Aš iškart. Nesulaukiau niekaip to momento, na labai jau norėjosi vienai pavažinėt. Vyras buvo darbe, tai aš pasiėmiau mašiną ir nuvažiavau iki jo. Jokios baimės. Jokio kažkokio keisto jausmo. Atrodė, kad jau ne pirmas kartas. Aš per tuos egzus, mintyse, vakarais atsigulusi jau tiek buvau prisivažinėjusi, kad matyt ir tas padėjo. Aš juk egzus laikiau su didelėm pertraukom. Negaudžiau internetu laisvų vietų. Paskambindavau ir registruodavausi kitam kartui po mėnesio. Tai užsitęsė.
Aš ir dabar jaučiuos smagiau kai mašinoj esu viena.
QUOTE(wikne @ 2008 07 04, 11:20)

QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 12:28)

tai as ir nesulaukiu tos akimirkos kai galesiu sest uz vairo

o as nesiverziu vairuoti

O mes vakar su MB taip susipykom
Važiuojam į mašinų aikštelę tokią, aš už vairo, sakau jam: pranešk iš anksto, kada reikės sukti, nes aš nežinau.. Susitarėm, žodžiu, važiuojam toliau, kažką kalbam. Jis man sako: stebėk ženklus.. (pauzė) matai, čia papildoma juosta yra? Na, sakau, matau ir ką? (Jau buvom beveik baigę pravažiuot ją). Tai sako - ko nesuki, čia kelias, kurio mums reikia!!
Kaip susinervinau, kirtau ant stabdžių, vos ne vos įsukau į tą kelią, žinokit, pradėjau rėkt ant jo, ko jis anksčiau negali pasakyt, jis ant manęs, kad aš višta nesiklausau ką kalba.. likusį kelią važiavom tylomis
Nesuprantu, anksčiau toks kantrus buvo, o dabar tikisi, kad aš visą Lietuvos kelių žemėlapį vos ne mintinai moku

QUOTE(Honey @ 2008 07 04, 11:40)
O mes vakar su MB taip susipykom
Važiuojam į mašinų aikštelę tokią, aš už vairo, sakau jam: pranešk iš anksto, kada reikės sukti, nes aš nežinau.. Susitarėm, žodžiu, važiuojam toliau, kažką kalbam. Jis man sako: stebėk ženklus.. (pauzė) matai, čia papildoma juosta yra? Na, sakau, matau ir ką? (Jau buvom beveik baigę pravažiuot ją). Tai sako - ko nesuki, čia kelias, kurio mums reikia!!
Kaip susinervinau, kirtau ant stabdžių, vos ne vos įsukau į tą kelią, žinokit, pradėjau rėkt ant jo, ko jis anksčiau negali pasakyt, jis ant manęs, kad aš višta nesiklausau ką kalba.. likusį kelią važiavom tylomis
Nesuprantu, anksčiau toks kantrus buvo, o dabar tikisi, kad aš visą Lietuvos kelių žemėlapį vos ne mintinai moku 

su manuoju tas pats
kai buvau su M-atlaidus,kantrus,gerietis,nugrybauji-paguodzia
atsiemiau teises po poros dienu ir kazkodel jam viska apsiverte ir pradejo i mane ziureti kaip i vairuojancia 10 metu

o jis tikisi...............

QUOTE(comep @ 2008 07 04, 11:39)
tau reikia gero spyrio į dupcę

QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 11:51)
tau reikia gero spyrio į dupcę
tai nori, kad teisės dulkėtų stalčiuje?
kuo greičiau pradėsi važinėti, tuo lengviau bus įsivažiuoti 

zinau kad reikia
man tokie dalykai suveikia

QUOTE(comep @ 2008 07 04, 11:52)
matau esi iš kns, tai žinok galiu kur gatvėj pasigaut tave dėl spyrio

QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 12:02)
baik baik

nes jei ir MB salia bus tai abu mane uzkaposit
nesazininga (MB ir pasiruoses duoti man i kaili bet as ji zodziais uzvartau kad tik rankos jam nusvyra)