Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą eiti miegoti?

Dabar mano lelius eina gultis 9-10 val. Anksčiau eidavo gultis apie 12 val. Geriausia eiti miegoti 9-10 val. nes pasiilsi smegenys, o jei vėliau- tai ne. Nu kažkaip panašiai. Vadinasi ne be reikalo visus varo gultis vėliausiai 10 val.
Atsakyti
maniskis miega visa diena , o nakciai miegot "eina" 24-01 valanda nakties. Po to valgo 2-3 val. , po to vel valgo 5-6 valanda. Mane sitas jo rezimas labai vargina. As pati esu linkus eiti miegoti anksciau...Kaip pratinti kudiki miegoti anksciau? Jei pavyzdziui eis miegot 21-22 valanda , tai atitinkamai ir kelsis po keliu valandu valgyt? g.gif
Atsakyti
Kai mano mažei buvo 2 mėn., ji užmigdavo apie 22 val. ir atsikeldavo apie 10 val. ryte thumbup.gif. Aišku, MP valgydavo kokius 3 kartus, bet man naktį keltis nebuvo problema, labai džiaugiausi, kad ji ryte ilgiau miega, nes aš pelėda, tai ryte anksti atsikelti būna la-a-a-a-bai didelė problema doh.gif. Deja, dabar ji vis dar užmiega apie 22 val. (net jei nenori miego, vis tiek priverčiu miegot biggrin.gif), bet ryte keliasi apie 7.30 cry.gif. Įtariu dėl to, kad tokiu laiku jau šviesu, o kai šviesu, tai ir nesimiega verysad.gif.
Atsakyti
Mes migdomes 9 vakaro, tai buna ramu teveliams, galim TV pazet, paskaityt. Bet keltis turim kartu su savo angeliuku, 6-7 ryto sad.gif
Atsakyti
mano dvynukės eina megoti 23 val., po to 2-3 valgo, po to 5-6 vėl valgo ir jau nemiega.Tai toks režimas jau baigia mane davaryt.Kada gi jos atsisakys tų naktinių maitinimų ir ilgiau miegos?
Atsakyti
Mums 3,5 menesio, bet visa laika miegoti einam laaabai velai, apie 24 - 1val. Valgom tik mamos pienuka, tai ji uzmiega zysdama kruti. Keliasi tik ryte, apie 8 -9 val. Visa nakti ismiega neprabudusi. Nuo pat antro menesio ismiega visa nakti. Aisku, pagalvoju, kad biski nenormalu eiti miegoti vidurnakty, bet as nieko nedarau, ji pati tokiu laiku uzmiega, nesupu ir nemigdau specialiai. Matyt, jai taip gerai. Juk normalus rezimas nusistoves tik apie 1metukus. Ir gydytoja sako, kad svarbiausia, kaip kudikis jauciasi. Jei prabunda rami, guvi ir pailsejusi, tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
Agnee 22, mano vaikiukas būdamas tokio amžiaus taip pat ėjo tokiu pat laiku miegoti. O režimą nusistatys pats vaikiukas, kaip jam patogiau. Dabar mano mazgius jau senokai eina miegoti apie 9-10 val. smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano mažius vakarinį pokaituką miega nuo 18 iki19 val, tai nakčiai mes einam miegoti apie 22,30 val. smile.gif Kol aš nusiprausiu, jis paguldytas į savo lovelę jau snaudžia. Ryte atsikelia apie 9val. tongue.gif
Atsakyti
Musu mazutis miegoti eina tarp 21-22. Pabunda kaip laikrodukas 7 ryte. O as taip noriu pamiegoti ilgiau doh.gif
Atsakyti
Mes irgi einam miegoti 21-21.30.Ankščiau eidavom apie 23val.,bet pastebėjau,kad maniškei sunku išbūti todėl pradėjom gultis anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2005 06 26, 11:53)
mano dvynukės eina megoti 23 val., po to 2-3 valgo, po to 5-6 vėl valgo ir jau nemiega.Tai toks režimas jau baigia mane davaryt.Kada gi jos atsisakys tų naktinių maitinimų ir ilgiau miegos?

pagarba tau blink.gif

mano vaikas nakti keliasi kokius 8-9 kartus (valgo arba siaip zindzia)... As suprantu kaip tau sunku kai du tokie pypliai... Juolab, kad as savajai kruti paduodu ir mes toliau snaudziam, o tau... blink.gif vargse...

O siaip maniske eina miegoti 22-22.30 ... bet 24 val ji jau "bujoja" - iesko kur ka pacilpti - zindukas netinka doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maniskis nuo dvieju menesiu ismiega visa nakti.Naktini kelimasi pajuntu tik,kai dygsta dantukai.Siaip miegot eina tikrai velai 24 ar net 1 val.Taciau keliasi 11 val.Pati esu peleda ir toks rezimas man tinka.Bandziau pratint miegot anksciau,bet nepavyko.Jei ryte anksciau pazadinu,miega diena ilgiau,o vakare gula tuo paciu metu.Bandziau migdyt diena tik viena karta,bet vakare nuluzes apie 22-23 val,iki 1 val.nakties normaliai neiminga.Blaskosi per miegus ir bent 3 kartus iki to laiko neprabudes suverkia.Tenka supt ant ranku.O siaip geriau tada papa i dantis ir kad uzmigtu veliau. bigsmile.gif
Atsakyti