Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Airijoje

munyt o kiek jum dabar savaiteliu?kaledos stebuklu metas,tikek viskas bus gerai mirksiukas.gif

na merginos tikrai panasu,kad domke jau supuoja maziuli, smile.gif neapsireiskia cia,tai kas daugiau gali but g.gif

nestuke.gif uzsidekite liniuotes idomu juk stebeti,kaip auga pilvuku gyventojai mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip ir visos su liniuotem thumbup.gif smalsuole ar jau jauti kaip spardosi??? wub.gif kaip sveikateles?
Atsakyti
tai kaip as cia taip apsizioplinau ir nepamaciau blush2.gif dar istikruju nelabai suprantu ar leliukas juda ar pilvas gurguliaja,ar pucia vidurius,bet kartais tikrai atrodo,kad leliukas boksuoja smile.gif sveikatele tai lyg ir gera,kartais net pamirstu,kad esu nestuke.gif tfu,tfu neprasisnekejus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsuole :): 22 gruodžio 2010 - 20:08
Labas
Na ka,galim DOMKE sveikinti su mergaites gimimu
DOMKE daug pienuko,kantrybes,stiprybes ir viso kito .....Sveikinu su princesytes gimimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap_1.gif
Atsakyti
Idomu kaip gimdymas praejo 4u.gif dabar turbut labai busy thumbup.gif

O as kai vakar pasiskambinau i rotunda, siandien jau laiska gavau, bet o dieve kokia data doh.gif vasario 7. Tai bus 14 nestumo savaiteliu. man toks ju poziuris visai ne prie sirdies g.gif Eisiu privaciai del eckoskopo ir kraujo tyrimus, kad padarytu, kad 14 sav nebutu per velu jei kas.

Kaip jie sitaip. buna moterys gerai jauciasi o kraujas blogas ar dar kokie biesai. Gal airiai cia tokia naturalia stipriausiu kudikiu atranka daro doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule19841984: 23 gruodžio 2010 - 15:26
domkei dideli sveikinimai!!!mes jau cia taip ir manem,kad jau kaledine dovanele turi thumbup.gif

saule lankiausi privaciai pas lietuvius ir iki 12sav jokiu tyrimu nedare,liepe ateit po 12sav tai tipo tada darys,bet as jau registravausi i ligonine,ligoninei dabar buvau kai buvo 15sav,paeme kraujo tyrimam,tai kai eisiu sausio 4d tureciau zinot atsakymus.tikiuosi,kad bus geri,nes iki nestuke.gif su krauju problemu neturejau.tik va slapimo tyrimai neramina,nes jie budavo ne kokie,reiks eit pas lietuvius,kad istirtu.
Atsakyti
smile.gif+2010 12 23, 16:40-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 12 23, 16:40)
saule lankiausi privaciai pas lietuvius ir iki 12sav jokiu tyrimu nedare,liepe ateit po 12sav tai tipo tada darys,bet as jau registravausi i ligonine,ligoninei dabar buvau kai buvo 15sav,paeme kraujo tyrimam,tai kai eisiu sausio 4d tureciau zinot atsakymus.tikiuosi,kad bus geri,nes iki  nestuke.gif su krauju problemu neturejau.tik va slapimo tyrimai neramina,nes jie budavo ne kokie,reiks eit pas lietuvius,kad istirtu.

O echoskopo irgi nedare pas lietuvius??? as labai noreciau zinoti, kad vystosi ir ar vietoj pastojimas. Daugiau kaip ir rami buciau.
Man va su slapimu irgi neramu, nes anksciau rasdavo jame kraujo. Nu reikia gal optimistiskai nusiteikus laukti vasario, bet skamba neitiketinai. Dar ir pas lietuvius gine bus tik sausio 6d.
Pilvuka labai daznai maudzia, kaip pries mm, kartais net labai stipriai.

Galkuri zinot ar ligoninej privaciai daro echoskopija?

O mamytes tai nurimusios, gal virtuvese sukasi. as irgi ka tik kelis patiekaliukus pasiruosiau, bet ryt gal reikes pasistengti labiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule19841984: 23 gruodžio 2010 - 19:58
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 23, 17:57)
O echoskopo irgi nedare pas lietuvius??? as labai noreciau zinoti, kad vystosi ir ar vietoj pastojimas. Daugiau kaip ir rami buciau.
Man va su slapimu irgi neramu, nes anksciau rasdavo jame kraujo. Nu reikia gal optimistiskai nusiteikus laukti vasario, bet skamba neitiketinai. Dar ir pas lietuvius gine bus tik sausio 6d.
Pilvuka labai daznai maudzia, kaip pries mm, kartais net labai stipriai.

Galkuri zinot ar ligoninej privaciai daro echoskopija?

O mamytes tai nurimusios, gal virtuvese sukasi. as irgi ka tik kelis patiekaliukus pasiruosiau, bet ryt gal reikes pasistengti labiau  biggrin.gif

dare du kartus,pirma kai buvo 8sav isitikint,kad viskas gerai,o kita kai ejo 12sav teveliui parodyt smile.gif man ir pilvuka maude,kaip pries ar per mmmtai kai pasakiau gydytojui kazlauskui,toj pacioj lietuviu klinikoj,jis man israse magnio miltelius,man padejo,seip jie be recepto,magnesium verla,nezinau nesiulau,bet jai nori pabandyt,cia tavo reikalas mirksiukas.gif as siandien mazai virtuvej sukinuosi,rytoj laukia didysis ruosimasis. smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 23, 18:06-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 12 23, 18:06)
dare du kartus,pirma kai buvo 8sav isitikint,kad viskas gerai,o kita kai ejo 12sav teveliui parodyt smile.gif man ir pilvuka maude,kaip pries ar per mmmtai kai pasakiau gydytojui kazlauskui,toj pacioj lietuviu klinikoj,jis man israse magnio miltelius,man padejo,seip jie be recepto,magnesium verla,nezinau nesiulau,bet jai nori pabandyt,cia tavo reikalas mirksiukas.gif as siandien mazai virtuvej sukinuosi,rytoj laukia didysis ruosimasis. smile.gif

Nu matai kaip fainai, 8 sav padare ir paciai ramiau, o jei laukciau ligonines tai virs 3 men butu doh.gif sausio 6 eisiu pas lietuvius echo. Kai praeita karta buvau del kitu priezasciu tai man nepatiko tik, kad man ir kaip uz konsultacija 50e paeme, nors prasiau tik echo g.gif Reikes iejus i kab iskart pasakyti kad tik echo, bet gal nieko tada nesakys man, tik paziures per monitoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 23, 18:15)
Nu matai kaip fainai, 8 sav padare ir paciai ramiau, o jei laukciau ligonines tai virs 3 men butu  doh.gif  sausio 6 eisiu pas lietuvius echo. Kai praeita karta buvau del kitu priezasciu tai man nepatiko tik, kad man ir kaip uz konsultacija 50e paeme, nors prasiau tik echo  g.gif  Reikes iejus i kab iskart pasakyti kad tik echo, bet gal nieko tada nesakys man, tik paziures per monitoriu  lotuliukas.gif

as laukiau pas juos echo nuo 4-5sav,nes neveike aparatas,o tuo momentu ir pilvuka skaudejo labiau,kai pirma turejus persileidima,tai labai bijojau,norejau greiciau suzinot ar viskas gerai.o uz konsultacija jie ims,bet jai jau eisi antra karta tai ims 25e smile.gif ,nes vistiek skaitosi,kad jie tave konsultuoja,juk neateisi i kab,paziures echo,nieko tau nesakys ir iseisi,viska paaiskins ir t.t mirksiukas.gif taip,kad teks susimoketi uz echo 50e ir uz pakartotine konsultacija 25e(jai ka pasakyk,kad jau ne pirma karta ateini) smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 23, 20:36-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 12 23, 20:36)
as laukiau pas juos echo nuo 4-5sav,nes neveike aparatas,o tuo momentu ir pilvuka skaudejo labiau,kai pirma turejus persileidima,tai labai bijojau,norejau greiciau suzinot ar viskas gerai.o uz konsultacija jie ims,bet jai jau eisi antra karta tai ims 25e smile.gif ,nes vistiek skaitosi,kad jie tave konsultuoja,juk neateisi i kab,paziures echo,nieko tau  nesakys ir iseisi,viska paaiskins ir t.t mirksiukas.gif taip,kad teks susimoketi uz echo 50e ir uz pakartotine konsultacija 25e(jai ka pasakyk,kad jau ne pirma karta ateini)  smile.gif

Rimtai??? g.gif tai cia apgaudinejimas nerealus. turetu rasyti tada 100e arba pakartotinis 75e. man tai cia nesamone. tyrimas yra tyrimas ir negali padaryti tyrimo ir neduoti atsakymo doh.gif Jau nekantrauju pasiskambinti ir pasiklausineti apie tai, o tau taip ir buvo? mokejai 100e kai pirma karta echo dare???

As kai buvau pask.karta tai ejau nes sona skaudejo, maniau gal cia moteriskos ligos kokios puola, bet puole visai kitus dalykus ziureti, pasakoti, ko visai neprasiau. siaip pas juos labai jauciasi tas pinigu istraukimas. tada paeme 100e - buciau zinojusi, tikrai i lt buciau skridusi + su seima koks malonumas pasibuti ir kitas bedas susitvarkyti, tai apsimoka grizti.

Tada pirma karta klinikoj mergaite buvo, laukesi, supratau is kalbos, kad tikrai pradzia, bet tyrimus jai dare iskart, vargsiukai 200e sumokejo, gal nezinojo dar kad ligoninej viska daro. O supermama tai super thumbup.gif kiek cia info. maniskis irgi stebisi kaip cia moterys sukasi, viena kitai padeda, apie viska gali pakalbeti, ir apie vaikus, remontus, namu statyba, fotografija...visai mes ne silpnoji lytis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 24, 03:20)
Rimtai??? g.gif  tai cia apgaudinejimas nerealus. turetu rasyti tada 100e arba pakartotinis 75e. man tai cia nesamone. tyrimas yra tyrimas ir negali padaryti tyrimo ir neduoti atsakymo  doh.gif  Jau nekantrauju pasiskambinti ir pasiklausineti apie tai, o tau taip ir buvo? mokejai 100e kai pirma karta echo dare???

As kai buvau pask.karta tai ejau nes sona skaudejo, maniau gal cia moteriskos ligos kokios puola, bet puole visai kitus dalykus ziureti, pasakoti, ko visai neprasiau. siaip pas juos labai jauciasi tas pinigu istraukimas. tada paeme 100e - buciau zinojusi, tikrai i lt buciau skridusi + su seima koks malonumas pasibuti ir kitas bedas susitvarkyti, tai apsimoka grizti.

Tada pirma karta klinikoj mergaite buvo, laukesi, supratau is kalbos, kad tikrai pradzia, bet tyrimus jai dare iskart, vargsiukai 200e sumokejo, gal nezinojo dar kad ligoninej viska daro. O supermama tai super  thumbup.gif  kiek cia info. maniskis irgi stebisi kaip cia moterys sukasi, viena kitai padeda, apie viska gali pakalbeti, ir apie vaikus, remontus, namu statyba, fotografija...visai mes ne silpnoji lytis  drinks_cheers.gif

na koks cia apgaudinejimas biggrin.gif taip yra - ir lietuvoj jei eini privaciai moki uz konsultacija + papildimus tyrimus mirksiukas.gif taigi ne pati sau pasidarai scana, o ginekologas, jis tau paaiskina ar viskas gerai ,reiskia konsultuoja bigsmile.gif o tu isivaizdavai kad ateina ginekologas ,pasakai ,kad tau kazkur skauda ,padaro skana ir nieko tau nesakes iseina ? biggrin.gif o isvadas ar sveika ,ar ne pasidarai pati ? bigsmile.gif beja, pas juos tikrai nera labai jau brangu - as skambinausi ir i viena lenku klinika tai konsultacija 70 euru, kitoj lietuviu klinikoj ir keliais eurais brangiau nei sioj cool.gif
o del to darymo tyrimu ligoninej tai ka zinau ax.gif buvo 21 savaite ,paeme kraujo , atsakymas po triju savaiciu tik kai kitas vizitas- hemoglobinas 119 . viskas labai gerai . praejus 2 savaitem pasidariau tyrima pati lietuviu klinikoj jau 99 biggrin.gif o jei buciau nesidarius ,sau toliau vaiksciociau patenkinta rolleyes.gif man nesamone ,kai rezultatai atsiprasant po menesio tik gaunami schmoll.gif ne per viena vizita nesugebejo gimdos kaklelio paziureti, nors aiskiai pasakiau,kad pirmas nestumas buvo rizikingas ,nes trumpejo kaklelis ir buvo prasiveres, o antras buvo persileidimas unsure.gif taip,kad man jau geriau susimoket kas menesi po 200 euru,bet pasidaryt tyrimus,kuriu atsakymus gaunu is kart ir gauti normalia prieziura tongue.gif nors aisku, yra moteru,kurioms nestumai buna lengvi ,laksto , dirba iki paskutines minutes ,jokiu problemu neturi, tada ir ta airiska prieziura puiki, o va jei nestumai probleminiai tada nezinau... schmoll.gif
Atsakyti