Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

Mes nuo pernai Samantai pradejom pirkt bon bons, jie vaikams skirti, nors man paciai kvapas labai patinka ir nugvelbiu kartais blush2.gif o ji labai prase tai ir nupirkom, nemanau kad cia blogai 4u.gif tik niekad nepirkciau tokiai mazai visu tu rexonu ir panasiai, nes uzkemsa poras, pati tai naudoju, bet desimtmetei nemanau kad reikia tokio daikto smile.gif
Atsakyti
MANAU VISOS AR MAZOS AR DIDELES MERGAITES MEGSTA PASIKVEPINT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krissste @ 2007 07 21, 12:54)
MANAU VISOS AR MAZOS AR DIDELES MERGAITES MEGSTA PASIKVEPINT rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tai jau taip biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes.pati dar visai jaunute esu,bet veidelio problemos seniai kamuoja.
tvirtai galiu sakyti,kad isbandziau visas priemones,kurios yra kosmetikos parduotuvese.vienai netikus pirkdavau kita,bet,,geriausia yra eiti pas gydytoja.ir kuo greiciau.nes like randukai visai nepuosia ir reikalauja ilgo gydymo..
Atsakyti
Mamytes siulau vaikuciams nupirkti tokias sebamed priemones tikrai labai didelis pasirinkimas visokiems veido tipams aisku brangokos jos bet poveikis tikrai yra as savo sunui ir kriksto dukrai pirkau tai labai greit padejo ir net pati nusipirkau dar sau pagal savo veida tai labai padeda! o sunus gryzes is mokyklos tokiu nesamoniu del tu spuogiuku prisneka kad tikrai negaila man tu pinigu priemonem nes ka jiem ten mokykloj priaiskina tai Dieve mano kad su skalbimo milteliais spuogus gydyt reik o kiti dar priake kad kuo daugiau spaudyt reik tai aiskinu aiskinu as ir vistek nedaeina kad spaudyt negalima kad su jokiais milteliais valyt nereikia o kur nupirkau tas priemones tai primenu ryte ir vakare kad valyti reikia nes kartais netyciom uzsimirsta jis lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaiciau tema ir pagalvojau visos mamos savo vaikam nori tik geriau tai va mazesnem mergaitem siulyciau pirkti tuos visai naturalius dezodorantus iki to amziaus kada galvojate kad joms galima pradeti duoti jau tuos visus kvepiancius niveas margaritas ir kitus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 11 04, 22:43)
Ka naudoja jusu paneles nuo paauglystes spuogu? Aisku, tokia paauglyste - 10 metu - bet visa kakta nubere. Ir pasimetus, nes tarsi ta pacia kosmetika naudoti kaip man negerai, bet panelem nieko nezinau. Padekit  biggrin.gif

Nu as pati naudoju Eucerin toniką, tai visi spuogeliai išnyko thumbup.gif nepatariu ten visokių chemijų kaip clean and clear ir panašiai....
Atsakyti
labai gerai (jei spuogų nėra daug) veidą praust visokių vaistinių žolelių (čiobrelių, liepžiedžių) nuoviru bigsmile.gif labai atgaivina odą ir valo smile.gif
Atsakyti
dar galit nueiti i universiteto vaistine ten tikrai labai geros vaistininkes ir ten gamna vaistus tikrai patars ir isrinks jum tinkanti
Atsakyti
Mia, jeigu beria kaktą gali būti kalti kirpčiukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyyte @ 2007 07 25, 12:22)
Mamytes siulau vaikuciams nupirkti  tokias sebamed priemones tikrai labai didelis pasirinkimas visokiems veido tipams aisku brangokos jos bet poveikis tikrai yra as savo sunui ir kriksto dukrai pirkau tai labai greit padejo ir net pati nusipirkau dar sau pagal savo veida tai labai padeda!

O mano mažiui sebamed muilas nepadėjo. g.gif

QUOTE(Vyyte @ 2007 08 12, 10:11)
dar galit nueiti i universiteto vaistine ten tikrai labai geros vaistininkes ir ten gamna vaistus tikrai patars ir isrinks jum tinkanti

Vaistinėje irgi pagamintas tepaliukas nepadėjo.Čia kiekvienam individualus gydymas.Jam pvz. padeda tepaliukas-"Acnofan" iš Eurovaistinės.Kremas su arbatmedžių aliejumi spuoguotos odos priežiūrai. mirksiukas.gif Sausina odą ir nebekyla spuogai. rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip su berniukais? Nuo kada jau naudoti?
Atsakyti