Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Airijoje

Sveikos visos, na tikrai kad nurime visos buvom wink.gif
4u.gif naujokei, malonu- kuo daugiau tuo smagiau wink.gif
smalsuole, musu nestumas labai panasus o as tokiu tvirtu judesiuku kolkas nejauciu, tik kartais toks pakutenimas viduje buna... Turbut manasis ar manoji bus ramesne wink.gif siandien beje sapnavau kad mergaite pagimdziau wink.gif daktarai sako- mergaite , ir labai panasi i teti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2011 01 19, 10:37)
smalsuole, musu nestumas labai panasus o as tokiu tvirtu judesiuku kolkas nejauciu, tik kartais toks pakutenimas viduje buna... Turbut manasis ar manoji bus ramesne wink.gif siandien beje sapnavau kad mergaite pagimdziau wink.gif daktarai sako- mergaite , ir labai panasi i teti wink.gif

O kiek tau savaiteliu? kokiu 20 turbut dar nera? mirksiukas.gif manau dar prasides sokiai pokiai tavo pilvuke nuo 20 sav biggrin.gif susikaupes dabar, o paskui kaip pardes duotis. Arba kitos sako buna ramus iki gimdymo, o paskui laisve pajute nenusiramina biggrin.gif

smalsuole o kada jums dabar pasimatymas? man irgi letai laikas eina, jus rodos visos einat einat i tuos pasimatymus, o mes dar to pirmojo normalaus negalim sulaukti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2011 01 19, 10:37)

na,tai dar pajausi,as nesakau,kad labai jau stipriai duodasi,bet jauciasi pakankamai gerai,o ypac kai guliu ar sedziu,buna dienu ramesniu,buna,kad beveik visa diena prajuda,bet man labai faina,o ypac,kai dar ir i ranka suduoda thumbup.gif o ko labiau laukiat?as tai kazkaip daznai pradzioj sapnavau berniukus,nors sako,jai nescia sapnuoja berniuka bus mergaite ir atvirksciai,nu tai matysim ar cia tie sapnai issipildys biggrin.gif
saule mes su zuika-puika panasiai lipam i 20sav mirksiukas.gif mum ateinanti 3dieni pasimatymas,labai laukiu,o dienos tysiasi taip letai,kad kai nezinau kas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsuole :): 19 sausio 2011 - 13:56
Nestukes gal kuriai reiktu Multimom kompresu? Mielai padovanociau, man neprireike, pilnas pakelis yra. ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 01 19, 12:54-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2011 01 19, 12:54)
na,tai dar pajausi,as nesakau,kad labai jau stipriai duodasi,bet jauciasi pakankamai gerai,o ypac kai guliu ar sedziu,buna dienu ramesniu,buna,kad beveik visa diena prajuda,bet man labai faina,o ypac,kai dar ir i ranka suduoda thumbup.gif o ko labiau laukiat?as tai kazkaip daznai pradzioj sapnavau berniukus,nors sako,jai nescia sapnuoja berniuka bus mergaite ir atvirksciai,nu tai matysim ar cia tie sapnai issipildys biggrin.gif
saule mes su zuika-puika panasiai  lipam i 20sav mirksiukas.gif mum ateinanti 3dieni pasimatymas,labai laukiu,o dienos tysiasi taip letai,kad kai nezinau kas doh.gif

jungiuosi prie jusu jei galima. man antradieni pasimatymas
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 01 19, 14:40)
jungiuosi prie jusu jei galima. man antradieni pasimatymas

junkis,junkis kartu lauksim kitos savaites smile.gif
na,gal ka naujo nestuke.gif isigijo leliam,mes tai po truputi pradejom apsipirkima,seip dar labai nesiskubinam,tikemes,kad lelius pasirodys,tai tada zinosim kokias spalvas pirkt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
LABUTIS 4u.gif

QUOTE(Corie @ 2011 01 19, 02:21)
Sveikos nestukes nestuke.gif
Skaitinejau jusu pokalbius ir nusprendziau pati su jumis pabendrauti.As nescia 35 savaites,gimdysiu Rotundoje.Ar priimsit mane i jusu pokalbius?

Junkis,junkis.Pas mane panasus nestuke.gif terminas,irgi gimdysiu rotundoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2011 01 19, 13:37)

Na, sapnai man tai abu kartus atvirksciai pranasavo biggrin.gif
Pirma karta sapnavau tik viena karta, kad laukiuosi mergytes, gime berniukas .. Sikart kokius 5 kartus sapnavau, kad gimdau ir visalaik berniukus sapnavau, taip aiskiai, net veido bruozus maciau .. O gime mergyte .. Beje, sakoma, kad ka mamos sapnuoja, dazniausia atvirksciai priesinga lytis buna .. O teciai va tiksliai susapnuoja biggrin.gif Musu atveju taip ir buvo, antro nestumo metu tetis sapnavo mergyte ... Jos ir sulaukem smile.gif
Atsakyti
As kaip ir smalsuole 19 oje savaiteje wink.gif na tie pakutenimai taip dziugina, laukiam kada bus rimtesni wink.gif malonumas wink.gif
man pasimatymas vasario pirma sav tai dar siek tiek teks paluketi wink.gif uztat jokiu rubeliu dar nepirkinejam taip rimtai nes sakom gal mazyliukas ar mazyliuke pasirodys ir tada zinosim spalvas wink.gif manau jau vasario menesi susidarysiu pirkiniu sarasa ir tada jau pradesim rimciau wink.gif
as cia kiek paziurejau i sarasus ka i ligonine reikia atsivezti tai tie sarasai daug trumpesni nei lietuvos wink.gif
Atsakyti
Matau greit sulauksim vaikuciu pabiruciu wub.gif Oi lauksim atsiliepimu

zuika puika mums irgi vasari susitikimas, 7 diena doh.gif

Del pirkimo, mes kaip ir maziukai dar, bet jau nupirkom kelis didesnius daiktelius, negaliu susilaikyti doh.gif o dabar tokie ispardavimai. Turim krepsi supama - visada svajojau toki leliui nupirkti wub.gif
Atsakyti
Labas nestukes uzsienietes 4u.gif
Noreciau ir as prie jusu prisideti jau gera menesiuka skaitineju jusu pasnekesius.
Mums jau 11 savaiteliu siandiena thumbup.gif Augam sparciai...Tik tiek kad musu mazuliukas mane taip kankina paskutines 6 savaites.Pykinimas,vemimas ir taip visa dienike ir dar i darba..BET NIEKO...
Tai sveikinu visas Tapusias ir BUSIMAS MAMYTES...
Norejau paklaust o pas kuri seimos daktara geriausia eit?mes dar tokio kaip ir neturiu o pas airius i rotunda tik 16 savaiteliu reiks eit tai bijau kad nebutu visai kraujukas nusilpes nuo tu visu vemimu tai galvoju gal seimos daktaras patikrintu?Gal zinot koki gera ar bent jau toki kuriuo pasitiket galima?
GEROS DIENELES VISOMS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif
as manau kad airiski gp nelabai tau ka darys sakys palauk ligoninej padarys...
Pasiulyciau lietuviu klinika ka health, tai ten ir tyrimus ir ginekologas yra jei reikia. Manau kad pas juos butu geriausia..
Linkiu sveikateles 4u.gif
Atsakyti