laba laba,
ir aš, kaip jau nemažai mūsų džiaugiuosi alkaičiu, tiesa, kol kas tas džiaugsmas pasireiškia tik skaitinėjimu ir žiūrinėjimu, bijau suklysti, nes mano parlė anglė - toks apgraibom, na, rodos, suprantu viską, bet bijau žioplai suklysti, o tada ir laukto rezultato nebus.
Su kremais tai viskas aišku, o va su kt produktais biški gali būti painiavos...
Būčiau dėkinga, jei kas pavertėjautų, tuomet, bendrom jėgom išsiaiškintume, kaip teisingai naudoti ir ką dar galima su kuo maišyti...
Iš tiesų įdomu, kad užteko tik pusės šaukšt miltelių kaukei, kai alkaitis rašo 2
Dar ką reiškia "do not let mask dry out, keep moist" reiškia, kad ją reikia palaikyti drėgną? Tipo, kaip rašo ant pakučio- užsidėti drėgna servetėlę? Ar aš eilinį kartą maišausi? nes man žiauriai painiojawsi prieštaraujantys arba panašūs žodžiai. Čia ne į temą, bet viena kartą aš aiškinu žmogui, ant kurio pykstu - I'm very hungry on you
Dar dėl paakių kremo - ar jūs tikrai jį tepate ant paaukių, t.y. ant to akies kaulo, ne toliau? Nes mano kosmetologė sako, kad jau ta pati pati paakių oda pati pasiims kiek jai reikia, jos pačios tepti negalima, tik vietą ties kaulu (aplink akiduobę)...