Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(nestukas @ 2008 07 23, 20:07)
man pvz captive eyes nepatiko,nes man atrodo nepasiseke ir atsiunte man pasensi,tai tokia kose kakzokia ir jau menuo nepraejo pasibaige, blink.gif   o sakykit parfumeexpress'e tusai nepasibaigia greitai?ir kodel jie daug pigesni nei kristianoj ir sarmoj g.gif

Mane irgi kamavo šitas klausimas, kol nesurizikavau pati išbandyt kaip ten biggrin.gif
Pirkau HR "Lash Queen" leopardinį, tai tikrai šviežias, gal net per daug (norisi, kad daugiau košės kabintų) lotuliukas.gif

Beje, pastebėjau, kad leopardinis tušas man tepa paakius ir viršutinius vokus unsure.gif
Galvoju, gal dėl to, kad blakstienos liečiasi prie odos, o dabar dar ir oras toks karštas g.gif Bet vistiek čia jau minusas, nesvarbu kaip ir dėl ko verysad.gif
Ech, ar rasiu kada tobulą tušą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 27 liepos 2008 - 22:36
QUOTE(karibiete @ 2008 07 27, 21:08)
sveikos mergaitės, o ką galėtumėte parekomenduoti  ne itin ilgoms ir tankioms blakstienoms? Būčiau labai dėkinga už informaciją.  mirksiukas.gif

Na, DiorShow gerai ilginai blakstienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleegle: 28 liepos 2008 - 09:22
QUOTE(karibiete @ 2008 07 27, 21:08)
sveikos mergaitės, o ką galėtumėte parekomenduoti  ne itin ilgoms ir tankioms blakstienoms? Būčiau labai dėkinga už informaciją.  mirksiukas.gif

Diorshow Unlimited ax.gif
QUOTE(Finna @ 2008 07 27, 23:34)
Beje, pastebėjau, kad leopardinis tušas man tepa paakius ir viršutinius vokus unsure.gif
Galvoju, gal dėl to, kad blakstienos liečiasi prie odos, o dabar dar ir oras toks karštas g.gif  Bet vistiek čia jau minusas, nesvarbu kaip ir dėl ko verysad.gif 

o man tai nea ax.gif
ir per karščius nei per lietų, niekad netepė nei vokų, nei paakių ax.gif
Atsakyti
dažniausiai LABAI "švieži" ir skysti tušai tepa paakius ir vokus ax.gif nors ne visi schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū egleegle ir Vitulka už informaciją smile.gif
Atsakyti
va nusipirkau HR "Lash Queen tikrai geras, normaliai paryskina ir siaip graziai padaro smile.gif , tik nezinau gal lancome hypnose ir geresnis g.gif , bet vistiek dziaugiuso situo pirkiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2008 07 27, 23:07)
o as neatsidziaugiu manhattan DEFINE tusu,labai geras guminis sepetelis, prie pat voko uzgriebia blakstienas ir pagaliau neissimozoju akiu besistengdama kuo arciau voko padazyti, Tubele taip padaryta, kad traukiant sepeteli nusibraukia tuso perteklius,todel ant sepetelio niekada nebuna koses per daug,o tie sereliai standzios gumos puikiai sukuoja-zodziu, man labai supper,akys iremintos tarp veduokliu smile.gif mano pacios nera trumpos blakstienos, bet sis define labai jau dailiai sutvarko blakstienytes:) ir kaina labai prieinama, ir nereikia vaikytis visokiu tusu po 100litu:)

o kartais ne maybelino tas tusas? unsure.gif
Atsakyti
Belaukiant kol vyras parveš HR Lash Queen baigėsi senas tušas, tai prigriebiau MF DRAMATIC LOOK ir likau maloniai nustebinta thumbup.gif gražiai labai užriečia blakstienas, nesuvelia, apimtis thumbup.gif net pagyrų sulaukiau savo blakstienoms, beja netrupa kas man labai svarbu yra thumbup.gif
Atsakyti
pasidariau chemini blakstienu rietima ir nusipirkau isgirtaji ysl tusa.. blakstienos pasakiskos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2008 07 29, 23:16)
pasidariau chemini blakstienu rietima ir nusipirkau isgirtaji ysl tusa.. blakstienos pasakiskos smile.gif

oho, o tas cheminis rietimas ilgai laikosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2008 07 30, 12:11)
oho, o tas cheminis rietimas ilgai laikosi?  ax.gif

sake, kad apie 1.5-2 men
Atsakyti
Panaudojus ysl truputuką ilgiau jis man pradeda nebe taip patikti... Kažko lipina blakstienas, nors tu ką... Tenka atkakliai dirbt su šukytėm, kol pasidarau kaip reikia smile.gif Tačiau į dienos galą jos vėl sulimpa... Kažkoks nepatvarus pasitaikė smile.gif Bet kvepia pasakiškai bigsmile.gif
Atsakyti