Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Airijoje

sveikos, gimdziau airijoj, limerick mieste. gimdymu ir po gimd prieziura esu patenkinta thumbup.gif . jei bus 2, tikrai cia vel gimdysiu. nereikia sukt galvos kam ir kiek kist, (kaip lt ,apie epiduri vos ne pries 6 men reikia sukt galvos, kiek ir kam duot).aisku nesciuju prieziura ne is aukstuju,kaip ir vaiko apziura (t.y. kai vaikas auga), bet viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(llaurytele @ 2008 07 31, 19:44)
sveikos mamytes  biggrin.gif mane tai domina pats gimdymas airijoje ir prieziura, vis svarstau ir negaliu apsispresto gimdyti cia ar vaziuoti i lt?? Gal kas gimde dubline, kokioj ligoninej ir pan??? lauksiu atsakymo  smile.gif

sveikute,
as pagimdziau suneli pries tris menesius ir galiu pasakti 100 procentu kad antra vaikeli noreciau gimdyti tik airijoje.
Gimdziau National maternity hospital Holles streete dubline, labai gera prieziura pries gimdyma ir po jo, nuostabios akuseres ir seseles.... buvau tiek suzaveta kad visa tai atliekama nemokamai ir su tokia siluma...
pagimdziusi savo mazaji buvau nuvezta i bendra palata o po keliu valandu atejo akusere paziureti kaip mes laikomes su suneliu, pabuciavo suneli, palaimino ji vokieciu kalba(ji buvo vokiete) man palinkejo geriausios kloties ir isejo pabaigusi pamaina, manau lietuvoje sito net pinigu sumokejusi negautum, buvo tiesiog palaima sirdziai....
taip pat priziurincioji sesute buvo tiesiog nuostabi, net dabar atsiminus asaros byra, tokios prieziuros ir silumos lietuvoje su ziburiu nerasi.
na zinoma man gal pasiseke gal pamaina buvo labai gera, taciau tikrai neturiu ne vieno priekaisto

Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2008 09 10, 12:45)
sveikute,
as pagimdziau suneli pries tris menesius ir galiu pasakti 100 procentu kad antra vaikeli noreciau gimdyti tik airijoje.
Gimdziau National maternity hospital Holles streete dubline, labai gera prieziura pries gimdyma ir po jo, nuostabios akuseres ir seseles.... buvau tiek suzaveta kad visa tai atliekama nemokamai ir su tokia siluma...
pagimdziusi savo mazaji buvau nuvezta i bendra palata o po keliu valandu atejo akusere paziureti kaip mes laikomes su suneliu, pabuciavo suneli, palaimino ji vokieciu kalba(ji buvo vokiete) man palinkejo geriausios kloties ir isejo pabaigusi pamaina, manau lietuvoje sito net pinigu sumokejusi negautum, buvo tiesiog palaima sirdziai....
taip pat priziurincioji sesute buvo tiesiog nuostabi, net dabar atsiminus asaros byra, tokios prieziuros ir silumos lietuvoje su ziburiu nerasi.
na zinoma man gal pasiseke gal pamaina buvo labai gera, taciau tikrai neturiu ne vieno priekaisto

sutinku su tavimi visu šimtu procentų,aš ten pat gimdžiau ir galiu pasakyti pačius šilčiausius žodžius ten dirbantiems medikamas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif jau daug kartų esu rašiusi,kad pirmąjį gimdžiau LT ir dar pas savus,tai nesulyginamas dalykas LT ir čia Airijoje,aš tik už gimdymą Airijoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos
O gal kuri gimdete Sligo ar Letterkenny?Man arciausiai sitie miestai ir noriu kuo daugiau apie juos suzinoti.Kol kas dar nesu nestuke.gif bet jau planuojam,tai labai idomu butu suzinoti atsiliepimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilija-26: 10 rugsėjo 2008 - 15:34
Sveikos Airiukes
Prasau is jusu kuo daugiau informacijos nestumo Airijoje tema... smile.gif
Uzvakar kaip is giedro dangaus teigiamas testas sujauke visas mintis ir planus... wub.gif

Pirma , tai kur man dabar kreiptis ? Pas GP ?
Antra , kada isleidziama i dekreta, kiek laiko trunka motinystes atostogos, kokios pasalpos yra mokamos ? Kiek reikia buti pradirbus ?
Kol kas labiausiai domina sie dalykai , buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2008 09 07, 10:02)
labas, as ir pasirodziauy kaskur 30 savaite, aisku pasake, kad galejau ir anksciau, bet juk ta paty butu pasake ir lietuvoj, ir dar gal daugiau,,, gimdziau wilton klinikose kartu su vyru, po gimdymo iskart pasiule kavos arbatos, skrebuciu. nuostabus ir siltas cia proziurejimas. o lt ziuri, tik kaip koky kysi gauti, tada ir prieziura bus atitinkama.

wiltone tai cia gal Corke? bigsmile.gif

sakykit, o gal kas zino ka reikia daryti kad patekti gimdyti Bon Secours Hospital? kiek girdejau kad reikia bent metus buti apsidraudus kazkur ir moketi ynasa, bet tikrai nezinau tiesos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 28 rugsėjo 2008 - 23:30
o kaip susitvarkot tos kuriom kalba ne fontanais liejas?iekot vertejo kaskart unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 10 02, 16:43-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2008 10 02, 16:43)
o kaip susitvarkot tos kuriom kalba ne fontanais liejas?iekot vertejo kaskart unsure.gif

BOMBONKE, o kam tas vertėjas? Mokėt vieną žodį PUSH ir gana biggrin.gif juokauju aš žinoma.... wink.gif Nes tikrai, jei viskas gerai, tai ir be šnekų pagimdysi... O jei kas rimčiau... g.gif Bet gal parūpina ką nors jei jau labai reik g.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 10 02, 18:43-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2008 10 02, 18:43)

labuka
vertejas priklauso kiekvienai nemokamai, jeigu tik tu jo pageidauji smile.gif
Atsakyti
Sveikos, priziurejo nestuma ir gimdziau Cavan ligonineje. Esu viskuo patenkinta:prieziura gimdymo metu (siule arbata, kava, gulejau vonioje), po gimdymo labai padejo priziureti suneli. Uz nieka nereikejo moketi. Nemanau, kad LT sumoketi pinigeliai gali padeti nuo skausmo ar palengvinti, pagreitinti si procesa. Nebent pakeisti sesuciu, daktaru elgesi ir poziuri. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleon: 07 spalio 2008 - 12:43
nu nrzinau jums ir pasiseke visoms kur nieko nemokejot!!!!! g.gif as neturejau medical cardo tai mokejau uz gimdyma,nu ne uz gimdyma bet uz lova,prabuvau 2dienas ligoninei ir atejo sask 800e!!!!!! blink.gif gimdziau dubline rotundos ligoninei. seselei labai geros ir draugiskos,palaike iki pat galo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(odessa @ 2009 01 10, 13:21)
nu nrzinau jums ir pasiseke visoms kur nieko nemokejot!!!!! g.gif  as neturejau medical cardo tai mokejau uz gimdyma,nu ne uz gimdyma bet uz lova,prabuvau 2dienas ligoninei ir atejo sask 800e!!!!!! blink.gif  gimdziau dubline rotundos ligoninei. seselei labai geros ir draugiskos,palaike iki pat galo! thumbup.gif

Kiek girdėjau, tai reik P kažkurią formą nunešt ir būt nereikėję nieko mokėt wink.gif Arba gal tu gimdei privačiai? Nes Rotundoje yra ir privati ligoninė wink.gif
Atsakyti