Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(Lelinka @ 2008 07 11, 21:04)
gal galite parasyti atsiliepimu apie si tusa?
user posted image
Nezinau, kuri pirkti renkuosi tarp hypnose ir sio ax.gif

Kokia jo kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 12, 11:03)
jei rinktis tarp Hypnose ir Lash quenn lepardinio jamciau lash queen smile.gif

4u.gif

QUOTE(Malena @ 2008 07 12, 11:06)
Uz ka ant Divos supykai?Kosmadoj konsultantes ji labai liaupsina,tai buvau issirasius ji i "noriu isbandyt" sarasa.

Man irgi konsultantė labai gyrė ir dar labai primygtinai bandė įsiūlyt Gosh tušus doh.gif Kai paklausiau kuom taip jau geri, sakė, kad juos labiausiai perka lotuliukas.gif
Diva's Lashes nepatiko tuom, kad visiškai neilgino blakstienų, dar niekada mano blakstienos nebuvo tokios trumpos kaip su juo schmoll.gif Ir sudžiūvo nepraėjus net mėnesiui doh.gif

QUOTE(Vitulka @ 2008 07 12, 15:50)
aš HR Lash Queen pirkau braškėse  rolleyes.gif  nesidžiūvusi gavau, jau antras mėnuo kaip dažaus ir vis dar super  rolleyes.gif 
o blakstienas ir aš kaip dirbtines mėgstu, nes tik akis ryškinu  rolleyes.gif

Aš irgi ryškinu tik akis drinks_cheers.gif O ir šiaip man labai gražu tokios lėliškos blakstienos bigsmile.gif
Gal reikia bandyt užsisakyt leopardinį iš braškių g.gif Gautųsi daug pigiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 13 liepos 2008 - 12:48
QUOTE(Finna @ 2008 07 13, 14:46)
4u.gif
Man irgi konsultantė labai gyrė ir dar labai primygtinai bandė įsiūlyt Gosh tušus doh.gif  Kai paklausiau kuom taip jau geri, sakė, kad juos labiausiai perka lotuliukas.gif
Diva's Lashes nepatiko tuom, kad visiškai neilgino blakstienų, dar niekada mano blakstienos nebuvo tokios trumpos kaip su juo schmoll.gif Ir sudžiūvo nepraėjus net mėnesiui doh.gif  drinks_cheers.gif
Aš irgi ryškinu tik akis drinks_cheers.gif  O ir šiaip man labai gražu tokios lėliškos blakstienos bigsmile.gif
Gal reikia bandyt užsisakyt leopardinį iš braškių g.gif Gautųsi daug pigiau unsure.gif

as irgi lelisku gerbėja ax.gif
Labai gerai, kad pasidalinai savo ispudziais apie pupos diva smile.gif nes man irgi norejosi ji isbandyti ax.gif

Parfumexpresse kainuoja 89 litai. Braskese apie 72 ( pavertus lietuviskais pinigais), jei neklystu. bet mane tas laukimas gali nuzudyti, beto senasis tusas jau i pabaiga. o as be tuso negalesiu gyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 13 liepos 2008 - 12:58
QUOTE(Finna @ 2008 07 13, 14:46)

Ar yra jo pirkti parduotuvese? Ar tik breskese? ax.gif
Atsakyti
o as pagirsiu pupa diva mirksiukas.gif
ilgio man nereikia,ne tas kriterijus renkantis tusus
labai graziai tankina blakstienas,netepa,labai gerai nusivalo
pirksiu antra karta
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 13, 13:15)
Ar yra jo pirkti parduotuvese?  Ar tik breskese? ax.gif

Mačiau Parfum Exprese smile.gif

QUOTE(comep @ 2008 07 13, 18:59)
o as pagirsiu pupa diva  mirksiukas.gif
ilgio man nereikia,ne tas kriterijus renkantis tusus
labai graziai tankina blakstienas,netepa,labai gerai nusivalo
pirksiu antra karta

Man ilgio irgi nereikia, bet kad su Pupa pasidažius mano natūraliai ilgos blakstienos kažkokiu būdu gerokai sutrumpėdavo doh.gif biggrin.gif Gal todėl, kad pasidažius juo, blakstienos gaunasi tiesios g.gif Tai tas ilgis kaip ir pradingsta, nes su kitais tušais blakstienos neatrodo tiesios, o su Diva's Lashes tarsi nukrenta žemyn (nežinau ar supratot ką noriu pasakyt) lotuliukas.gif Ir tankino man labai trumpai, greit pradėjo blakstienas lipdyt, ir tepė beje unsure.gif
Ai, kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif Neperšu savo nuomonės, gal jis kam ir geras 4u.gif Bet aš neatsimenu ar dar tokį prastą tušą esu kada turėjus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 13 liepos 2008 - 22:34
sveikos, prisiskaitinejau ir nutariau irgi pabandyti Lash Queen, kur ji galima isigyti ir kokia mazdaug kainyte jo?
Atsakyti
Paskutinis mano tušiukas Artdeco "All in one mascara" man labai fainulis pasirodė...nesulipina blakstienų, netrupa, gerai nusivalo, gražiai pastorina bei pailgina ir jeigu nori įspūdingesnių blakstienų, tai galima kelis sluoksnius užtepti ir nieks nesusiklijuoja...Galiu pasakyti kad geriausias iš mano turėtų tušų (prieš tai geriausias buvo MF) Bet deja jis baigiasi, todėl noriu vėl kokį nors šios firmos tušą nusipirkti. Gal turite atsiliepimų apie kitus tušus? smile.gif
Atsakyti
Skubiai reikia patarimo, nes atsibodo nusipirkti lukesčių nepateisinančius tušus. Ką verčiau pirkti: naująjį dvigubą Guerlain ar MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kordi: 14 liepos 2008 - 12:54
QUOTE(kordi @ 2008 07 14, 14:53)
Skubiai reikia patarimo, nes atsibodo nusipirkti lukesčių nepateisinančius tušus. Ką verčiau pirkti: naująjį dvigubą Guerlain ar MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS??  g.gif

guerlain neturėjau, bet antrasisi man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 07 14, 10:12)
sveikos, prisiskaitinejau ir nutariau irgi pabandyti Lash Queen, kur ji galima isigyti ir kokia mazdaug kainyte jo?

user posted image
Parfumexprese jis kainuoja 89 litus, Braškėse 32,50 dolerio
Atsakyti
O skiriasi lash queen leopardinis ir paprastoj auksinėj tūbelėj?
Atsakyti