Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

4u.gif
Mane 8-mete dukra neseniai nustebino-lipa is vonios ir su mano dezodoru brukst ,brukst pazastis........ bezdzioniauja doh.gif
Pasirodo per maza Bratz kvepaliuku panelei !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cristina: 10 balandžio 2007 - 16:14
Tokioms "panelėms" galima pasiūlyti tik ką Lietuvoje atsiradusius "So...?" kvepaliukus arba kūno kvepalus internetinėje parduotuvėje www.open24.lt. Tai ypač gerai vertinamas produktas Europoje, pelnes gausybę apdovanojimų. Ir svarbiausia, kad atrodo kaip "tikri moteriški" o ne vaikiškai.
Bet kam įdomu - visa informacija yra www.so-cosmetics.com
Atsakyti
Mano panelei 9 metai, ji švaruolė, bet kartais pastebiu, kad gal ir reikėtų dezodoranto... Bet mergaitė kosmetikos parduotuvėje pati išsirinko, ką darysi, nupirkau blink.gif
Atsakyti
man 13. dezodoranta naudoju nuo 10 metu. kai pradejo jaustis kvapas mama nupirko. isties ziauru kai po kuno kulturos nera kur nusiprausti.. zinoma, geriau butu be jo, bet kai nuo 7ryto iki 7 vakaro ar dar ilgiau nebunu namie nera ka daryti, o tempas greitas.
Atsakyti
Kada ims justis kvapas,tada ir reikia pirkti
O siaip reikia ugdyti vaika,paciam savo higiena rupintis
Atsakyti
Naudojam nuo 12 metu,ir tik pagal poreiki,tikrai ne kekviena diena. smile.gif
Atsakyti
Visai nesiai turejau ir as pirkti deo. Nes kvapelis atsirado. Pas viena daugiau pas kita maziau. Pasiskaiciau testus ir nupirkau Nivea sensitive balm 24( rutulini). Jis tinka jautriai odai, be alkoholio ir kitu keksmingu medz.
Atsakyti
kai subresta,pvz. atsiranda mėnesinės, pažastyse plaukai auga.tada juk pakinta ir hormonų apykaita,ir prakaituoja,ir t.t.
Atsakyti
mano 8 metų panelė jau naudoja, nes poreikis tikrai atsirado, ji aktyviai sportuoja. nusipirkom REXONA TEENS, neblogas.
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2007 02 19, 17:38)
Maniskei 13m.Dabar ji kartais pries eidama i mokykla pasitepa vazelinu lupas ir tusu pasidazo.As nieko blogo tame nematau.Per sventes ir seseliu patepa,bet neryskiai.
Mano nuomone vaiko dazymasis priklauso ir nuo mamos.Ka mergaite mato nuo mazens.Jei mama kilogramais kraunas kosmetikos tai ir paugle spakliuosis save.Tai grynai seimos kultura.

O 7-m.mergyte truputi pagrazint PER DIDZIASES SVENTES kodel gi ne?Tai vaikui tik labaiu pakels sventine nuotaika.

Svarbu kad paugles naudotu kokybiska kosmetika ir neskrautu pudros.
As savo merginai perku "The body shop"kremus ir kosmetika.Nes tai naturalus produktai.

Sveiki,visiskai nesutinku su pasakimu kad paaugles dazymas priklauso ir nuo mamos schmoll.gif As praktiskai nesidazau,jokiu pudru,kasdien tik lupu blizgesis,nekalbu apie dideles sventes,ir tai mano makiazas labai neryskus.Ka negaliu pasakiti apie dukra,jos dazymas man jau tapo problema,jai bus 13 metu.Taip,einant i mokykla ji padazo tik lupas su blizgesiu,bet kas darosi ir kaip ji atrodo po mokyklos blink.gif Nekarta uztekau ja prisidaziusia kaip cia kaz kas sake ,kaip klounas,daug tuso,daug ir ryskus seseliai,ir ka,as nieko negaliu padarit,jai taip patinka.Bandziau aiskint kad taip negrazu,bet ji net klausit manes nenori. Vis laukiu kada tas save pazinimo periodas praeis,tikiuos kad sulauksiu. smile.gif
Atsakyti
Grazintis pradejau gal 13 metu. Retkarciais "uzplaukdavo" pasidazyt kokiais seseliais, bet dazniausiai tik tusas ir lupu blizgis. Tik tiek ir siandien naudoju, kai iseinu i miesta, pas drauge ar kt. Ir tai ne visada pasidazau. Seseliai tik ypatingom progom, pudra irgi, nors ir uzsitepu jos kiek tik imanoma maziau, bet vistiek jauciuosi lyg buciau su kauke doh.gif Ir vis stovi vaizdai pries akis paaugliu buvusiu klasiokiu, kurios turbut uzsitepdavo kartui po puse buteliuko lotuliukas.gif Su lupdaziu tai isvis atrodau kaip klounas, tai neturejau ir neturiu ne vieno. Geriausiu atveju vos rausvas lupu blizgis.
Va o mano sesutei greit 13, kartais juokaudama noriu padazyti, ta pasisiausia ir sako niekada nesidazys biggrin.gif Bet aisku per sventes mokykloj tai pasidaro "grima" ax.gif
Atsakyti
tai jeigu tokio amziaus pries rengini tai kas cia tokio: mano dukrai 10 metu ir ji soka, irgi pasirodymai buna tai nulakuojam nagucius, lupas pasidazom, skruostus raudoniu patepam ir gerai thumbup.gif o tokia rimta kosmetika kai tusai, pudra tai manau 6 klasei pries pasirodyma drasiai galima naudoti thumbup.gif o be progos tai nezinau net, as pati pradejau gal 15 metu dazytis, bet nedaug, o dabar as matau kad viskas anksciau vyksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina27: 17 birželio 2007 - 11:56