Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 21, 09:51)
NU, tokom, tu duodi... Ale mane labiausiai tai žavi nuotraukos, galvojau, čia iš kokio užsienietiško žurnalo prideda gražuolė padėklų ir vaidina, o gi ne, pasirodo...  blink.gif Labai labai gražu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj prajuokinai lotuliukas.gif as nemoku visai fotograpuoti blush2.gif geda tokias potkes deti ax.gif bet pasigirti tai norisi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 21 liepos 2008 - 10:37
QUOTE(tokom @ 2008 07 20, 20:36)
qq  dirol.gif snaudziat?? O man ner kada biggrin.gif uzejo azartas istustinti stalcius nuo nepatinkanciu audiniu hihihi.gif tai dabar kepu padelius po lekstem liezuvis.gif
VO!
user posted image

Vau kaip gražu, fantastika, kokia gera idėja panaudoti medžiagų likučius thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tokom , tokie paprasti atrodo tie tavo padėkliukai, bet kokie jaukūs 4u.gif Gundai siūti biggrin.gif
Taure, ačiū už nuorodą. Idomu ar galima pritaikyti tas kojeles mano l. senai ''Veritas''? g.gif Reikės palakstyti po parduotuves. Labai jau gražūs tie siuvinėjimai.
Atsakyti
Suzavėta Tokom padėkliukais, pabandžiau ir aš smile.gif . Pavyko... išskyrus viduriuką unsure.gif , bet visumoj esu patenkinta, truputelis įgūdžių ir.. bandysiu kitokias formas raityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wandene @ 2008 07 22, 11:10)
Suzavėta Tokom padėkliukais, pabandžiau ir aš smile.gif .  Pavyko... išskyrus viduriuką  unsure.gif , bet visumoj esu patenkinta, truputelis įgūdžių ir.. bandysiu kitokias formas raityti bigsmile.gif

NU tai prašom ant podiumo, pasirodyt
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 22, 12:31)
NU tai prašom ant podiumo, pasirodyt

smile.gif pasirodysiu, kai tik prigaminsiu ax.gif, bet pirmiausiai turbut reikia 100 žinučių, kad galėčiau nuotraukas įkelt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wandene @ 2008 07 22, 13:58)
smile.gif pasirodysiu, kai tik  prigaminsiu  ax.gif, bet pirmiausiai turbut reikia 100 žinučių, kad galėčiau nuotraukas įkelt  unsure.gif

Nereikia, per internetinius albumus gali rodyti, kad ir pačią pirmą žinutę.

O šimto žinučių reikia norint prisegti tieisiai iš kompo, tik rankdarbių skyrely tokia funkcija iš vis neveikia.
Skyriuje DUK yra išdiskutuota visokios galimybės ir problemos. Seniai skaičiau, viena tema yra čia

Dar čia pačiam rankdarbių skyrely apie tai buvo kalbėta.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 07 22, 16:33)
Nereikia, per internetinius albumus gali rodyti, kad ir pačią pirmą žinutę.

O šimto žinučių reikia norint prisegti tieisiai iš kompo, tik rankdarbių skyrely tokia funkcija iš vis neveikia.
Skyriuje DUK yra išdiskutuota visokios galimybės ir problemos. Seniai skaičiau, viena tema yra čia

Dar čia pačiam rankdarbių skyrely apie tai buvo kalbėta.

Ačiū už info, pasiskaitysiu 4u.gif
Atsakyti
o super paduškikės dar su užvalkaliukais ar ne? Atrodo, kaip iš kart kimštos.
Atsakyti
QUOTE(Lijundra @ 2008 07 25, 20:38)
o super paduškikės dar su užvalkaliukais ar ne? Atrodo, kaip iš kart kimštos.

kimstos is kart smile.gif
Atsakyti
as tik pries menesiuka nusprendziau kad laikas man skiautiniais uzsiimti, nes jau pora metu kaip zadu.
pirmam darbeliui uzteko seip visokiu likuciu ir senu drabuzeliu, o pavyzdzius rastu radau internete. yra tokie free quilt blocks. jei kam idomu, tai daug turiu neblogu puslapiu prisirinkus, ypac pradedancioms pagalbos daug, nes tokia ir esu , savamoksle pradedancioji. smile.gif

cia mano pirmagimis
padariau patiko, dabar apetitas taip uzaugo, kad is kart lovatiese pradejau dirbinti.... jau priejau prie stadijos kai daigstyti reikia ir niekaip neapsisprendziu su masina ar su rankom... su masina greciau, bet tik tiesiai.. rankom gali visokiu vikruntasu padaryt..

gal kas patarti galit? gal kuri bandet su "laisva" kojele masina daigstyti? ar uztenka itempimo ar reikia dar i koki lankeli isitempti viska?

Papildyta:
ups... puse zinutes nugaravo..

o norejau prazioj pasisveikint...
taigi sveikos auksarankes.. priimkit ir mane i bureli smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 07 30, 04:57)

gal kas patarti  galit? gal kuri bandet su "laisva" kojele masina  daigstyti? ar uztenka  itempimo ar reikia dar i koki lankeli  isitempti viska?

Papildyta:
ups... puse zinutes nugaravo..

o norejau prazioj pasisveikint...
taigi sveikos auksarankes.. priimkit ir mane i  bureli smile.gif smile.gif

Grazus pirmagimis, idomus blokai. mirksiukas.gif As tai po savo pirmagimio dar ilgai jauciu nenoresiu nieko lotuliukas.gif
Atsakyti