Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

Na, nepamenu kada pradejau naudoti dezodoranta, bet dabar be jo man mirtis tongue.gif Deja, pasirinkimas laaaabai mazas... THAI, arba panasus mineralinis akmenelis su alavijo ekstraktu smile.gif Na ir ka padarysi smile.gif Oda baisiausiai alergijuoja i ka nors kita, jei po skutimosi nepatepu vandenilio peroksidu, tai pazastukai kai burokai pasidaro ir spuogais nueina blush2.gif o kosmetika visa is amway. Puikiai tinka beautycycle prausiklis, tonikas, tepaliukas nuo spuogu ir kauke-sveitiklis smile.gif Kosmetika naudoju nebent per koncertus ar jeigu laaabai noras uzeina siokiai dienai smile.gif Koncertam, jei filmuoja, tai pudra, tusas, lupdazis (neryskus), siaip tusas ir blizgis biggrin.gif i mokykla nebent balzamas lupoms ir tusas, bet cia jau ipatingom progom smile.gif baisu buna paziureti i kaikurias panas... veidas rudas arba oranzinis, rankos baltos lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukrai perku priemones vaistinese,geriausia mums eucerin(spuoguotai odai)ir dezodoranta pirkau eucerin nuo 9m.
Atsakyti
Dar noreciau pasakyti, kad jokiu antiperspirantu!!!!! Pakankamai informacijos yra, kap jie uzkemsa poras ir po to limfmazgiu veikla sutrinka ir gali issivystyti kruties vezys. Pati gavau smakiai issigasti, kai po ju naudojimo limfmazgiai pazastyse padidejo, tai dabar iki siol baisu paziuret i visokius antiperspirantus...
Atsakyti
QUOTE(audronytexD @ 2010 11 26, 19:03)
Dar noreciau pasakyti, kad jokiu antiperspirantu!!!!!

o gal užteks naudot tiesiog tuos, kurie be cinko ir alkoholio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinencija: 26 lapkričio 2010 - 19:16
Dezodorantą pradėjau naudot nuo 11 metų, kai prasidėjo mėnesinės, taip pat prasidėjo ir prakaitavimas:) priemones nuo spuogiukų taip pat nuo 11 smile.gif praktiškai viską, išskyrus pudrą pradėjau naudot tokio amžiaus smile.gif įžengiau į 5 klasę, suaktyvėjau, tapau laisvesnė, visko pradėjo reikėti smile.gif
Atsakyti
Na,man 12.Dezodoranta naudoju nuo 11metu.Kai jau tikrai reikejo pries vasaros stovykla mama nusivede i vaistine ir nupirko "eucerin" jis bekvapis naturalus.Spuogeliu neturiu daug.Nebent tiesiog odos iskilimu ir nelygumu.O siaip spuogai man dzniausiai atsiranda po1.Bet jau kaip atsiranda....pulingi,dideli,ir per pati smakro viduri....fui! Tada naudoju "Clean and Clear greitoji pgalba nuo spuogu" tai sudziovina spuogus per 4 val. thumbup.gif
Atsakyti
Higienos priemones naudoja nuo 11metų. O dabar jau net ir kosmetikos daugiau už mane turi.. Įvairūs nagų lakai, akių šešėliai, tušai... Ir viskas tamsu... Prisidažo kartais taip, kad man net baisu, pasakau ką nors, o ji toliau taip. g.gif
Atsakyti
Dažytis nėra gerai, ypač daug. Paskui gali atsirast problemų su oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anonime123: 04 sausio 2011 - 02:14
Ji tai žino, bet nekreipia dėmesio.. Jai svarbu kaip ji atrodo šiandien, o ne po 10 metų. doh.gif
Atsakyti
Reikėtų paaiškinti, kad ir po 10 metų rūpės, kaip atrodo tą akimirką smile.gif
Atsakyti
Ech, kiek esu kalbėjusi su ja, ji vis laikosi savo nuomonės. Atrodo jau ne maža mergaitė, puikiai turėtų viską suprasti, juk auklėjau kaip gerai elgtis, kaip ne... Bet vistiek daro savo, maištingi tie paaugliai.. g.gif
Atsakyti
Taip, tikrai maištingi. Na bet nieko, paaugs ir supras.
Atsakyti