QUOTE(wisp @ 2010 05 15, 01:08)
sveikos, paneles,
cia mano pirmas post'as

pries kelias dienas netiketai paaiskejo mano tikrosios "apsinuodijimo maistu" priezastys. mano pacios spejimais kruopiukui dabar turetu buti kokios 7 savaites. bet mano ciklas buvo nereguliarus, kartais menuo, kartais trys. kai nuejau pas GP ir jis paklause paskutiniu menstruaciju dienos tai beliko tik zagteleti, sukuriau kazkokia data, pagal kuria jis apskaiciavo gimdymo data. dave telefona uzsiregistruoti pirmam vizitui Rotundos ligoninej, recepta folio rugsciai, ir ateiti pas ji po 4 savaiciu. o ligoninej pirma vizita paskyre tik liepos 5. keista man ta ju prieziura, pasirodo i ligonine bus tik 4 vizitai, pas gydytoja 5. ginekologu irgi nera, zodziu, vos ne kaip dievas duos. per pirma vizita skano nedarys. galima tiesa uzsisakyti papildoma mokama skana (viena drauge man rodos mokejo uz ji 140eu), taigi pasakykite, kaip jus manote, ar reikia? cia mano pirmas vaikelis, pirmas nestumas, labai laiminga, bet ir siek tiek neramu
Sveika,
pirmiausia,tai dideli sveikininai
Na jei gerai jautiesi,netepa,neskauda,o tik pamaudena,tai nera reiklao panikuoti ir kisti pinigelius.Ateis laikas ir viska paziures ir tyrimukus padarys.As laukiuosi antro leliuas ,pirma gimdziau Airijoje tai irgi buvo keista ir tt.tokia ju prieziura ir poziuris.O dabar -normalu.Ir nei kiek nepanikuoju,pirma apziura turejau 16 savaiciu,paeme tyrimus...
Taip ,kad dziaukis kiekviena minute ir megaukis nestumu,neapkraudama savo galveles ,leliukui dabar reikia tik teigiamu emociju ir mamytes meiles