Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Airijoje

o gal kuri zino iki kelinto menesio galima skraidyti lektuvu?! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 07 26, 19:53)
o gal kuri zino iki kelinto menesio galima skraidyti lektuvu?!  unsure.gif

man atrodo kad iki 32 sav galima o po to tik su gydytojo laisku
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 07 26, 21:53)
o gal kuri zino iki kelinto menesio galima skraidyti lektuvu?!  unsure.gif

As skridau 36 savaiciu smile.gif Turejau gysytojo pazyma, bet niekas nieko nereikalavo ir neklause va teip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruliux @ 2008 07 27, 16:12)
As skridau 36 savaiciu smile.gif Turejau gysytojo pazyma, bet niekas nieko nereikalavo ir neklause va teip tongue.gif

gal priklauso nuo oro liniju g.gif o su kuriom tu skridai?
Atsakyti
na as skridau su rain airu ir niekam neydomu.kad gimdyt ne uz kalnu,35sav.
Atsakyti
siaip geriau nerizikuoti galit paskambint i oro linijas ir ju paciu pasiklausineti nes nuo ten dirbanciuju priklauso ar leis skristi ar ne
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 07 27, 20:39)
gal priklauso nuo oro liniju  g.gif  o su kuriom tu skridai?

tikrai priklauso nuo oro liniju ir zinoma nuo skrydzio trukmes.
Atsakyti
sveikos mamytes biggrin.gif mane tai domina pats gimdymas airijoje ir prieziura, vis svarstau ir negaliu apsispresto gimdyti cia ar vaziuoti i lt?? Gal kas gimde dubline, kokioj ligoninej ir pan??? lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(llaurytele @ 2008 07 31, 18:44)
sveikos mamytes  biggrin.gif mane tai domina pats gimdymas airijoje ir prieziura, vis svarstau ir negaliu apsispresto gimdyti cia ar vaziuoti i lt?? Gal kas gimde dubline, kokioj ligoninej ir pan??? lauksiu atsakymo  smile.gif

imetu linka kur rasi daug info apie gimdymus,prieziura,pasalpas ir dar daug,daug ka 4u.gif
airiukes
Atsakyti
QUOTE(llaurytele @ 2008 07 31, 16:44)
sveikos mamytes  biggrin.gif mane tai domina pats gimdymas airijoje ir prieziura, vis svarstau ir negaliu apsispresto gimdyti cia ar vaziuoti i lt?? Gal kas gimde dubline, kokioj ligoninej ir pan??? lauksiu atsakymo  smile.gif

gimdžiau čia Dubline Holles st. National Maternity hospital,per gimdymą priežiūra tiesiog superinė buvo thumbup.gif thumbup.gif (o teko gimdykloje visą naktelę praleisti).Dabar reikėtų vėl gimdyti nė už ką nevažiuočiau į LT gimdyti schmoll.gif pirmąjį gimdžiau LT tai skirtumas didžiulis ax.gif
Atsakyti
Pasirodžiau GP būdama 25sav. Ir rėkt tikrai negavau. Visą nėštumą mane labai prižiūrėjo,gimdžiau su epidiūru ir nič niekas nekainavo nė cento.Plius 6sav po gimdymo,tiek vaikiukui tiek mamytei medicininės paslaugos nieko nekainuoja.
Kas liečia gimdymą,personalą,galiu pasakyt tik tiek-gimdyčiau ir gimdyčiau! be galo šaunus personalas,gydytojai.Kiek esu girdėjusi Lietuvoje dažna ir kišius neša,ir tai manau geriau nei čia nebūna.
Indrikuliuk,tu kai gimdysi Limerick'e,tai išvis nėra ko pergyvent.Aš čia ir gimdžiau ir žinok viskas puikiai! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciusss @ 2008 07 31, 22:07)
Pasirodžiau GP būdama 25sav. Ir rėkt tikrai negavau. Visą nėštumą mane labai prižiūrėjo,gimdžiau su epidiūru ir nič niekas nekainavo nė cento.Plius 6sav po gimdymo,tiek vaikiukui tiek mamytei medicininės paslaugos nieko nekainuoja.
Kas liečia gimdymą,personalą,galiu pasakyt tik tiek-gimdyčiau ir gimdyčiau! be galo šaunus personalas,gydytojai.Kiek esu girdėjusi Lietuvoje dažna ir kišius neša,ir tai manau geriau nei čia nebūna.
Indrikuliuk,tu kai gimdysi Limerick'e,tai išvis nėra ko pergyvent.Aš čia ir gimdžiau ir žinok viskas puikiai!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

labas, as ir pasirodziauy kaskur 30 savaite, aisku pasake, kad galejau ir anksciau, bet juk ta paty butu pasake ir lietuvoj, ir dar gal daugiau,,, gimdziau wilton klinikose kartu su vyru, po gimdymo iskart pasiule kavos arbatos, skrebuciu. nuostabus ir siltas cia proziurejimas. o lt ziuri, tik kaip koky kysi gauti, tada ir prieziura bus atitinkama.
Atsakyti