Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 08, 05:22)
sveikutes labai saunus visu darbeliai o cia maniskis paskutinis siuvinukas blush2.gif
user posted image

Gražu labai, o tuos geltonus viduriukus dar ir išsiuvinėk, išvis pasaka bus thumbup.gif
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 08, 10:19)
bigsmile.gif
nu zinok einu pabandyti  bigsmile.gif  padarysiu paprastuuti ir pasiuvinesiu elementariai, apskritimus zvaigzdutes ar dar ka  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Man labiausiai patiko raityti tuos "puzzle" vingius wub.gif Pagal trafaretą sunku kolkas siuvinėti, nes nesigauna ilgesnės linijos tiesiai, juk be dantukų ir įprastos pėdelės siuvinėjama smile.gif Tą vidurinę gėlę kol išsiuvinėjau pagal raštą, kelis sykius teko perdaryti. Dar mačiau vieną gudrybę kaip pataisyti klaidą siuvinėjant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 08, 20:22)

Man labiausiai patiko raityti tuos "puzzle" vingius  wub.gif Pagal trafaretą sunku kolkas siuvinėti, nes nesigauna ilgesnės linijos tiesiai, juk be dantukų ir įprastos pėdelės siuvinėjama  smile.gif Tą vidurinę gėlę kol išsiuvinėjau pagal raštą, kelis sykius teko perdaryti. Dar mačiau vieną gudrybę kaip pataisyti klaidą siuvinėjant  4u.gif

bigsmile.gif
ogo kiek tu privargai, bet rezultatas uztat thumbup.gif

o as su iprastine pedele emiau ir pabandziau bigsmile.gif nu kaip smagu
aisku kad susigalvojau sudetingiausia busa, bet rezultatas net mane pacia suzavejo

tie melsvi kvadratukai - emiau virsutini sluoksni, paskui dejau sintepona ir po apacia dar skiautele audinio, ir tada jau raiciau, saulutes zvaigzdutes ir menuliukus visokius bigsmile.gif

va kaip gavosi , foto pablyskus, bet ka tik fotkinau, o jau beveik vidurnaktis tai jau toks ir apsvietimas
nu labai norejau pasirodyti
user posted image

darysiu dar ka nors
tik koki nors sudetingesni siuvinejima bigsmile.gif

a kas ten per gudrybe klaidu taisymui? bigsmile.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 08, 15:44)
bigsmile.gif
ogo kiek tu privargai, bet rezultatas uztat  thumbup.gif

o as su iprastine pedele emiau ir pabandziau  bigsmile.gif  nu kaip smagu
aisku kad susigalvojau sudetingiausia busa, bet rezultatas net mane pacia suzavejo

tie melsvi kvadratukai - emiau virsutini sluoksni, paskui dejau sintepona ir po apacia dar skiautele audinio, ir tada jau raiciau, saulutes zvaigzdutes ir menuliukus visokius  bigsmile.gif

va kaip gavosi , foto pablyskus, bet ka tik fotkinau, o jau beveik vidurnaktis tai jau toks ir apsvietimas
nu labai norejau pasirodyti
user posted image

darysiu dar ka nors
tik koki nors sudetingesni siuvinejima  bigsmile.gif

a kas ten per gudrybe klaidu taisymui? bigsmile.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Sunku patikėti, kaip siuvinėjimas pagyvina net patį paprasčiausią skiautinuką. Rezultatai nerealus su tavo kvadratukais ir žvaigždutėm wub.gif

Dabar pamėgink su specialia pėdele ir be dantukų vingius, pajausi kokia pasaka tai daryti. Tik reikia kažkaip pasiplatinti paviršiu siuvimo mašinos. Aš specialų pridedamą stalelį nusipirkau, tada yra kur rankas padėti ir valdyti medžiagą raitant thumbup.gif
O gudrybė paprasta. Siuvi pvz lanką ir nugrybavai perdaug i kairę. Tada nenuplešiant siūlo grįžti ten, kur siūlė dar buvo teisinga, bet koki centimetriuką atgal ir vėl siuni per teisingą ir ištaisai klaidą. Tada belieka nuardyti klaidos vietą ir nukarpyti siūlelius 4u.gif

Man patinka siūlo užtvirtinimo funkicja, nereikia nieko raišioti, o tų tvirtinimo dygsniukų net nesimato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 09, 01:02)
Sunku patikėti, kaip siuvinėjimas pagyvina net patį paprasčiausią skiautinuką. Rezultatai nerealus su tavo kvadratukais ir žvaigždutėm  wub.gif

Dabar pamėgink su specialia pėdele ir be dantukų vingius, pajausi kokia pasaka tai daryti. Tik reikia kažkaip pasiplatinti paviršiu siuvimo mašinos. Aš specialų pridedamą stalelį nusipirkau, tada yra kur rankas padėti ir valdyti medžiagą raitant  thumbup.gif
O gudrybė paprasta. Siuvi pvz lanką ir nugrybavai perdaug i kairę. Tada nenuplešiant siūlo grįžti ten, kur siūlė dar buvo teisinga, bet koki centimetriuką atgal ir vėl siuni per teisingą ir ištaisai klaidą. Tada belieka nuardyti klaidos vietą ir nukarpyti siūlelius 4u.gif

Man patinka siūlo užtvirtinimo funkicja, nereikia nieko raišioti, o tų tvirtinimo dygsniukų net nesimato  4u.gif

bigsmile.gif
butinai pabandysium turiu specialia pedele bigsmile.gif ir tikrai
foto taip nesimato kaip gyvai, sita pelkduka padariau per si vakara pagauta ikvpepimo ir jis is tikro toks paprastutis bet siuvinejimasi tai ji pdaro dar grazesni wub.gif
dabar mastau apie didesni skiautini, bet pradziai ir paprastesni skaidyma rinksiuos wub.gif
Atsakyti
Sveikutes! Stai pagaliau viena foteliuka iveikiau!
Stai kaip jis atrode pries tai
user posted image
Na, o dabar...
user posted image
user posted image
user posted image
Nuotraukytes nelabai kokybiskos, bet vaizdelis aiskus! ax.gif
Ryt bus ir antras baiktas!
Atsakyti
mimute pasidarbuota is sirdies, labai grazus gavosi
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif
oigo
cia tai bent
foteli apsiuti tai gi ir sudetinga thumbup.gif
ir gyvai ko gero dar geriau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Nieko sau darbelis. thumbup.gif Taigi ten viską išardyti reikėjo, po to vėl sudėti. blink.gif Čia ne šiaip sau, kad susiuvai ir užklojai. Galėsi baldų atnaujinimu užsiiimti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 rugpjūčio 2008 - 07:56
Laba diena,

Gal galite pagelbėti , siūnu rankinę, pasirinkau gana minkštą medžiagą.
Ar galiu naudoti lino įdėklą- pasietinimą (pagal taisykles) vietoje sintepono, kad rankinė įgautų formą ir po to pamušalą ???
Atsakyti
Norėjau parašyti "pakietinimą" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emcia @ 2008 08 11, 09:25)
Norėjau parašyti "pakietinimą"  lotuliukas.gif

manau butinai turi naudoti toki pakietinima
a tas tavo pakietinimas su kliju sluoksniu? ar tiesiog desi lino standesni audini?
nes buna tokiu storu pakietinimu ji kaip flizelina paklijuoji ir siuni
Atsakyti
Tiesiog dejau tvirtesnę lino medžiagą ir persiuvau į skiautinio susiuvimo siūles.
(nežinau ar aš čia aiškiai, parašiau ką padariau..) biggrin.gif
Žodžiu tiesiog abi dalis susiuvau, linas be klijinio sluoksnio, paparastas.
Kadangi tas darbelis yra atsiskaitymui (universitete) - nežinau ar nebus blogai, jog visai nenaudosiu sintepono t.y. ar pagal skiautinių siuvimo taisykles taip "leidžiama" ??
Atsakyti