Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

Pirkau rusišką molį. Ir niekuo nepadėjo verysad.gif
reiks bandyt rasą arba margaritą
Atsakyti
Vyresnė turi dezodorantų, lūpų blizgesių, šešėlius atsiuntė iš Amerikos vyro sesuo. Mažiukė per jauna dar schmoll.gif . Eglei per daug dažytis neleidžiu schmoll.gif . Į mokyklą ir į kiemą-ne. Tačiau jeigu eina su draugėm į miestą šiek tiek paryškina akių vokus, patepa lūpas. Ir į šventes šiek tiek pasidažo thumbup.gif .
Spuogus gydome eucerinu. Turiu mažiukę bonkutę nupirkus jeigu tik prireiks. smile.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes! rolleyes.gif
Mano dukrai 12m.
Perku jai dezodoranta nuo 11m.
Jau uostyt nebegalejau biggrin.gif
dabar turi daug dezodorantu... vis nori nauju.. bet nevisada yra pinigu... bet uzteks kiek turi ir tai jau nemazai biggrin.gif
Taip pat pas ja yra spuogu... ir daug... atordo viena diena buvo tiek o kita diena dar daugiau.. bandom su visokiomis spec. piremonemis nuo spuogu .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas ;] @ 2009 10 02, 15:37)
Sveikos Mamytes!  rolleyes.gif
Mano dukrai 12m.
dabar turi daug dezodorantu... vis nori nauju.. bet nevisada yra pinigu... bet uzteks kiek turi ir tai jau nemazai  biggrin.gif
Taip pat pas ja yra spuogu... ir daug... atordo viena diena buvo tiek o kita diena dar daugiau.. bandom su visokiomis spec. piremonemis nuo spuogu ..  smile.gif

visai gerai namin thumbup.gif es priemones pvz citrinu sultys ar cesnakas. tikrai padeda!
Atsakyti
O sultys skiestos ar grynos? O cesnakas kaip? Tiesiog kosele tepti,skiesti ar uzdejus,kaip kauke laikyti? Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2008 12 17, 13:35)
nuo spuogu naudojam kremuka "clean and clear" bet sako, kad kai pasitepa labai degina veida  blink.gif

Aš taip pat naudoju šį šveitiklį, tepuosi juo kiekvieną vakarą. Man jis taip pat degina veidą, bet vos tik nulieju veida vandeniu deginimas praeina. Gal čia tokia jo savybė, o gal mano odai netinka.
Man jis nelabai padeda, panaikina tik mažus spuogelius, o didesnių ne. 4u.gif
ką patartumėt naudot kad sumažėtų išspaustų spuogų raudonumas?
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas ;] @ 2009 10 02, 15:37)
Sveikos Mamytes!  rolleyes.gif
Mano dukrai 12m.
dabar turi daug dezodorantu... vis nori nauju.. bet nevisada yra pinigu... bet uzteks kiek turi ir tai jau nemazai  biggrin.gif
Taip pat pas ja yra spuogu... ir daug... atordo viena diena buvo tiek o kita diena dar daugiau.. bandom su visokiomis spec. piremonemis nuo spuogu ..  smile.gif

OffTopic, bet vistiek paklausiu: anketoj parašyta, kad dukra 1994 gimimo, o jūs rašot, kad jai 12 metų? Jai turėtų būti 15 blink.gif
Atsakyti
Aš dukrai dezodorantą perku nuo dvylikos metų. Pati išsirinko ADIDO ir kitokių nereikia. mirksiukas.gif Dėl odos, turi ji spuogelių, bet nedaug ir nedidelių. Naudoja šveitiklius, prausiklius, kaukes, kremus, tonikus ir kai savaitę be perstojo naudoja oda- sveika, graži. thumbup.gif Dėl to "špakliaus" kalbėjomės. Ji labai norėjo. Leidžiu einant į mokyklą su kremine pudra paslėpti spuogelius, pasidažyt blakstienas. Bet tik grįžus namo iškart nusiprausia veide, pasitepa kremu. mirksiukas.gif Ir taip makiažas jai odos negadina. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunny36: 08 spalio 2009 - 12:56
Sveikutės mirksiukas.gif

man už pusę mėnesio 13-ka. blush2.gif
Spuogų turiu mažučių ir labai mažai. (tfu tfu tfu ax.gif )
Dėl kosmetikos... Mama per kalėdas padovanojo rožinius šešėlius, tušą mažutį ir porą mini - lupdažiukų. smile.gif Naa, šešėlius dažausi, kai einu pas močiutę.. Tik šeip. blush2.gif Tušas? Aš taip galvoju, ar išviso apsimoka naudoti tušą, mano klasiokės išviso prisidažo, pudros prisideda g.gif nu man tai nepatinka. blush2.gif
Dabar, klasiokės platina Faberlic, Avon, Oriflame, tai sakau reikėtų tokio blizgezio nusipirkti.. Norėčiau arba paprasto, be spalvos, arba tokios lyg kūno spalvos, kad truputį pasibrėžtų lūpos.. smile.gif Nemanau, jog tai jau taip blogai. smile.gif
Dezodorantą mama berods nupirko nuo 11metų, nors ir dabar tas dezodorantas nepadeda.. Ypač, kai būna pirmoji kūno kultūra, tai visą dieną mokykloj su kvapeliu pravaikščiot.. unsure.gif
Ryt žadu nuvažiuoti iki Maximos ir nusipirkti MEDIMIX muiliuką, komentarų apie jį daug, ir gerų gan. rolleyes.gif
Kiekvieną vakarą prieš pat einant miegoti naudoju "Nivea Cream", turiu starzdanyčių ant nosies, ir bent jau žiema norėčiau jas pašviesim, nors, kad iš tolo nesimatytų.. unsure.gif Gal žinote, kokių nors naturalių būdų? Nes suprantu, jog esu per jauna, bet manau, jog visos nori būti gražios. mirksiukas.gif
Dar mano skruostai tokie "putlučiai" ir raudoni.. Tą patį kremuką naudoju, kad bent jau jie kokia rožine šviesia spalva pasidabintų, o dabar? RAUDONI kaip burokėliai. g.gif Man jie taip nepatinka.. verysad.gif
Sveriu gan daug, bent jau man tai yra daug, bet noriu tik pašviesint nors truputį strazdanas, ir dėl tų raudonų skruostų, atsikeliu, nuo kremo jie šviesesni truputį, o kai tik išeinu į lauką, nueinu į mokyklą, ir taip iki pat kito ryto vėl visi raudoni būna. verysad.gif verysad.gif
Ką patartumėt? verysad.gif
Atsakyti
NickaD,sveika:) Kadangi aš už tave tik trejais metais vyresnė tai vat galiu patarti dėl natūralių būtų naikinti strazdanas:) Visų pirma,tai pudra po truputį jas kažkaip ten naikina. Bet manau jei nėra poreikio ja teptis,tai geriau ir nepradėk. O natūralūs tai tikrų braškių kaukės(ty tepti braškės veidą) arba citrinų sultys. Jos irgi labai balina veidą, mažina spuogus, naikina bakterijas. Tai atsipjauk gręžinėlį citrinos,ir atsargiai patepk veidą. Tik saugok akis,nes labai graužia, ir jei citrinos odelė suragėjus stenkis neliesti ja veido,nes gali stipriai įpjauti:))
Atsakyti
Sveiki, man 12m esu spuoguota kaip nežinau kas ir labai dėl to kompleksuoju. Tikrai, neneigsiu esu graži ir internete daug pažinčių turiu su iš savo miesto vaikinais, bet kai jie nori susitikti aš bijau nes internetos nuotraukose spuogus nulyginu, o jie pamate mane išsigas. Ką daryti? Mano veido oda labai riebi, plaunu stengiuosi kuo daugiau bet nieko... Labai prašau pagalbos. Ačiū unsure.gif Gal dar galite pakomentuoti kokių kaukiu riebiai veido odai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurkaJ: 23 lapkričio 2009 - 10:04
QUOTE(JurkaJ @ 2009 11 23, 11:02)
Sveiki, man 12m esu spuoguota kaip nežinau kas ir labai dėl to kompleksuoju. Tikrai, neneigsiu esu graži ir internete daug pažinčių turiu su iš savo miesto vaikinais, bet kai jie nori susitikti aš bijau nes internetos nuotraukose spuogus nulyginu, o jie pamate mane išsigas. Ką daryti? Mano veido oda labai riebi, plaunu stengiuosi kuo daugiau bet nieko... Labai prašau pagalbos. Ačiū  unsure.gif Gal dar galite pakomentuoti kokių kaukiu riebiai veido odai? g.gif

kad oda butu tobulai lygi, reiketu bent karta i 1menesi nueiti pas kosmetologe, paprasyk mamos mirksiukas.gif
be sito reiketu naudoti veido prausikli, tonika, sveitikli, kauke.(prausikli ir tonika ryte ir vakare, sveitikli 2 kartus i savaite, kauke 1 karta i savaite, dar gerai butu tureti oda balansuojanti krema, kuris neleidzia perdaug issiskirti riebalams) IR TIK SAVO ODOS TIPO! ant pakelio daznai uzrasyta: riebiai/misriai ar normaliai/misriai. tau reiketu pirkti MISRIAI/RIEBIAI. kosmetika pirk tik is vaistines! gera yra eucerin, sebamed, jokie avon ar oriflame tikrai nepades. parduotuveje the body shop yra skirta linija butent riebiai odai su zaliaja arbata, kainos apytiksliai 50lt. ir dar: tepi pudra ar makiazo pagrinda? tas s----- labai uzkemsa veido poras ir spuogus. yra daug naminiu kaukiu, bet geriausia butu plauti veida zoleliu arbata pvz ramuneliu ar vaisiu sultimis: spanguoliu, pomidoru, citrinos ir vandens lygiomis dalimis, agurku ir t.t kai tik pamatysi, kad oda riebaluojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxPATRICIJAxx: 23 lapkričio 2009 - 18:36