif
Atsakyti
visoms ačiū už patarimus, problema jau išspręta, "griebiau jautį už ragų", iš pradžių paprašiau vyro, kad paskambintų dar kartą ir pasitikslintų, tai gavosi, kad galim neiti, kai nuvažiavom pas jo tėvus tai vėl kaip suprasti neinat - turit eiti kas čia per nesąmonės...smile.gif tai va pasisodinau aš juos visus paprašiau nustoti vaidinti komediją su tragedijos elementais ir galų gale pasakyti kas ir kaip.
Į poras einam, ačiū dievui, kad ne į pirmas smile.gif tongue.gif gathering.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad šiais laikais niekas per daug nebekreipia į senovinęs tradicijas, kad porose negali būti vedę. Mes su vyru šiemet turėjom eiti į poras, bet atsitiko taip, kad aš patapau nėščia, tai pati pasakiau jaunajai, kad lygtai girdėjau apie prietarą, jog liudininke besilaukianti moteris negali būti. Tai va, užbėgau įvykiams už akių smile.gif
Atsakyti