Įkraunama...
Įkraunama...

Ėjimas į poras

pas mane bus viena vedusi pora, koks tan skirtumas manau cia ismislas kad negalima
Atsakyti
O kaip jūs darysite, ar darete dėl gelyčių? Pas mus dvi poros kurie vedę, tai mes galvojame kurie nevedę bus su gelytėm (pabroliai kairėje pusėje), o kurie vedę be gelyčių. Ar geriau būtų jei visi būtų su gelytėm tik vedę dešenėje pusėje nešiotų?
Atsakyti
o pas mus bus trys poros vedusios ir viena ne. Tieisiog visi jau išsiženiję - neturime kito pasirinkimo. Statysim visus vienodai, visiems segsime gelytes ir neimsime į galvą jokių prietarų. Lyg nebūtų dėl ko gyvenime išties pergyventi.....Į pulką nekvietėme tik ženotų ir turinčių vaikiukų, nes jiems ir taip bus ką veikti iki baliaus pradžios - ką ten važinėtis su jaunaisiais...
Atsakyti
4u.gif Mūsų vestuvėse, kurios tiesą sakant buvo jau senokai, taip pat pulke buvo viena vedusių draugų pora. Taip jau klostėsi, kad jie turėjo tuoktis vėliau už mus, bet jie iš jaudulio vestuves paankstino , o mes nukėlėme keletu savaičių ir taip apsikeitėme vietomis. Tiesa ta draugė pradžioje spyriojosi sako vedę neina, bet aš nieko apie kažką blogą negalvojau ir prisikalbinome. Elgėsi jie kaip ir visas likęs pajaunių pulkas. Kažkaip niekas nieko nesakė. kad kitaip turi būti.
Ir dar jei žmonės visą gyvenimą pragyvena nesusituokę, tačiau gyvendami kaip tikra šeima, tuomet kaip traktuoti tokią porą. Man kažkaip kvepia veidmainyste. Tiesa, o gal kas tikrai žino, jei yra toks paprotys į poras eiti tik nesituokusiems, iš kur jis kilęs ir plačiau tai pakomentuoti. Būtų labai įdomu. doh.gif
Atsakyti
Kiek žinau, pagal senąsias tradicijas į pulko poras eidavo jaunųjų jaunesni broliai ir seserys (šiais laikais, kai šeimos nedidelės, tai ir draugai kviečiami). Tačiau kažkaip būdavo priimta, kad pradžioj ištekina vyresnę dukterį, paskui jau ir jaunesnei jos sesei ateidavo eilė. Todėl ir būdavo, kad nevedusios poros buvo pulke. O kai jaunąjai nusegdavo nuometą, tai užsegdavo jį vyriausiai pamergei (kuri pagal amžių vyriausia už kitas), ir tai reikšdavo, kad vat, sekančios vestuvės bus jos smile.gif. Šiais laikais niekas nežiūri, kuri sesuo ištekės pirma - vyresnė ar jaunesnė, tai todėl keičiasi ir "tradicijos" smile.gif. Šiaip tai nemanau, kad kažkoks labai jau blogas ženklas vedusias poras į pulką kviest. Juk gali būti taip, kad tada iš viso nėra ką ir pakviesti wink.gif. Tačiau pas mane taip jau situacija susiklostė, kad vedę bus tik piršliai... ax.gif
Atsakyti
o man tai geriausiai rolleyes.gif ištekėjau pati pirma iš visu seseru puseseriu ir pusbroliu, o dabar pusbrolis vedair nežinau ar ims i poras, nes ištekėjus doh.gif cry.gif g.gif o aš juk dar nei kartelio nebuvau doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
oi, mergaites, koks siais laiakis skirtumas, vede ar nevede?
mano drauge ne taip seniai ishtekejo, tai pulke buvo kelios vedusiu poros. ir ka? santuokos rumuose ju tiesiog buvo paprasyta apsikeisti vietomi. tipo netekejusios merginos stovi is desines vaikinui, vede - atvirksciai. stai ir viskas!

nesijaudinkite del tokiu smulkmenu!
Atsakyti
As tekejau 19 metu, mano motina prietaringa boba, taigi mane buvo jau ir suplanavusi po vestuviu irasyti i bobuciu gretas:
Jokiu trumpu sijonu, labai rimtai buti ir pan.
verysad.gif
bet kaip tik po puses metu buvo mano drauges vestuves ir mes nieko nepaisydami vaziavom pora, ir as labai susiriejau su savo motina del to, bet manau tai buvo tik pretkstas...
bet tema ne apie tai...
taip mes vaziavom pora po savo vestuviu, nors ir nepriimta. tongue.gif
Atsakyti
tai va jau praėjo porą mėnesių po įžymiųjų vestuvių galiu parašyti kaip buvo: kaip ir rašiau kvietė mus tik, kad vyro sesuo ženijosi, tai va vos nenumiriau iš juoko kai liepė susipažinti, bet čia dar nieko, jau einant iš namų uošvienė "paprašė", kad vestuvinius žiedus nusiimtumėm..., čia jau mano geležinė kantrybė neišlaikė ir aš labai ramiu balsu paklausiau ar jai viskas gerai su protu - santuokos rūmų vedėja, kur jie tuokėsi mano tėvų kaimynė, gerai mes ten būtumėm pasirodę. Bet čia dar ne viskas galų gale paaiškėjo, kad buvau jau nėščia:), tai mano uošvienėlė ir jos dukrelė iki šiol negali atsigauti.
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2005 07 18, 21:08)
pas mane bus viena vedusi pora, koks tan skirtumas manau cia ismislas kad negalima

Pas mus irgi bus viena vedusi pora ir man visai dzin ar galima taip ar negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
o as turiu biski kitokia problema...cia gal ne visai i tema, bet artimestes turbut nera irgi...
Jaunikis nori imti pabroliais savo draugus, tiesa as irgi labai tam pritariu...as noriu imti savo drauges pamergem...bet tiek mano draugiu dauguma, tiek visi turbut pabroliai savo drauges turi...
mes ju antru pusiu nepazystam, tai ir nenorim kviesti, nes man labai nesmagu, jei musu svitoj butu man nepazystami svetimi ir aisku neartimi zmones, as nejaukiai prie tokiu zmoniu jauciuos. Tai pagalvojau, kad gal butu galima imti Berniukus pabroliais, o mergaites pamergem, tik netraktuoti ju kaip poru, pas mus nebus tu visu karti karti ir t.t. tiesiog butu bury pabroliai ir pamerges, bet ne poros, ir aisku tada pakviesciau ju antras puses, kad galetu prie stalo kartu sedet ir linksmintis... bet nezinau, nieko kito nesugalvoju, help pls sad.gif
Atsakyti
Patarciau isisaisinti su tais draugais ir draugemes, ar jiems patiems priimtinas toks variantas. Vieniems patiks, o kitiems gal ir ne
Atsakyti