QUOTE(svajoklis @ 2007 02 19, 17:38)
Maniskei 13m.Dabar ji kartais pries eidama i mokykla pasitepa vazelinu lupas ir tusu pasidazo.As nieko blogo tame nematau.Per sventes ir seseliu patepa,bet neryskiai.
Mano nuomone vaiko dazymasis priklauso ir nuo mamos.Ka mergaite mato nuo mazens.Jei mama kilogramais kraunas kosmetikos tai ir paugle spakliuosis save.Tai grynai seimos kultura.
O 7-m.mergyte truputi pagrazint PER DIDZIASES SVENTES kodel gi ne?Tai vaikui tik labaiu pakels sventine nuotaika.
Svarbu kad paugles naudotu kokybiska kosmetika ir neskrautu pudros.
As savo merginai perku "The body shop"kremus ir kosmetika.Nes tai naturalus produktai.
Sveiki,visiskai nesutinku su pasakimu kad paaugles dazymas priklauso ir nuo mamos

As praktiskai nesidazau,jokiu pudru,kasdien tik lupu blizgesis,nekalbu apie dideles sventes,ir tai mano makiazas labai neryskus.Ka negaliu pasakiti apie dukra,jos dazymas man jau tapo problema,jai bus 13 metu.Taip,einant i mokykla ji padazo tik lupas su blizgesiu,bet kas darosi ir kaip ji atrodo po mokyklos

Nekarta uztekau ja prisidaziusia kaip cia kaz kas sake ,kaip klounas,daug tuso,daug ir ryskus seseliai,ir ka,as nieko negaliu padarit,jai taip patinka.Bandziau aiskint kad taip negrazu,bet ji net klausit manes nenori. Vis laukiu kada tas save pazinimo periodas praeis,tikiuos kad sulauksiu.