Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

oi ačiū už pagyrimus aciuks.gif labai smagu iš jūsų tai girdėt smile.gif ax.gif

mama_gulbe, gražutis jūsų pledukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 07, 00:46)
biggrin.gif
kaip nors pabaigsi
as ir va ziurejau ziurejau i jusu visu darbukus
ir vakar grizus kad pripuoliau prie sito skiautinuko kuris seniai voliojosi nedabaigts ir pribaigiau  bigsmile.gif

Man liko nugarėlę su užtraukutku prisiųt ir jau girsiuos lotuliukas.gif Turiu būtinai pabaigti, nes ten pagalvytė prie dukros lovos komplekto. Komplektukas pirktas, bet pagalvėlių dar norisi prie viso to grožio, tai va ir nusprendžiau pasiųti. O ji grįžta iš Lietuvos penktadienį, tai bus siurprizas smile.gif
Atsakyti
Gatavas mano mažytis skiautinukas 4u.gif

http://www1.snapfish...3239/t_=9983239

Jūs jau man atleiskit, bet fotografijai aš visiškai negabi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 08, 10:38)
Gatavas mano mažytis skiautinukas  4u.gif

Jūs jau man atleiskit, bet fotografijai aš visiškai negabi  doh.gif

Na, šiaip pagalvėlė kaip pagalvėlė, spalvos tik gražios man, bet jau sudygsniuota kaip nuostabiai doh.gif Vis dėlto išmokai tą būdą laisvo siuvinėjimo? Ir tos gėlytės viduryje ir šonuose labai man gražios, šaunuolytė. O man tik klausimas iškilo, tavo dukrytei (čia, turbūt, tai kuriai 5 metai dabar) svarbu tai? Mano tai visos skiautiniuotos pagalvės skraido palubėms, kai verda pagalvių mūšiai namuose, tai širdis krauju srūva. Gelbėju gelbėju jas, ir vėl apsisukus tas pats doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 08, 02:46)
Na, šiaip pagalvėlė kaip pagalvėlė, spalvos tik gražios man, bet jau sudygsniuota kaip nuostabiai  doh.gif  Vis dėlto išmokai tą būdą laisvo siuvinėjimo? Ir tos gėlytės viduryje ir šonuose labai man gražios, šaunuolytė.  O man tik klausimas iškilo, tavo dukrytei (čia, turbūt, tai kuriai 5 metai dabar) svarbu tai? Mano tai visos skiautiniuotos pagalvės skraido palubėms, kai verda pagalvių mūšiai namuose, tai širdis krauju srūva. Gelbėju gelbėju jas, ir vėl apsisukus tas pats  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš manau svarbu, ji juk mergytė ir nori, kad viskas kas jos būtų rūžava ir gražu laugh.gif Jai patinka, kai lovytė būna gražiai paklota ir papuošta pagalvėlėm. Tai dar vieną reikės suraityti, tik truputį kitokią darysiu smile.gif
Pačią konstrukciją skiautinuko rinkausi pačią paprasčiausią, nes norėjau didesnių plotų siuvinėjimui smile.gif Neapsakomas malonumas dygsniuoti tuos vingius su mašina bigsmile.gif Pagalviuko vidinėje pusėje įdėta žalia medžiaga ir siūlas vidinis baltas, tai kaip gražiai ta pusė atrodo. Kitą reikės bandyti aplamai vientisą daryti, tik prisiuvinėti daug.
Atsakyti
Sveikos mamytes! As visuomet stebiu sia temute, bet kol pati neturiu ka parodyti, tai nelabai ir rasau. bet turedama truputeli laiko nusprendziau parasyti. As zaviuosi visomis darbstuolemis, kurios atranda laiko nuostabiems darbeliams. Labai smagu, kad pateikiate nauju ideju. Labai patiko tie is juosteliu pasiuti padekliukai ir visokie indai, tikiuosi ir as greitu laiku isbandysiu.
Skiautinines pagalveles, uztiesaliukai-nuostabus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 08, 11:12)
Aš manau svarbu, ji juk mergytė ir nori, kad viskas kas jos būtų rūžava ir gražu laugh.gif Jai patinka, kai lovytė būna gražiai paklota ir papuošta pagalvėlėm. Tai dar vieną reikės suraityti, tik truputį kitokią darysiu  smile.gif 
Pačią konstrukciją skiautinuko rinkausi pačią paprasčiausią, nes norėjau didesnių plotų siuvinėjimui  smile.gif Neapsakomas malonumas dygsniuoti tuos vingius su mašina  bigsmile.gif  Pagalviuko vidinėje pusėje įdėta žalia medžiaga ir siūlas vidinis baltas, tai kaip gražiai ta pusė atrodo. Kitą reikės bandyti aplamai vientisą daryti, tik prisiuvinėti daug.

Aš kažkada lankiau skiautinių kursus, tai dėstytoja rodė angliškų skiautinių pavyzdžius, tai ten tame ir esmė, kad pats skiautinis - visiškai nieko mandro, dvie tarpusavyje labai panašių spalvų (beveik vienspalvių net) medžiagos susiųtos lygiagrečiomis juostomis, kaip kalinio uniforma atrodo, bet kaip jos išdygsniuotos doh.gif doh.gif doh.gif Visokiausiais raštais, vazom su gėlėm, paukščiais ir t.t. Nuostabiai atrodo, bet tavo daigstymas tai netoli ir atsilieka, sakyčiau. Ba, reiks ir man pabandyti, ne kur dėsiuos biggrin.gif. Bet tas gėlytes tai turbūt paišeisi, negi ir jas iš galvos varei? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 08 08, 03:26)
Aš kažkada lankiau skiautinių kursus, tai dėstytoja rodė angliškų skiautinių pavyzdžius, tai ten tame ir esmė, kad pats skiautinis - visiškai nieko mandro, dvie tarpusavyje labai panašių spalvų (beveik vienspalvių net) medžiagos susiųtos lygiagrečiomis juostomis, kaip kalinio uniforma atrodo, bet kaip jos išdygsniuotos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Visokiausiais raštais, vazom su gėlėm, paukščiais ir t.t. Nuostabiai atrodo, bet tavo daigstymas  tai netoli ir atsilieka, sakyčiau. Ba, reiks ir man pabandyti, ne kur dėsiuos biggrin.gif. Bet tas gėlytes tai turbūt paišeisi, negi ir jas iš galvos varei?  blink.gif

Ten tik viduryje perpiešta iš knygos gėlė ir po to išsiuvinėta ta didelė, o visa kita "laisvas siuvinejimas". Bet būtent tą papieštą ir sunkiausia išsiuvinėti.
Gaila nenufotkinau kitos pusės, nes tikrai įspūdingai atrodo ir MB net labiau patiko doh.gif paskui išversiu ir nufotkinsiu vientisą spalvą kaip atrodo su baltu siūlu. Viršutinėje pusėje naudojau spalvotą siūlą, kur persilieja iš vienos spalvos į kitą.
Papildyta:
Jei kam reikės, aš turiu kažkiek raštų siuvinėjimo, galėsiu nuskanuoti 4u.gif Dabar jau varau miegoti, geros dienos 4u.gif

A tiesa, dar dėl tos pudros. Gavau aš ją ir pasirodo, kad reikia pirkti specialius neiloninius trafaretus. Nusipirkau ir juos, laukiu kol ateis, bet vieną mėginuką įdėjo. Tai rimtai ,tik patepi ir gatava, yra raštas ant medžiagos thumbup.gif Nepigiai gaunasi tie trafaretai, nu bet žinokit pakako man perpiešti vieną gėlę per kalkę, kad suprasčiau, kad man trų trafaretų baisiai reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes labai saunus visu darbeliai o cia maniskis paskutinis siuvinukas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Taure - grazuolyte tavo pagalvyte, o siuvinejimas wub.gif thumbup.gif labai grazu
as galvoju kaip reiktu pabandyt didesni daikta siuvineti, nu kad ir pleduka 80x120
toki tai sunku pakisti ir suvaldyti
gal geriau atskirus kvadratus detales issiuvinet ir tik paskui susiut i viena g.gif
audziu audziu tokia minti, jauciu reiks ir isbandyti, nes labai jau rupi

ir siuvinejimui naudojai storesnius nei siuvimo siulai ane? as kaip tik gavau dovanu 30 numerio - tai galvoju ant didesnio dygsnio nustacius butu pats tas bigsmile.gif
nu reisk bandyti, vel ikvepimas atejo baisulinis blink.gif lotuliukas.gif

dano mamyte - foto tai doh.gif , bet kadangi zinau kaip realiai atrodo tie audinukai, tai numanau kad gyvai atrodo zymiai geriau, dar noretusi tokios pat geltonos juosteles ir is abieju sonu o tik paskui siuti apkantavima
ir dar palyginti truputuka mirksiukas.gif bet sitie suniukiukai tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 08 08, 05:38)
Taure - grazuolyte tavo pagalvyte, o siuvinejimas  wub.gif  thumbup.gif  labai grazu
as galvoju kaip reiktu pabandyt didesni daikta siuvineti, nu kad ir pleduka 80x120
toki tai sunku pakisti ir suvaldyti
gal geriau atskirus kvadratus detales issiuvinet ir tik paskui susiut i viena  g.gif
audziu audziu tokia minti, jauciu reiks ir isbandyti, nes labai jau rupi

ir siuvinejimui naudojai storesnius nei siuvimo siulai ane? as kaip tik gavau dovanu 30 numerio - tai galvoju ant didesnio dygsnio nustacius butu pats tas  bigsmile.gif
nu reisk bandyti, vel ikvepimas atejo baisulinis  blink.gif  lotuliukas.gif

dano mamyte - foto tai  doh.gif , bet kadangi zinau kaip realiai atrodo tie audinukai, tai numanau kad gyvai atrodo zymiai geriau, dar noretusi tokios pat geltonos juosteles ir is abieju sonu o tik paskui siuti apkantavima
ir dar palyginti truputuka mirksiukas.gif bet sitie suniukiukai tai  thumbup.gif

Didelį kažkada padarysiu, tik ne dabar, nes laiko nepakaks pabaigimui. Žiūrėjau ir internete, ir knygose rašo ir forumuose, kad išsiuvinėja labai didelius skiautinius. Daugiau žaidimo, nes reik susukineti ir tt, bet įmanoma.
Vienoje iš mano turimų knygų yra parašyta kaip elgtis su labai dideliu skiautiniu į kurį įdeta slabai storas pamušalas, bet jį norima išsiuvinėti va taip.

Turiu knygą apie šitą siuvinėjimą, tai ten rašo, siūlo storis nesvarbu, svarbu labai tvirtas. O storį reikia rinktis pagal tai kokio efekto norima. Galima net permatomą naudoti thumbup.gif Aš naudojau specialius tokiam siuvinėjimui siūliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 08, 16:51)
Didelį kažkada padarysiu, tik ne dabar, nes laiko nepakaks pabaigimui. Žiūrėjau ir internete, ir knygose rašo ir forumuose, kad išsiuvinėja labai didelius skiautinius. Daugiau žaidimo, nes reik susukineti ir tt, bet įmanoma.
Vienoje iš mano turimų knygų yra parašyta kaip elgtis su labai dideliu skiautiniu į kurį įdeta slabai storas pamušalas, bet jį norima išsiuvinėti va taip.

Turiu knygą apie šitą siuvinėjimą, tai ten rašo, siūlo storis nesvarbu, svarbu labai tvirtas. O storį reikia rinktis pagal tai kokio efekto norima. Galima net permatomą naudoti  thumbup.gif  Aš naudojau specialius tokiam siuvinėjimui siūliukus  4u.gif

bigsmile.gif
nu zinok einu pabandyti bigsmile.gif padarysiu paprastuuti ir pasiuvinesiu elementariai, apskritimus zvaigzdutes ar dar ka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti