Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

QUOTE(cukruje @ 2009 11 05, 10:52)
NickaD,sveika:) Kadangi aš už tave tik trejais metais vyresnė tai vat galiu patarti dėl natūralių būtų naikinti strazdanas:) Visų pirma,tai pudra po truputį jas kažkaip ten naikina. Bet manau jei nėra poreikio ja teptis,tai geriau ir nepradėk. O natūralūs tai tikrų braškių kaukės(ty tepti braškės veidą) arba citrinų sultys. Jos irgi labai balina veidą, mažina spuogus, naikina bakterijas. Tai atsipjauk gręžinėlį citrinos,ir atsargiai patepk veidą. Tik saugok akis,nes labai graužia, ir jei citrinos odelė suragėjus stenkis neliesti ja veido,nes gali stipriai įpjauti:))

Na ką, nepabandęs - nesužinosi.
Reikės išbandyti.
Atsakyti
man 12 ir spuogu turiu tik kelis(ant smakro) dezodoranta naudoju nuo 11 metu.As turiu clean & clear 2 viename inkstiru prausiklis ir kauke. Man padeda.
Atsakyti
Sveikos. Mano sunus turi spuogu. Siaip jam prasidejo jie mazdaug nuo 12m ir jau va 3,5 metu kaip jie nepraeina.. Dabar naudojo clean&clear ta kur dvigubas ir kauke,ir sveitiklis atrodo. Siuo metu labai reklamuoja ganier toki. Tiksliai pavadinimo nepamenu. Gal ka galit apie ji pasakyti?
Atsakyti
Pas mane spuogai atsirado 11,5 metu. Kai buvau 12 metu spuogai buvo labai pastebimi ir ju buvo labai daug.Sia vasara nusipirkau drauges parekomenduota akne color (pirkti yra vaistinese, kaina apie 25-30 lt)tai zinokit laaaabai padejo,dabar spuogu beveik neturiu,o ir veidukas buna grazaus atspalvio smile.gif jeigu koks spuogas ir atsiranda tai tik per menesines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2010 01 06, 17:54)
Sveikos. Mano sunus turi spuogu. Siaip jam prasidejo jie mazdaug nuo 12m ir jau va 3,5 metu kaip jie nepraeina.. Dabar naudojo clean&clear ta kur dvigubas ir kauke,ir sveitiklis atrodo. Siuo metu labai reklamuoja ganier toki. Tiksliai pavadinimo nepamenu. Gal ka galit apie ji pasakyti?

tie visokie clean&clear ir garnier yra blogi, pirk is vaistines gydomaja kosmetika pvz EUCERIN, SEBA MED...
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2010 01 06, 22:53)
tie visokie clean&clear ir garnier yra blogi, pirk is vaistines gydomaja kosmetika pvz  EUCERIN, SEBA MED...

o kodel blogi? blink.gif man labai geri ir padeda tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2010 01 06, 21:53)
tie visokie clean&clear ir garnier yra blogi, pirk is vaistines gydomaja kosmetika pvz  EUCERIN, SEBA MED...

o man vaistineje ir dave clean and clear... oi mano emrgina tures vargo, na gal net turi..... jau tik 10 metu, veidas guzais tiesiog nuejes..... dabar daktare israse kazkokio skyscio tai pagal uzsakyma vaistineje padare lyg ir aprimo, bet skysti jau baigiam, o ten levomecitino yra, jis antibiotikas, be recepto neparduoda, ir kazin ar galima istisai ji naudoti.... sake bandyti lygtai led priemones kosmetologe, vaistinejeprekiauja, bet nezinau kaip rasosi, man zodziu pasake, reiks pasizvalgyti.... bandysim... as tai neturejau tokio vargo atsirasdavo viena skitas spuogas, buvo kakta nuberta, nu bet kad sitaip istisai ir taip anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2010 01 06, 23:53)

O man clean&clear padeda. Bet tik tonikas. smile.gif O sveitikliai visokie tai nelabai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruskee @ 2010 01 08, 20:16)
O man clean&clear padeda. Bet tik tonikas. smile.gif O sveitikliai visokie tai nelabai.. g.gif

turejo dukra sveitikli, bet po 15 minuciu pradedavo riebaluotis oda biggrin.gif
Atsakyti
Savo dukrai nupirkau dezodoranta kai jai buvo 9 metai. smile.gif
Atsakyti
ax.gif maniskei nuo 9 metu inkstirai tai ejom ir i veido valima 2kartus blush2.gif
Atsakyti
turiu ir as paaugliuku biggrin.gif isbandem daug ko,dukros turi riebia oda i dar sportuoja.atradau vaikam kosmetika thumbup.gif nei inkstiru,nei pasalinio kvapo(vaikam16 ir 13),dar plus dazosi ir visi giria del geros odos!O pernai visas veidas buvo su inkstirom(pas kosmetologa ne ejom)Kaiina gera.kam idomu i Az,retai cia bunu
Atsakyti