Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(bliuskė @ 2008 07 30, 22:53)
Panaudojus ysl truputuką ilgiau jis man pradeda nebe taip patikti... Kažko lipina blakstienas, nors tu ką... Tenka atkakliai dirbt su šukytėm, kol pasidarau kaip reikia smile.gif Tačiau į dienos galą jos vėl sulimpa... Kažkoks nepatvarus pasitaikė smile.gif Bet kvepia pasakiškai  bigsmile.gif

O kurį tu čia pirkai, kad taip nusivylusi? Aš irgi laukiu YSL, tai dabar net bijau.
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2008 07 30, 22:22)
sake, kad apie 1.5-2 men

o kiek kainuoja tokia procedūra? blush2.gif

QUOTE(bliuskė @ 2008 07 30, 23:53)
Panaudojus ysl truputuką ilgiau jis man pradeda nebe taip patikti... Kažko lipina blakstienas, nors tu ką... Tenka atkakliai dirbt su šukytėm, kol pasidarau kaip reikia smile.gif Tačiau į dienos galą jos vėl sulimpa... Kažkoks nepatvarus pasitaikė smile.gif Bet kvepia pasakiškai  bigsmile.gif

bet šiaip dauguma tušų po kurio laiko pradeda lipinti, natūralu, kad sensdami jie keičia konsistenciją ir tampa tiršti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2008 07 31, 09:40)
bet šiaip dauguma tušų po kurio laiko pradeda lipinti, natūralu, kad sensdami jie keičia konsistenciją ir tampa tiršti ax.gif

nesutinku schmoll.gif
YSL tikrai man pasirodė tik pradžioj geras ir to stebuklų nedarė. Nežinau, už ką jį čia taip giria ax.gif
HR man nekibina, kaip tik atskiria gražiai, iššukuoja ax.gif jei tept daug sluoksnių, blakstienos tikrai įspūdingos palieka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 31, 09:39)
nesutinku  schmoll.gif
YSL tikrai man pasirodė tik pradžioj geras ir to stebuklų nedarė. Nežinau, už ką jį čia taip giria  ax.gif
HR man nekibina, kaip tik atskiria gražiai, iššukuoja  ax.gif jei tept daug sluoksnių, blakstienos tikrai įspūdingos palieka  rolleyes.gif

Matyt, kad kiekvienos blakstienos skirtingos. Isbandziau ivairius tusus ir vis griztu prie YSL. Man kol kas jie nepakeiciami. Nesusizavejau Lancome Hypnose ar kitais tusais is Dior, Givenchy, Clinique ir t.t. Man tusas pagrindine makiazo priemone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2008 07 31, 07:40)
o kiek kainuoja tokia procedūra?  blush2.gif

Bet per 2 savaites neturėtų juk tušas susenti...
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2008 07 31, 06:36)
O kurį tu čia pirkai, kad taip nusivylusi? Aš irgi laukiu YSL, tai dabar net bijau.

Kalba eina apie YSL Faux Cils
Atsakyti

[/quote]

apie savaite ji naudoju (uzsisakiau is braskiu). Kol kas jokiu tirstejimo pozymiu nepastebiu. O atejo super sviezias. Kvapas tikrai pasakiskas wub.gif
Atsakyti
Gal kas bandet Lancome Fatale mascara?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
[quote=werda,2008 07 31, 22:00]
[/quote]

apie savaite ji naudoju (uzsisakiau is braskiu). Kol kas jokiu tirstejimo pozymiu nepastebiu. O atejo super sviezias. Kvapas tikrai pasakiskas wub.gif
[/quote]

Nuraminai. Ir aš kaip tik tokio laukiu.
Atsakyti
Apie savaitę man jis irgi buvo super lotuliukas.gif bandysiu valyt šepetuką, kaip rašo instrukcijoj, gal bus čiki
Atsakyti
QUOTE(Loretele @ 2008 08 01, 11:02)
Gal kas bandet Lancome Fatale mascara?Kokie atsiliepimai?

Aš turėjau, neseniai pabaigiau, man patiko, tik reikia išmokti dažytis. Man jis labiau patiko, negu išgirtasisi YSL Faux Cils.
Atsakyti
man YSL Faux Cils tik kazkur po 1,5 men pradejo tirstet, o po to tai greit sutirstejo.. is viso 2 menesius man tarnavo.. tai skaitau labai daug palyginus kaip kitom laikydavo..
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2008 08 03, 15:43)
Aš turėjau, neseniai pabaigiau, man patiko, tik reikia išmokti dažytis. Man jis labiau patiko, negu išgirtasisi YSL Faux Cils.

Man irgi patiko fatale tušas, šiandien nusipirkau hypnose, žiūrėsiu kaip bus. smile.gif
Atsakyti