QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 08, 03:26)
Aš kažkada lankiau skiautinių kursus, tai dėstytoja rodė angliškų skiautinių pavyzdžius, tai ten tame ir esmė, kad pats skiautinis - visiškai nieko mandro, dvie tarpusavyje labai panašių spalvų (beveik vienspalvių net) medžiagos susiųtos lygiagrečiomis juostomis, kaip kalinio uniforma atrodo, bet kaip jos išdygsniuotos

Visokiausiais raštais, vazom su gėlėm, paukščiais ir t.t. Nuostabiai atrodo, bet tavo daigstymas tai netoli ir atsilieka, sakyčiau. Ba, reiks ir man pabandyti, ne kur dėsiuos

. Bet tas gėlytes tai turbūt paišeisi, negi ir jas iš galvos varei?
Ten tik viduryje perpiešta iš knygos gėlė ir po to išsiuvinėta ta didelė, o visa kita "laisvas siuvinejimas". Bet būtent tą papieštą ir sunkiausia išsiuvinėti.
Gaila nenufotkinau kitos pusės, nes tikrai įspūdingai atrodo ir MB net labiau patiko

paskui išversiu ir nufotkinsiu vientisą spalvą kaip atrodo su baltu siūlu. Viršutinėje pusėje naudojau spalvotą siūlą, kur persilieja iš vienos spalvos į kitą.
Papildyta:
Jei kam reikės, aš turiu kažkiek raštų siuvinėjimo, galėsiu nuskanuoti

Dabar jau varau miegoti, geros dienos
A tiesa, dar dėl tos pudros. Gavau aš ją ir pasirodo, kad reikia pirkti specialius neiloninius trafaretus. Nusipirkau ir juos, laukiu kol ateis, bet vieną mėginuką įdėjo. Tai rimtai ,tik patepi ir gatava, yra raštas ant medžiagos

Nepigiai gaunasi tie trafaretai, nu bet žinokit pakako man perpiešti vieną gėlę per kalkę, kad suprasčiau, kad man trų trafaretų baisiai reikia