Tikiuos ir tu tapsi šio tušo gerbėja
Kiek kainuos viskas su siuntimu?

Siuntimas nieko nekainuoja, o tušas 29,50 dolerio. Ir dar gausu dovanėlę, nes esu naujokė.
Kiek pagyrų perskaičiau YSL Mascara Volume Effet Faux Cils, bet man jis nelabai patinka
, neilgina ir netankina.Matyt netinka jis mano blakstienoms
. Antrą kartą tikrai nebepirksiu, teks grįžti prie Lancomo, nors vėl jį išdaviau ir Chanel nusipirkau

QUOTE(Sirenete @ 2008 07 24, 16:55)
Kiek pagyrų perskaičiau YSL Mascara Volume Effet Faux Cils, bet man jis nelabai patinka
, neilgina ir netankina.Matyt netinka jis mano blakstienoms
. Antrą kartą tikrai nebepirksiu, teks grįžti prie Lancomo, nors vėl jį išdaviau ir Chanel nusipirkau 

tik irodo kad nera vienos universalios tiesos apie tushus

man atvirksciai Hypnose neitin patiko, YSL Faux Cils pasirode daug labiau vertas demesio. Ji ir pasilikau. Abudu buvo sviezi ir originalus... tad turejo vienodus sansus

Aš irgi tikėjausi kažko nepaprasto iš YSL Faux Cils,gal ir geras,bet kaip daug kas gyrė,kad jis nepakeičiamas,tai nemanau taip
. Nes Clinique tai labai jau natūraliai dažo,o norisi juk kažkokio efekto
. Nu dar pasilieku šansų kokiam Dior ar Chanel

QUOTE(kucci_kucci @ 2008 07 21, 18:11)
mergaites, gal zinote kaip ir kuo lengvai nuvalyti Loreal double extension beauty tubes?
nes man kazkoks nesusipratimas, net ir kaip reklamuojama siltas vanduo neperlengviausiai nuplauna
o ir dazytis dar per kelias dienas juo neismokau - blakstienu vienetai atrodo
jauicu teks vel grizti prie MF Masterpiece arba pabandyti jusu cia giriama hR lah queen

Aš naudoju Weleda prausiklį. be kitų visų jo gerų savybių jis man gana lengvai nuima netgi "waterproof" variantą. Dar turiu Loreal Make-up remover waterproof - jis irgi neblogas.
(O aš atvirkščiai, nuo MF perbėgau į Loreal

Bannanna, o kokį būtent naudoji Weledos prausiklį?

Kažin kaip tas BI-KOR tušas, kur Erdesa platina. Man jų Egipto žemė nebloga, o kažin kaip tušas, gal kas bandėt
?

naudojau YSL, dar nepasibaigė, o jau gavau Loreal rinkinuka su 2telescopic tušais ir pieštuku
Tušai patinka.

sveikos mergaitės, o ką galėtumėte parekomenduoti ne itin ilgoms ir tankioms blakstienoms? Būčiau labai dėkinga už informaciją.

o as neatsidziaugiu manhattan DEFINE tusu,labai geras guminis sepetelis, prie pat voko uzgriebia blakstienas ir pagaliau neissimozoju akiu besistengdama kuo arciau voko padazyti, Tubele taip padaryta, kad traukiant sepeteli nusibraukia tuso perteklius,todel ant sepetelio niekada nebuna koses per daug,o tie sereliai standzios gumos puikiai sukuoja-zodziu, man labai supper,akys iremintos tarp veduokliu
mano pacios nera trumpos blakstienos, bet sis define labai jau dailiai sutvarko blakstienytes:) ir kaina labai prieinama, ir nereikia vaikytis visokiu tusu po 100litu:)