Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

o man tai nieko nereikia pirkti ir aš tuo patenkinta...bet taip pat manau, kad čia nėra nieko bloga mirksiukas.gif
Atsakyti
na man yra beveik 16, ir kasdien su tušu pradėjau dažytis tik šiais mokslo metais. kartais naudoju juodą akių pieštuką. Mamos nepykit, bet man kraupu matyti 10-12 metų mergytes-pupytes... savo senojoje mokykloje visus metus mačiau vieną atvejį... biggrin.gif metais už mane jaunesnė panelė, mananti, kad ji yra "fyfa", tiek prisivarydavo pudros, kad net raudona būdavo... mano klasiokai ją indėne vadindavo dėl dirbtinės veido spalvos... lotuliukas.gif ir tas vaizdas man įstrigo į atmintį visam gyvenimui, kaip neatitaikyta pudros spalva ir per didelis pudros kiekis padaro juokinga paną... ir taip neesu niekada bandžiusi pudros, o po pernai metų ir nenoriu net bandyti jos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reveka @ 2007 02 25, 17:15)
na man yra beveik 16, ir kasdien su tušu pradėjau dažytis tik šiais mokslo metais. kartais naudoju juodą akių pieštuką. Mamos nepykit, bet man kraupu matyti 10-12 metų mergytes-pupytes... savo senojoje mokykloje visus metus mačiau vieną atvejį... biggrin.gif  metais už mane jaunesnė panelė, mananti, kad ji yra "fyfa", tiek prisivarydavo pudros, kad net raudona būdavo... mano klasiokai ją indėne vadindavo dėl dirbtinės veido spalvos... lotuliukas.gif  ir tas vaizdas man įstrigo į atmintį visam gyvenimui, kaip neatitaikyta pudros spalva ir per didelis pudros kiekis padaro juokinga paną... ir taip neesu niekada bandžiusi pudros, o po pernai metų ir nenoriu net bandyti jos...  lotuliukas.gif

Nu ir ką dabar tau pasakyti? "Šaunuolė, taip ir toliau, vau kokia protinga kad pudros nebandei?"
Taip, pavyzdį gerą turėjai, kaip neatitaikymas gali subjauroti žmogų. Bet jei nenaudoji pudros dėl to, kad ana mergina taip atrodė, nors veidas tavo su defektais - tai durnai darai. Bet jei nėra reikalo naudoti - puiku, pinigu susitaupo. biggrin.gif
Šiaip gera pudra, pritaikyta veido odos tipui odai nei kenkia nei padeda. Tik kad užmaskuoja trūkumus. Aš už visas kosmetikos priemones - jei tik kokybiškos ir naudojamos saikingai.
Atsakyti
na, šiaip nesu "defektuota", lotuliukas.gif kad naudočiau pudrą. nėra nieko, ką turėčiau slėpti ir maskuoti... o vos matomos saulėje strazdanėlės man net labai patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(reveka @ 2007 02 25, 15:15)
metais už mane jaunesnė panelė, mananti, kad ji yra "fyfa", tiek prisivarydavo pudros, kad net raudona būdavo... mano klasiokai ją indėne vadindavo dėl dirbtinės veido spalvos... :

lotuliukas.gif prisiminiau bajerį iš mokyklos laikų. turėjom klasėj tokią "gražuolę", tai jinai ne tai kad dažėsi, bet tepėsi viskuo kuo galėjo. dar ir soliariumus itin mėgo. bet aišku, įsivaizdavo kad yra labai graži. tai va kartą jinai ateina į klasę -- nurudus, vėlgi išsitepus, plaukų spalvą pakeitus į tokią sintetinę. tai bernų akys blink.gif vienas ir klausia: "Tu ką, vėmei?"
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 02 25, 17:50)
lotuliukas.gif prisiminiau bajerį iš mokyklos laikų. turėjom klasėj tokią "gražuolę", tai jinai ne tai kad dažėsi, bet tepėsi viskuo kuo galėjo. dar ir soliariumus itin mėgo. bet aišku, įsivaizdavo kad yra labai graži. tai va kartą jinai ateina į klasę -- nurudus, vėlgi išsitepus, plaukų spalvą pakeitus į tokią sintetinę. tai bernų akys  blink.gif  vienas ir klausia: "Tu ką, vėmei?"

hihihi.gif hah.gif nu jo, tokiu fintu tai ir mes klasej turejom lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nezinau, bet vienai del tokios isvaizdos nekaip baigesi - isveze i vokietija ***** dirbt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2007 02 25, 15:37)
Šiaip gera pudra, pritaikyta veido odos tipui odai nei kenkia nei padeda. Tik kad užmaskuoja trūkumus. Aš už visas kosmetikos priemones - jei tik kokybiškos ir naudojamos saikingai.

O kokius trukumus reikia maskuoti vaikui? Spuogus - vien su pudra padarysi uzkretima, randus - nelabai maskuoja, veido asimetrija (ka "turi" kiekvienas zmogus) - reikia nusipiesti nauja veida...
Pudra as ir dabar retai naudoju, nes visam makiazui reikia skirti pakankamai daug laiko, tai dabar jau turiu sleptis po lapais, kad nemaskuoju savo trukumu?

O paprasta vazelina maniskes naudoja, nes sausos lupos. Bet kazkaip su dazymusi to nesieju ir nelabai noreciau, kad maniskes 10m. dazytusi. Gal laikai labai pasikeite blink.gif , bet man paauglystej niekada nekilo problemu del per mazo dazu kiekio.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2007 02 26, 18:04)
hihihi.gif  hah.gif  nu jo, tokiu fintu tai ir mes klasej turejom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu nezinau, bet vienai del tokios isvaizdos nekaip baigesi - isveze i vokietija ***** dirbt  verysad.gif

negalvojau, kad gali būti taip žiauru... blink.gif
Atsakyti
Va man 16, o dazausi tik per didziausias sventes ir ypatingesnius pasimatymus... biggrin.gif Na ten biski pudrytes jei koks spuogas issoka, tuso ant blakstienu ir blizgesiukas...viskas biggrin.gif
O siaip tai kokioj 6 - 7 klasej buvo tokia mada uzejus visoms dazytis... smile.gif Bet paskui pati paziurejau kazkaip i save ir nusprendziau, kad nepasidazius daug grazesne biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
nuo kokių 13 m. tikrai galima per šventes leisti naudoti minimaliai kosmetikos - pieštuką, blakstienų tušą, lūpų blizgesį, kvepaliukų, nagų lako. nieko blogo tame nematau. pamenu kaip pati tokio amžiaus labai norėdavau per mokyklos šokius biški pasidažyt blush2.gif . tik jau aišku ne kasdien į mokyklą. o mažesnėms mergytėms tai tikrai nematau jokio reikalo, nebent kokį vazeliną ar dezodorantą - gi nori jos labai mamas mėgdžiot, nieko čia nepadarysi biggrin.gif .
Atsakyti
Mano dukrai 9-eri metai, bet dar kvapo nėra, o 12 metų sūnui perku "Forever living products" firmos pieštukinį dezodorantą, kuriame nėra žalingų antiperspirantinių aliuminio druskų, kurios naudojamos daugelyje dezodorantų. Žinau, kad aliuminis yra toksiškas ir neigiamai veikia centrinę nervų sistemą, todėl bijau vaikams pirkt bet ką.
Atsakyti
Pati megdavau pasikvepint, pasipurkst kvepaliukais ir panasiai, bet kiek pamenu dezodoranta (pazastim) pradejau naudoti gal 13-14 metu smile.gif
Atsakyti