Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Alkaitis

Nagi nagi,pasisakysiu ir aš biggrin.gif
Taigi tepiau dieninį tepiau,susigeria,bet vis tiek lyg riebokas,nes oda mišri.Ant smakro pradėjo lyg spuogeliai pasirodyti blush2.gif Taigi,radau labai gerą išeitį,gal kam irgi pravers.Kremą dabar tepu ant drėgnos veido odos ir problema lyg tai išnyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 03, 22:01)
tu visiskai teisi, kai oda nekelia problemu -tai ir nera noro kazka bandyti, bent jau man taip yra  blush2.gif
yra skirtumas tarp gydymo -maistas + naturali kosmetika ir maistas + sintetine kosmetika  mirksiukas.gif

Na pasisakysiu ir as jei jau apie sveikata prakalbome smile.gif

Kadangi pati ir kosmetologe esu ir dirbu tiek su ekologiska tiek su prestizine kosmetika, tai patikekit manim ekologiska naturali kosmetika problemu nesprendzia!!! NEMAISYKIT dvieju skirtingu dalyku: problemos pasalinimas ir problemos atsiradimas, taigi ekologiska kosmetika reiketu (patartina) naudoti daugiau nuo jaunystes, t.y. ji prailgina laika iki rauksliu atsiradimo ir t.t., o jeigu jau esate virs 40 ir tikites kad ekologija Jums pades, tai bereikalingai metote pinigus ir esate reklamos aukos ...
Atsakyti
QUOTE(Borsa @ 2008 09 12, 23:15)
o jeigu jau esate virs 40 ir tikites kad ekologija Jums pades, tai bereikalingai metote pinigus ir esate reklamos aukos ...

taip, aiškiai matosi pozicija - naudokit kuo daugiau sintetikos (kiek visko prigamina, ir į kursus nuveža tongue.gif ), ateikit darytis botulino injekcijų bigsmile.gif Tai bent geras pasirinkimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borsa @ 2008 09 12, 22:15)
Kadangi pati ir kosmetologe esu ir dirbu tiek su ekologiska tiek su prestizine kosmetika

ir su kokia ekologiska kosmetika dirbi?
Ir apskritai nesuprantu kaip galima kosmetikos pagalba spresti vidines problemas blink.gif Cia turi buti visas kompleksas, ir naturalios priemones yra net labai veiksmingos - juk ir tu a la prestiziniu firmu gaminiuose nuolat akcentuojamas visas sprektras naturaliu medziagu mirksiukas.gif
Kita vertus, jei moteris iki 40 savim nesirupino, tai nepades jai nei naturalios nei sintetines priemones, tik plastika ar injekcijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 09 12, 17:31)
Pasiėmiau ir aš šiandien Travel kitą, bandysiu smile.gif .O soothing gel kaip jūs naudojat? nakčiai, dienai? ant kremo ar vietoj jo?

Aš soothing tepu vakare, ryte tik toniką ax.gif
kremas išvis guli nenaudojamas kol kas, nes blizga nuo jo veidas labai ir su pudra nelabai draugauja ax.gif

QUOTE(Glamor @ 2008 09 12, 21:52)
merginos, jus naudojat valikli, po to tonika ir ant virsaus soothing arba krema? man kazkaip jeigu visus 3  naudoju iskart, oda blizga g.gif

vakare prausiu veidą prausikliu, tepu soothing gel ir paakius paakių kremu smile.gif

bet jau eina travel kit'as į pabaigą ir galvoju, ar pirkt didesnius kiekius, ar susilaikyt ax.gif
Atsakyti
as dabar ziurineju Alkaicio kosmetika, tai kazkaip visai noreciau isbandyti kauke veidui smile.gif na bet kaina tai doh.gif
taigi, kurios isbandet kauke, koks jausmas po kaukes? kazkaip skaiciau visa tema, lyg ir neuzmaciau pasisakymu g.gif
Atsakyti
o kurią turi omeny? smile.gif
travel kit'e universal
po pirmo karto galvojau, kad stebuklas, o antrą kartą užsitepus, drėgną servetėlę užsidėjau, tipo, kad nepridžiūtų, tai jau nebuvo tokio gero efekto ax.gif
dar dviem kartam turiu, nes lb mažai ėmiau, plonai tepiau, bandysiu dar tą jos gerumą įžiūrėt rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 09 13, 16:01)
o kurią turi omeny?  smile.gif
travel kit'e universal
po pirmo karto galvojau, kad stebuklas, o antrą kartą užsitepus, drėgną servetėlę užsidėjau, tipo, kad nepridžiūtų, tai jau nebuvo tokio gero efekto  ax.gif
dar dviem kartam turiu, nes lb mažai ėmiau, plonai tepiau, bandysiu dar tą jos gerumą įžiūrėt  rolleyes.gif

aha apie ta universalia kauke galvoju.. ir seip tik ja viena ir maciau g.gif kokia oda buna? pravalyta? paderekinta? ar kokia? 4u.gif
Atsakyti
dariausi ta universal kauke 2 kartus, bet nedejau dregnos serveteles, nzn, man nuo christinos kaukiu didesnis poveikis matosi g.gif
beje, merginos, nuo keliu metu pradejot naudoti krema paakiams? man 27 - bet neturiu rauksliu aplink akis, tai mastau: ar jau metas pradeti naudoti, ar dar ne? turiu ir alkaicio paakiu, ir abidis, be unsure.gif vis kai nematau reikalo ir nera pirmuju uzuominiu apie rauksles, tai ir nzn ar jau pradeti, ar dar palaukti pora meteliu? g.gif kitavertus, nenoriu laukti tiek, kad po to jau butu per velu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 13, 16:23)
aha apie ta universalia kauke galvoju.. ir seip tik ja viena ir maciau  g.gif  kokia oda buna? pravalyta? paderekinta? ar kokia?  4u.gif

amerikonų psl. jų daugiau, 3 berods g.gif
pravalyta greičiau nei padrėkinta mastau.gif
aš jos nepirkčiau, nieko spešal ax.gif

QUOTE(Glamor @ 2008 09 13, 16:25)
beje, merginos, nuo keliu metu pradejot naudoti krema paakiams?

aš nuo 23 kokių
dbr patepliok, paskui per vėlu bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 09 13, 17:52)
amerikonų psl. jų daugiau, 3 berods  g.gif
pravalyta greičiau nei padrėkinta mastau.gif
aš jos nepirkčiau, nieko spešal  ax.gif

na tai ir apseisiu ir be sios kaukes biggrin.gif

o kaip serumas - Organic Replenishing Serum? jauciu dar nieks nebande.. i ta rinkinuka kaip suprantu neieina jis g.gif
Uk puslapy raso, kad turi sutraukiamaji, balansuojamaji, raminanti poveiki.. va sito dalykelio tai noreciau bigsmile.gif

ai ir apie Soothing Serum idomu.. ar veikia taip kaip raso apie ji? ramina oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 13 rugsėjo 2008 - 18:28
QUOTE(Palomina @ 2008 09 13, 19:25)
na tai ir apseisiu ir be sios kaukes  biggrin.gif 

o kaip serumas - Organic Replenishing Serum?  jauciu dar nieks nebande.. i ta rinkinuka kaip suprantu neieina jis  g.gif
Uk puslapy raso, kad turi sutraukiamaji, balansuojamaji, raminanti poveiki.. va sito dalykelio tai noreciau  bigsmile.gif

ai ir apie Soothing Serum idomu.. ar veikia taip kaip raso apie ji? ramina oda?

Organic Replenishing Serum, tai tas pats, kas USA psl. Toner smile.gif
man tai jis labai patinka, nuraminą oda, sutraukia poras, sulygina veido spalvą ax.gif aš jį ryte vietoj kremo tepu, o ant viršaus krempudrą

Soothing Gel, ne serum smile.gif
aš jį tepu po Purifying Organic Cleanser, irgi labai nuramina odą, kremo po jo man nebereik ax.gif

pakartotinai pirkčiau Organic cleanser, soothing gel ir Organic Replenishing Serum (Toner) rolleyes.gif

čia dar geras psl. su visom natūraliom priemonėm ir siunčia, man rodos, į LT ax.gif
Atsakyti