Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą eiti miegoti?

mano airida visada apie 9 valanda nulusta, ilgiau niekaip schmoll.gif, nebent sveciuose bunam. tada istraukia ir iki kokiu 12 nemiegojus. o keliasi ji visada 6 ryto, pavalgo, ir dar iki 9 sminga.
Atsakyti
Mūsų mažė tai dabar jau apie 22 val. eina miegoti, anksčiau apie 21 val., nes pasidarydavo irzli, ilgiau nepratempdavo.
Dabar vakarais, po 20 val. pradedam ruoštis miegui (maudytis, persirenginėti ir t.t. ir pan.), po to nuo kokios 21 val. dar žaidžiam, kol pavargsta, gauna papą ir nusminga bevalgydama. Dabar jau ismiega iki kokios 5 val., gauna pieno ir dar 2-3 val. miega. O tada jau lovytės žaidžia ir tėvelius budina biggrin.gif

Labai laukiu to momento, kai išmiegos iki kokių 7 ryto rolleyes.gif
Atsakyti
O mes einame miegoti stabiliai nuo pat gimimo: uzmiegame 10 val, keliames taip pat 10 val. biggrin.gif Nakti valgome skirtingai - kartais 2, kartais netgi 4 kartus.
Atsakyti
Urtę pradedam ruošti miegeliui nuo 21.30. Kol išmaudom, pamaitinam, ateina 22.30. O tada jau miegelis trunka iki 5-6 val ryto. thumbup.gif
Atsakyti
o maniškis tai anksčiau lūždavo apie 18,00 - ir stabiliai kas 2-3 h keldavosi užkrimst MP blink.gif Dabar jau "vėlina" šiek tiek nakties miego laiką iki 19,00-20,00, MP vis dar keliasi valgyt, tik dabar jau sunkiai suprantu, kiek kartų, nes nepamenu, o tai įsigudrinau neišsibudint ax.gif Vaikis, aišku, šalia miega blush2.gif Bet anksčiau keldavosi apie 07,00-08,00, o dabar 05,30-06,30 verysad.gif Nu nieko, kada nors šventė ir į mūsų kiemą įžengs.. biggrin.gif
Atsakyti
mes einame apie 22 val., bet būna, kad truputį tas laikas pasislenka tarp 21-23 val.
Atsakyti
QUOTE(berry_girl @ 2005 05 30, 20:38)
Urtę pradedam ruošti miegeliui nuo 21.30. Kol išmaudom, pamaitinam, ateina 22.30. O tada jau miegelis trunka iki 5-6 val ryto.  thumbup.gif

ir pas mus panasiai,tik stengiuos valanda anksciau viska pradet, o ismiega poto iki kokiu 4-5val., jei prabunda, o as dar nosiu pamiegot, pasiimu pas save, valanda dar ismiegam, tada maitinames 4u.gif o poto valandziuke nusnaus ir tenka keltis...
Atsakyti
Anksčiau guldydavau apie 24 val., bet išmiegodavo iki 10 val., bet kai pagalvojau, kad visgi reikalingas režimas pradejau guldyti 22 val. (dažniasiai užmiegam apie 21,30 val.). O artėjant 1 gimtadieniui šį laiką nukelsim kokiai 21 val. (nes nuo metu planuoju griįžti į darbą). smile.gif
Atsakyti
Pas mus griežtai- devintą or miegoti. Jau net neatsimenu, piu, piu, piu, kad būtų kada vėliau nuėję miegoti- tvarka, yra tvarka, o be to kūdikiams režimas labai svarbus
Atsakyti
Dabar stengiuos migdyti visad apie 21 val., kol dantys nepradejo nervinti,
atrodo, kad tinka si valanda...
Atsakyti
Na maniske tai anksciau jau po 20 val. luzdavo, o dabar kai atejo vasara ir ilgai sviesu tai vos nuguldau tarp 21.30 - 23 val. Nu niekaip anksciau neina ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
oj mano vaikinas kasvakara 23h luzta, keliasi ryte 10-11. noretusi kitokio ritmo, bet esu peleda todel man dar geriau, kad vaikas miega ilgiau, galiu issimiegiti.
Atsakyti