Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

turiu metra su coliais ir su cm... bet kai parasyta buna 4 7/8.... hm... tai ir pasimetu
arba 4'5", ka sita formule reiskia?

mat tos skiautiniu pjaustymo liniuotes tik coliais... su cm radau, bet 3 kart brangesne. tai bandau sucolinti viska kad nereiktu konvertuoti, bet man tada kazkaip neatitinka dydziai.. ar cia ta paklaida neiko nereiskia... nuva ir lauzau galva. g.gif

o uz google.lt aciu , issikonvertuosiu smile.gif
Atsakyti
sveikos,

jungiuos prie jūsų. ir pristatau savo darbelį rolleyes.gif pirmasis skiautinukas, bais ilgai užtrukau aš su juo, bet galiausiai likau patenkinta biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

dabar grįžau po atostogų, ir esu kupina noro toliau siūti biggrin.gif
Atsakyti
pienės_pūkeli labai gražus darbelis thumbup.gif BRAVO, pamatysi kiti tikrai greičiau eisis mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
koks grazutis skiautinukas
toks sveltunutis kai ppasakele meilutis

net ir pati toki uzsimaniau pasiuti blush2.gif
Atsakyti
Pienės_pūkeli, labai mielas tavo skiautinukas ir spalvos taip dera gerai. wub.gif Man taip gražu tie languoti , laisvo išdėstymo skiautiniai. Kažkada pasiuvau pirmąjį, iš sūnelių išaugtų marškinėlių , tai buvo pats mieliausias pasaulyje skiautinys. thumbup.gif
Atsakyti
ir as ir as blush2.gif
pagaliau po ilgesnio laiko pasiuvau pleduka skiautinuka
margaspalvi kaip visada

user posted image
Atsakyti
Grožybių pridėjot panos, aš išvis nebesulauksiu vakaro, kol galėsiu pabaigti pagalvės užvalkaliuka, skiautinuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 06, 22:39)
Grožybių pridėjot panos, aš išvis nebesulauksiu vakaro, kol galėsiu pabaigti pagalvės užvalkaliuka, skiautinuką  doh.gif

biggrin.gif
kaip nors pabaigsi
as ir va ziurejau ziurejau i jusu visu darbukus
ir vakar grizus kad pripuoliau prie sito skiautinuko kuris seniai voliojosi nedabaigts ir pribaigiau bigsmile.gif
Atsakyti
pienės_pūkelis labai grazutis siltutis darbelis thumbup.gif

mama_gulbe thumbup.gif , kaip visada, ir avataras atnaujintas bigsmile.gif , ar man vaidenasi g.gif

kaskas grozybes siuna, o as visai skiautinius uzleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 08 07, 08:54)
pienės_pūkelis  labai grazutis siltutis darbelis  thumbup.gif

mama_gulbe  thumbup.gif , kaip visada, ir avataras atnaujintas  bigsmile.gif , ar man vaidenasi  g.gif

kaskas grozybes siuna, o as visai skiautinius uzleidau blush2.gif

bigsmile.gif
aga atnaujintas, gulbe po atostogu sugrizo lotuliukas.gif blush2.gif

tai vasara, zinok ir man sunku prisiversti, bet va galvoju kitos pasiuna, tai ir as issitraukiau ir pabaigiau wub.gif
Atsakyti
Pienes pukeli ir Mama gulbe, labai grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
ohoho kokios grozybes abieju mamyciu super wub.gif
Atsakyti