Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Airijoje

solyte1974, ar tie kremai veikia, ar bandzius pati gal? 
Zuika-puik, tikrai, kad zygdarbi nuveikei! As siais metais visiskai is pusiausvyros ismusta, dovanos tik pusiau suorganizuotos ir tiketina, kad tokios ir liks nes vel slykstyne perralimas i lova pagulde doh.gif jau nekalbant, kad galim ir likt uzstrige cia kaledom! Truskawa, vonios ligoninej ir as noreciau bigsmile.gif siaip nesu vonios megeja ir ji man daug problemu pridarius, bet kaip alternatyva epidurui thumbup.gif 
as vis dar negali nusprest ar laukiuosi ar ne, kuo daugiau skaitau tuo neramiau daros, bet kita vertus radau nemazai atsakymu i reikiamus klausimus. 
Domke, kaip ten pas tave su sniegais, cia dubline kiek per langa matau atrodo dar neblogai..
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2010 12 18, 22:49)
Visos nurime wink.gif domke dar vis du viename? wink.gif
as siandien paskutines kaledines dovanas susipirkau wink.gif jeee zygdarbis wink.gif isigyjau batus patogius be kulno wink.gif beje isigyjau pirmaji rubeli leliukui wink.gif

Jo, vis dar 2 in 1 doh.gif
Koki rubeli leliukui isigijai? wub.gif Kaip smagu pradet pirkt vaikucio kraiteli 4u.gif
QUOTE(munyt @ 2010 12 18, 23:34)
Domke, kaip ten pas tave su sniegais, cia dubline kiek per langa matau atrodo dar neblogai..

Neblogai ir pas mus drinks_cheers.gif Sniego ner labai daug, bet keliai tai slidoki sakyciau g.gif Maciau siandien isvien barste smeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2010 12 18, 19:49)
Visos nurime wink.gif domke dar vis du viename? wink.gif
as siandien paskutines kaledines dovanas susipirkau wink.gif jeee zygdarbis wink.gif isigyjau batus patogius be kulno wink.gif beje isigyjau pirmaji rubeli leliukui wink.gif

na saunuole,zygdarbis tikras thumbup.gif as ir batus patogius isigijau,be kulno,kai tik suzinojau,kad nestuke.gif koki rubeli pirkai?as ir vis pasidairau leliuku skyriuose,bet dar nieko nepirkau. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TRUSKAWA @ 2010 12 18, 19:54)
4u.gif Sveikutes,nestukes,man jau viskas praeity,jeigu kam idomu gimdziau Cavan ligonineje,super prieziura,tylu,ramu,darbuotojos superines thumbup.gif tik tiek kad epiduro nedaro,bet yra vonia,didele ir patogi smile.gif pagimdziau pati,beveik 4 kg dukryte,prieziura daug geresne nei Lt,sako ,kad cia kvaili daktarai,ne velnio,nustate termina diena i diena  thumbup.gif .Visoms sekmes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveikinimai sulaukus dukrytes!!! 4u.gif thumbup.gif

na domke kuo toliau tuo panasiau,kad lelius laukia kaledu smile.gif

munyt kodel taip abejoji ar laukies ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsuole :): 19 gruodžio 2010 - 12:12
Jungiuos prie sveikinimu Truskawai, sulaukus mazyles wub.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as sulaukus dukrytes 4u.gif
as uzmaciau slaustynukus su kepuryte ir ten uzrasyta junior j wink.gif o musu pavarde prasideda J raide wink.gif tai susigundem wink.gif

na domke, jau cia visos baisiai laukiam naujienu is tavo fronto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2010 12 19, 13:47)
na domke, jau cia visos baisiai laukiam naujienu is tavo fronto wink.gif

As irgi laaaaukiu jau, nes taip nusibodo virs termino but nesciai nestuke.gif blush2.gif biggrin.gif
Nu tikiuos, kad ateinancia savaite jau bus veiksmas koks nors g.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif
QUOTE(munyt @ 2010 12 19, 00:34)
solyte1974, ar tie kremai veikia, ar bandzius pati gal? 

nebandziau,nes man pilvas netrukineja,tai ir nereikia tepti mirksiukas.gif
TRUSKAWA sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solyte1974: 20 gruodžio 2010 - 01:10
Sveikos. ar pries sventes tylios tokios, lakstot po pardes??? biggrin.gif

as siandien pas GP buvau. idomus daktaras. paskaiciavo nestuma nuo pirmos paskutiniu mm. as jam sakau paskutines mm dienos gal jums reikia, ne sako, pirmos. tai man naujiena. negirdejau kad taip kas skaiciuotu g.gif tai pagal ji 7 savaites, o va pagal mane 7 dar tik eina lotuliukas.gif Gavau laiska, rotunda pasirinkau, reikes registruotis i ligonine, bet taip norisi echoskopa pasidaryti, nes kol sulauksiu ziniu is ligonines doh.gif

Nepasake kada kita karta ateiti pas GP, pati nepaklausiau irgi. kazkas minejo lyg kad kas menesi eina pas GP. Kaip jus zuika - puika, smalsuole? ar vaikstot pas GP? ar tik jei kokie nusiskundimai?

Domke gal jau dovanele laiko rankose wub.gif
Atsakyti
taip visada skaiciuojama 4u.gif
o GP turejo tokia knigele duot, joje gale yra surasyta kada kur vizitai turi but
Atsakyti
Man gp pasake kad kazkur uz menesio registruotis kitam vizitui, o kai buvau ligonineje pirmo vizito tai sako na dabar po menesio pas gp eik, tai gaunasi nuo paskutinio gp vizito bus pusantro menesio. As ta kortele kur vizitus zymetis, gavau is ligonines..
O nestumas taip zinok ir skaiciuojamas visur wink.gif

Domke irgi nutilo, gal netrukus naujienu turesim wink.gif
Atsakyti
Nu tikrai merginos kaip as taip prisiskaiciavau..... doh.gif ..... bet kaip nuotaika pakilo, kai suzinojau kad dar zirnis didesnis thumbup.gif taip dziugu.

Na kad GP man nepasake kada vel pas ji tai keista, bet jei is ligonines nieko nesakys kad pas GP reikia lankytis, tai vistiek eisiu g.gif tik idomu ka jis turi daryti per tuos kitus vizitus. matyt klausiu jusu - zuika puika ir smalsuole mirksiukas.gif jus jau pazengusios siam reikale nestuke.gif Kaip jauciates? ar pykino jus? manes dar ne...tik valgau per prievarta, kad zirnis stipresnis butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 20, 20:35)
Sveikos. ar pries sventes tylios tokios, lakstot po pardes???  biggrin.gif

sveikute 4u.gif ,taip skaiciuoja visada,as,kai buvau pas GP,jis man pats pasake,kad kitas vizitas vasario 11,ta knygute vizitu as ir gavau is ligonines.paprastai kiek domejausi,per tuos vizitus GP,matuos spaudima,svori,na kazkas panasaus ka gavai ir per pirma susitikima,mane svere,matavo spaudima,klause kaip jauciuosi ir t.t,sake jai kas bus negerai nelaukt vasario 11,atlekt is kart. smile.gif

na jauciuosi neblogai,tik ana savaite maudeno pilvuka,bet dabar jau lyg viskas gerai,o visdelto juk maziukas auga smile.gif su WC iki siol bendraut neteko,tik jauciau pradzioj, nestuke.gif sleikstuli maistui,bet ir per prievarta po biski valgydavau,dabar jau geriau,tik ryte dantu negaliu valytis,nes pykina nuo bet kokios dantu pastos doh.gif

domke gal jau smile.gif
Atsakyti