Peržiūrėjau visas temas ir neradau jokios informacijos apie šią temą. Man 13 metų. Jau nuo 11 mane kankina spuogai. Iš pradžių nieko nedariau, nes galvojau kad praeis. Tėvai kalė į galvą kad turiu juos prižiūrėti, bet neklausiau (durna buvau.) o prieš kelis mėnesius rimtai susirūpinau. Dabar kasdien plaunu veidą, tepuosi įvairias kaukes. Galiu drąsiai pasakyti: niekas nepadeda. Gal kieno nors vaikučiai taip pat yra susidūrę su šia problema, gal kas žinote kokių netradicinių būdų kaip su tuo kovoti? Manau paauglystėje tai daug kam skaudi tema

QUOTE(god@ @ 2009 06 08, 19:01)
Peržiūrėjau visas temas ir neradau jokios informacijos apie šią temą.
http://www.supermama...?...2724&st=240

šiaip siūlyčiau pas kosmetologę apsilankyt

Pražioplinau....

Gal kas bandė naudoti specialų molį spuogams gydyti? Kaina kiek girdėjau nėra didelė. Kada matosi rezultatas? Kokį geriau pirkti?
Na jau klaidele padarei, kad nekreipei demesio ir negydei is pat pradziu... Bet manau su tuo nedaug ir pakovosi paauglystes metu, paauglystes spuogai dazniausiai neisvengiami.
O del prakaitavimo, tai juk visoms mergytems skirtingai, orientuokites pagal tai nuo keliu metu jus pradejote naudoti.
O del prakaitavimo, tai juk visoms mergytems skirtingai, orientuokites pagal tai nuo keliu metu jus pradejote naudoti.

dezodoranta perkam jau nuo 9 metu.
spuogai ja taip pat kankina. gydom jau nuo pat atsiradimo, nes ji visada del ju kompleksavo. dabar spuogu maziau. naudojame "rasa" prausikli ir gaivinamaji krema problematiskai odai "margarita". daugiau nieko. ir odele taisosi...
spuogai ja taip pat kankina. gydom jau nuo pat atsiradimo, nes ji visada del ju kompleksavo. dabar spuogu maziau. naudojame "rasa" prausikli ir gaivinamaji krema problematiskai odai "margarita". daugiau nieko. ir odele taisosi...
mano dikra 16 metu buvo susigadinusi veida su [U]spaklium, nuejom i lorna pas dermatologa, kosmetologa - pasibaisejo. net neisivaizduojat kiek pinigu i tai sukisau!
todel visas perspeju: neleiskit savo dukroms tepti veida ta nesamone! cia komercija, pirkdavom net chanel, dior, vistiek viska uzkemsa, visgi chemija. dabar tik prausiklis, kremukas, tonikas, sveitiklis ir kauke. bedu nebematom!

QUOTE(Padrushkyte @ 2009 06 08, 19:01)
Peržiūrėjau visas temas ir neradau jokios informacijos apie šią temą. Man 13 metų. Jau nuo 11 mane kankina spuogai. Iš pradžių nieko nedariau, nes galvojau kad praeis. Tėvai kalė į galvą kad turiu juos prižiūrėti, bet neklausiau (durna buvau.) o prieš kelis mėnesius rimtai susirūpinau. Dabar kasdien plaunu veidą, tepuosi įvairias kaukes. Galiu drąsiai pasakyti: niekas nepadeda. Gal kieno nors vaikučiai taip pat yra susidūrę su šia problema, gal kas žinote kokių netradicinių būdų kaip su tuo kovoti? Manau paauglystėje tai daug kam skaudi tema 

eik pas dermatologa,jis geriausiai pades ir maziau pinigu neveiksmingoms priemonems ismetysi.
Papildyta:
QUOTE(Padrushkyte @ 2009 06 08, 21:02)
Gal kas bandė naudoti specialų molį spuogams gydyti? Kaina kiek girdėjau nėra didelė. Kada matosi rezultatas? Kokį geriau pirkti?
yra tu moliu ivairiu,droge gali ir uz du litus nusipirkti,bet man tai padejo nebent moraliskai

Labai geras kremas nuo spogu israse mums pati dukros genegologe(Betadine tepalas 20g) Kaina apie 18 lt
Betadine
ir dukros veidukas tapo zymiai pasikeitusi
ir dar prausiklis tonikas
ir dar patare mums , jei tavo vaikas istvertu menesi ir daugiau nevalgyti saldunynu astraus maisto , sokolado ir ryboti mesos produktus,negalima valgyti svogunu ,cesnako,pipiru
valgytu daugiau darzoviu ir vaisiu jie greit pradinktu
Betadine

ir dukros veidukas tapo zymiai pasikeitusi

ir dar prausiklis tonikas

ir dar patare mums , jei tavo vaikas istvertu menesi ir daugiau nevalgyti saldunynu astraus maisto , sokolado ir ryboti mesos produktus,negalima valgyti svogunu ,cesnako,pipiru