Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(jenna @ 2008 07 30, 07:57)
padariau patiko, dabar apetitas taip uzaugo, kad  is kart lovatiese pradejau  dirbinti.... jau priejau prie stadijos kai daigstyti reikia ir niekaip neapsisprendziu  su masina ar su rankom... su masina greciau, bet tik tiesiai.. rankom gali visokiu vikruntasu padaryt..
schmoll.gif

su dygsniavimu taip smile.gif kaip tau patinka kaip ir daryk rolleyes.gif man pavyzdziui gaila laiko rankomis vadziotis, nors ir grazu tas rankinis dygsniavimas... ax.gif siaip as uz minimalizma lotuliukas.gif man asmeniskai labai grazu tiesiu liniju dygsniavimas, gali zaisti su atstumais ir t.t. vnz daryk tai kas tau tinka ir patinka tongue.gif

kas liecia "free motion" reikia patirties, reikia pirma nustatyti siulo itempima, nuimti dantukus ir vazineti kaip nori... savaja lovatiese tiesiomis dygsniavau, nes toki dydi doh.gif vykruntasais masina dygsniuoti nesiryzau :hihihi"
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2008 07 31, 04:20)
su dygsniavimu taip  smile.gif  kaip tau patinka kaip ir daryk  rolleyes.gif  man pavyzdziui gaila laiko rankomis vadziotis, nors ir grazu tas rankinis dygsniavimas... ax.gif siaip as uz minimalizma  lotuliukas.gif  man asmeniskai labai grazu tiesiu liniju dygsniavimas, gali zaisti su atstumais ir t.t. vnz daryk tai kas tau tinka ir patinka tongue.gif

kas liecia "free motion" reikia patirties, reikia pirma nustatyti siulo itempima, nuimti dantukus ir vazineti kaip nori... savaja lovatiese tiesiomis dygsniavau, nes toki dydi  doh.gif  vykruntasais masina dygsniuoti nesiryzau :hihihi"

Man asmeniškai rankų dygsniavimas nepatinka, o va free motion kažkas nerealaus wub.gif Ir linijos persikertančios, bet mašina siūtos labai gražu smile.gif

Dar labai graziai išsiuvinėja visokius raštus, tik va klausimas kaip tą raštą perkelnti ant bloko ? Nesuvokiu kaip tai padaryti, gal turit idėjų ? Turiu raštą, turiu priemones, bet kaip perkelti ant medžiagos ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 07 31, 20:51)
Dar labai graziai išsiuvinėja visokius raštus, tik va klausimas kaip tą raštą perkelnti ant bloko ? Nesuvokiu kaip tai padaryti, gal turit idėjų ? Turiu raštą, turiu priemones, bet kaip perkelti ant medžiagos ?

g.gif ziurint kokiu rastus. Bet manau, kad galima persipiesti ant "tirpaus" alia tokio audinio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2008 07 31, 23:53)
g.gif ziurint kokiu rastus. Bet manau, kad galima persipiesti ant "tirpaus" alia tokio audinio...  g.gif

Va ką radau šiam reikalui clap.gif:

http://www.fulllines....com/prod01.htm
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 01, 23:08)

aaaaaa tu turejai omenyje trafareta ir alia piestuka? (a tikrai taip supratau?) g.gif tokiais tai as neuzsiimsiu... irnesakyk.gif mokinuosi po truputeli "free motion" hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 02 rugpjūčio 2008 - 08:50
QUOTE(tokom @ 2008 08 02, 01:49)
aaaaaa tu turejai omenyje trafareta ir alia piestuka? (a tikrai taip supratau?)  g.gif  tokiais tai as neuzsiimsiu... irnesakyk.gif mokinuosi po truputeli "free motion" hihihi.gif

Ne, ten kažkokia pudra ir kilimėlis. Niekur nerandu aprašymo konkretaus kaip naudotis, bet ten tipo užtenka patept su ta budra kažką ir gatava. Kolkas laukiu kol atkeliaus, tai ten turi būt ir instrukcija kaip naudotis.
Vienoje knygoje paskaičiau, kad tai lengviausias būdas perkelti siuvinėjimo raštą ( sudėtingą ) ant medžiagos.
Žiūrėsim kas čia gausis.

Kaip tau sekasi free motion ? Aš kai bandžiau su sena siuvimo mašina, tai ten apsiverkt galima pažiūrėjus į rezultatus, bet ir dantys toje mašinoje nenusileidinejo, bet va su nauja tai apakau pabandžius.
Pasižiūrėk youtube kaip ten moteriškės didžiulius skiautinius išsiuvinėja. Varvinau seilę žiūrėdama doh.gif Juodai užsikabliavau su tais siuvinejimais, tik va laiko mažai. Kolkas darysiu tik pagalvėms užvalkaliukus skiautinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 08 02, 17:25)
Ne, ten kažkokia pudra ir kilimėlis. Niekur nerandu aprašymo konkretaus kaip naudotis, bet ten tipo užtenka patept su ta budra kažką ir gatava. Kolkas laukiu kol atkeliaus, tai ten turi būt ir instrukcija kaip naudotis.
Vienoje knygoje paskaičiau, kad tai lengviausias būdas perkelti siuvinėjimo raštą ( sudėtingą ) ant medžiagos.
Žiūrėsim kas čia gausis.

Kaip tau sekasi free motion ? Aš kai bandžiau su sena siuvimo mašina, tai ten apsiverkt galima pažiūrėjus į rezultatus, bet ir dantys toje mašinoje nenusileidinejo, bet va su nauja tai apakau pabandžius.
Pasižiūrėk youtube kaip ten moteriškės didžiulius skiautinius išsiuvinėja. Varvinau seilę žiūrėdama  doh.gif Juodai užsikabliavau su tais siuvinejimais, tik va laiko mažai. Kolkas darysiu tik pagalvėms užvalkaliukus skiautinius  smile.gif

Lauksim darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 08 03, 02:55)
Lauksim darbeliu mirksiukas.gif

Kad žinotum kaip noriu pradėti, bet dar darbo turiu, nors ir atostogos, bet turiu pabaigti viską unsure.gif
Atsakyti
Nu bet mes kantrios, palauksim tongue.gif
As va tai niekaip neprisiruosiu issitraukt masina, labai giliai paslepiau, nes vaikas istraukia pedala su laidais is dezes ir tampo po visa nama, tai dabar nei man, nei jam biggrin.gif
Atsakyti
aciu TOKOM ir TAUREI uz nuomones ir patarimus. nutariau pabandyti pamaisyti.. ir rankom ir tiesiom linijom ir free motion... nusipirkau kojele prie mano masinos. pabandziau, eina kaip sviestas.. ant mazo gabaliuko smile.gif idomu kai dideli skiautini igrusiu kaip bus.

klausykit merginos, dauguma ismatavimu skiautiniams yra coliais, ale as visikai nesigaugdau kaip juos suprasti. ka ten tie kableliai reiskia.. ? bukit geros paaiskinkit.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 08 04, 07:22)
klausykit merginos, dauguma ismatavimu skiautiniams yra coliais, ale as visikai nesigaugdau kaip juos suprasti. ka ten tie kableliai reiskia.. ?  bukit geros paaiskinkit.. smile.gif

kokie kableliai? g.gif tokie 4' ? unsure.gif
jei nori colius versti i cm tai 1'=2.5cm. O dar geriausias budas ivesti google.lt pvz 4 1/2 inches ir mes tau cm liezuvis.gif tikiuosi padejau? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 08 04, 00:22)
aciu TOKOM ir TAUREI uz nuomones ir patarimus. nutariau pabandyti pamaisyti.. ir rankom ir tiesiom linijom ir  free motion... nusipirkau kojele prie mano  masinos.  pabandziau, eina  kaip sviestas.. ant mazo  gabaliuko smile.gif idomu  kai  dideli skiautini  igrusiu kaip  bus.

klausykit merginos, dauguma ismatavimu skiautiniams yra coliais, ale as visikai nesigaugdau kaip juos suprasti. ka ten tie kableliai reiskia.. ?  bukit geros paaiskinkit.. smile.gif

Aš kaip tik cm nesigaudau blush2.gif Neturi metro su vienoje pusėje coliais, kitoje cm ? Šiaip man su coliais aplamai daug lengviau thumbup.gif

Arba google ivesk covert inch to cm ir rasi lentelę kur pasiversti smile.gif
Atsakyti