QUOTE(saule19841984 @ 2010 12 24, 03:20)
Rimtai???

tai cia apgaudinejimas nerealus. turetu rasyti tada 100e arba pakartotinis 75e. man tai cia nesamone. tyrimas yra tyrimas ir negali padaryti tyrimo ir neduoti atsakymo

Jau nekantrauju pasiskambinti ir pasiklausineti apie tai, o tau taip ir buvo? mokejai 100e kai pirma karta echo dare???
As kai buvau pask.karta tai ejau nes sona skaudejo, maniau gal cia moteriskos ligos kokios puola, bet puole visai kitus dalykus ziureti, pasakoti, ko visai neprasiau. siaip pas juos labai jauciasi tas pinigu istraukimas. tada paeme 100e - buciau zinojusi, tikrai i lt buciau skridusi + su seima koks malonumas pasibuti ir kitas bedas susitvarkyti, tai apsimoka grizti.
Tada pirma karta klinikoj mergaite buvo, laukesi, supratau is kalbos, kad tikrai pradzia, bet tyrimus jai dare iskart, vargsiukai 200e sumokejo, gal nezinojo dar kad ligoninej viska daro. O supermama tai super

kiek cia info. maniskis irgi stebisi kaip cia moterys sukasi, viena kitai padeda, apie viska gali pakalbeti, ir apie vaikus, remontus, namu statyba, fotografija...visai mes ne silpnoji lytis
na koks cia apgaudinejimas

taip yra - ir lietuvoj jei eini privaciai moki uz konsultacija + papildimus tyrimus

taigi ne pati sau pasidarai scana, o ginekologas, jis tau paaiskina ar viskas gerai ,reiskia konsultuoja

o tu isivaizdavai kad ateina ginekologas ,pasakai ,kad tau kazkur skauda ,padaro skana ir nieko tau nesakes iseina ?

o isvadas ar sveika ,ar ne pasidarai pati ?

beja, pas juos tikrai nera labai jau brangu - as skambinausi ir i viena lenku klinika tai konsultacija 70 euru, kitoj lietuviu klinikoj ir keliais eurais brangiau nei sioj
o del to darymo tyrimu ligoninej tai ka zinau

buvo 21 savaite ,paeme kraujo , atsakymas po triju savaiciu tik kai kitas vizitas- hemoglobinas 119 . viskas labai gerai . praejus 2 savaitem pasidariau tyrima pati lietuviu klinikoj jau 99

o jei buciau nesidarius ,sau toliau vaiksciociau patenkinta

man nesamone ,kai rezultatai atsiprasant po menesio tik gaunami

ne per viena vizita nesugebejo gimdos kaklelio paziureti, nors aiskiai pasakiau,kad pirmas nestumas buvo rizikingas ,nes trumpejo kaklelis ir buvo prasiveres, o antras buvo persileidimas

taip,kad man jau geriau susimoket kas menesi po 200 euru,bet pasidaryt tyrimus,kuriu atsakymus gaunu is kart ir gauti normalia prieziura

nors aisku, yra moteru,kurioms nestumai buna lengvi ,laksto , dirba iki paskutines minutes ,jokiu problemu neturi, tada ir ta airiska prieziura puiki, o va jei nestumai probleminiai tada nezinau...