Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Alkaitis

QUOTE(Vitulka @ 2008 09 13, 19:41)
Organic Replenishing Serum, tai tas pats, kas USA psl. Toner  smile.gif
man tai jis labai patinka, nuraminą oda, sutraukia poras, sulygina veido spalvą  ax.gif aš jį ryte vietoj kremo tepu, o ant viršaus krempudrą

Soothing Gel, ne  serum smile.gif
aš jį tepu po Purifying Organic Cleanser, irgi labai nuramina odą, kremo po jo man nebereik  ax.gif

pakartotinai pirkčiau Organic cleanser, soothing gel ir  Organic Replenishing Serum (Toner)  rolleyes.gif

čia dar geras psl. su visom natūraliom priemonėm ir siunčia, man rodos, į LT  ax.gif

na reiks pamastyti del Alkaicio smile.gif kol kas kitokiu dar priemoniu turiu, tai nenoriu apsikrauti priemonem
balionelis tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 08 26, 23:22)
Rasma, tu jau senokai turi, parašyk įspūdžius  4u.gif

Įspūdis geras, bet kosmetika "stebuklinga" nepasirodė ax.gif
Oda atrodo sveikai, gražiai (bet ji ir nebuvo probleminė, todėl akivaizdaus efekto nematau beveik jokio rolleyes.gif ) ir aš galvoju tik, kad gal bent jau vartojama kosmetika jai nekenkiu, jei ir nelabai tuos stebuklus daro smile.gif
Pastebėjau vieną dalyką, kad viena gana gili raukšlė kaktoje pasidarė lygesnė (neišnyko žinoma, nereiktų to tikėtis smile.gif ) ir tai jau gerai rolleyes.gif

Kai buvau pas kosmetologę, tai ji pasakė, kad oda atrodo gerai: skaisti, graži ir rekomendavo nieko nekeisti, tik pasidaryti kursą veido masažų, kad būtų stangresnė. Vis dėl to turbūt bandysiu nusipirkti normalius kiekius tų produktų ir panaudosiu ilgėliau.

Paakių kremas man netiko, kiek betepčiau, kur betepčiau (visaip bandžiau), man vis tiek paburksta oda aplink akis.

Labiausiai man patikę produktai: dieninis/naktinis kremas, tonikas ir aliejukas.
"Soothing gel" nesusižavėjau, o kaukių vis dar neišbandžiau, neturiu laiko ramiai pailsėt blush2.gif
Atsakyti
as jau ipusejau su travel kit, todel jau uzsisakiau cleanser, naktini, soothing gel ax.gif
p.s. joooo, reikes pradeti teplioti paakius g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
iš kur užsisakynėjai? ax.gif

mano oda tai gražėja,tfu tfu tfu, bet dar toli iki gražuolės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 09 13, 23:12)
), man vis tiek paburksta oda aplink akis.

Labiausiai man patikę produktai: dieninis/naktinis kremas, tonikas ir aliejukas.
"Soothing gel" nesusižavėjau, o kaukių vis dar neišbandžiau, neturiu laiko ramiai pailsėt blush2.gif

o kokia oda?
aliejuką kam naudojot?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 09 14, 00:03)
iš kur užsisakynėjai?  ax.gif

mano oda tai gražėja,tfu tfu tfu, bet dar toli iki gražuolės  biggrin.gif

travel kit is usa, normaliaaus dydzio - is uk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 13, 11:11)
ir su kokia ekologiska kosmetika dirbi?
Ir apskritai nesuprantu kaip galima kosmetikos pagalba spresti vidines problemas  blink.gif Cia turi buti visas kompleksas, ir naturalios priemones yra net labai veiksmingos - juk ir tu a la prestiziniu firmu gaminiuose nuolat akcentuojamas visas sprektras naturaliu medziagu  mirksiukas.gif
Kita vertus, jei moteris iki 40 savim nesirupino, tai nepades jai nei naturalios nei sintetines priemones, tik plastika  ar injekcijos doh.gif

Dirbu su EQUAVIE kosmetika, yra keli kremai, pienelis ir losjonas. Kadangi tai yra ekologiska, tai nelabai daugiau ka prie asortimento ir prigalvosi su ta ekologija smile.gif, o del metu tai taip, jei iki to neprisiziuresi tai bus sunku ka pakeisti, nors vis tiek imanoma smile.gif,
Beje apie vidines problemas, butent ta pati kompanija EQUAVIE sukure dietinius maisto papildus, kuriuos taip pat rekomenduoja vartoti pagal esama situacija, t.y. jie siulo 6 programas: Anti-stresine, drėkinamaja, prieš senėjimo procesą, energijos šaltinis, nuodinguju medž.pašalinimas, kūno formų atstatymas. Ir kaip tu sakei reikia ne vien iš išorės ieškoti problemų srendimo, bet ir iš organizmo vidaus, nes kartais dėl streso ar kt. atsiranda visos prblemos.
Atsakyti
tai gal reiktų apskritai gyvenimo būdą keisti, o ne kabintis į programas?

šiaip nė viena stebuklų nesitiki, bet natūralių priemonių rinkimasis bet kuriame amžiuje yra sveikintinas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 09 14, 08:33)
o kokia oda?
aliejuką kam naudojot?

Mano oda daugiau mišri.
Aliejuką naudoju veido masažui:super ir labai išsausėjusiai odai (man kažkodėl labai oda išsausėja ties čiurna ir net labai skausmingai trūkinėja, jei niekuo netepu g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 13, 15:25)
dariausi ta universal kauke 2 kartus, bet nedejau dregnos serveteles, nzn, man nuo christinos kaukiu didesnis poveikis matosi g.gif
beje, merginos, nuo keliu metu pradejot naudoti krema paakiams? man 27 - bet neturiu rauksliu aplink akis, tai mastau:

paprastas -drekinamasis kremas tikrai nepakenks mirksiukas.gif

QUOTE(Borsa @ 2008 09 14, 18:41)
Dirbu su EQUAVIE kosmetika

nerandu, kad ji butu sertifikuota g.gif Gak ji kokia eksperimentine, kad tiek mazai produktu, nes ekologikos kosmetikos gamintoju yra nemazai ir net labai platus spektras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 14, 23:39)
paprastas -drekinamasis kremas tikrai nepakenks  mirksiukas.gif

tai jau mastau, kad reikia pradeti ta alkaicio paakiu krema naudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 09 14, 23:39)
nerandu, kad ji butu sertifikuota  g.gif Gak ji kokia eksperimentine, kad tiek mazai produktu, nes ekologikos kosmetikos gamintoju yra nemazai ir net labai platus spektras  rolleyes.gif

Prancūzų kosmetika ir esu radusi, kad sertifikuota - turi ECOCERT sertifikatą/ženklą, specialiai tuo domėjausi mirksiukas.gif : http://journals.aol....-skin-care/2909
http://stormsister.b...avie/index.html

Čia mano žinutė kur su ja dirbama: http://www.supermama...;#entry18873602
Atsakyti