Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Aš iškart. Nesulaukiau niekaip to momento, na labai jau norėjosi vienai pavažinėt. Vyras buvo darbe, tai aš pasiėmiau mašiną ir nuvažiavau iki jo. Jokios baimės. Jokio kažkokio keisto jausmo. Atrodė, kad jau ne pirmas kartas. Aš per tuos egzus, mintyse, vakarais atsigulusi jau tiek buvau prisivažinėjusi, kad matyt ir tas padėjo. Aš juk egzus laikiau su didelėm pertraukom. Negaudžiau internetu laisvų vietų. Paskambindavau ir registruodavausi kitam kartui po mėnesio. Tai užsitęsė.
Aš ir dabar jaučiuos smagiau kai mašinoj esu viena.
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 04, 11:20)
norejau paklaust  smile.gif  kai gavot teises iskart pradejot vienos vazinet?koks jausmas? ax.gif  blush2.gif

thumbup.gif jausmas, nes kartą pradėjus važiuot, po to vis norisi dar ir dar.. mirksiukas.gif vairavimas man- relax'as biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 12:28)
thumbup.gif jausmas, nes kartą pradėjus važiuot, po to vis norisi dar ir dar.. mirksiukas.gif vairavimas man- relax'as biggrin.gif  thumbup.gif

tai as ir nesulaukiu tos akimirkos kai galesiu sest uz vairo biggrin.gif ....vaziuosiu dabar atsiimt VP tai gal MB leis parvairuot ax.gif biggrin.gif laukiu nesulaukiu rolleyes.gif
Atsakyti
tai jau padarė?
Atsakyti
o as nesiverziu vairuoti unsure.gif
Atsakyti
O mes vakar su MB taip susipykom ax.gif Važiuojam į mašinų aikštelę tokią, aš už vairo, sakau jam: pranešk iš anksto, kada reikės sukti, nes aš nežinau.. Susitarėm, žodžiu, važiuojam toliau, kažką kalbam. Jis man sako: stebėk ženklus.. (pauzė) matai, čia papildoma juosta yra? Na, sakau, matau ir ką? (Jau buvom beveik baigę pravažiuot ją). Tai sako - ko nesuki, čia kelias, kurio mums reikia!! blink.gif doh.gif Kaip susinervinau, kirtau ant stabdžių, vos ne vos įsukau į tą kelią, žinokit, pradėjau rėkt ant jo, ko jis anksčiau negali pasakyt, jis ant manęs, kad aš višta nesiklausau ką kalba.. likusį kelią važiavom tylomis doh.gif lotuliukas.gif Nesuprantu, anksčiau toks kantrus buvo, o dabar tikisi, kad aš visą Lietuvos kelių žemėlapį vos ne mintinai moku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 07 04, 11:40)
O mes vakar su MB taip susipykom  ax.gif Važiuojam į mašinų aikštelę tokią, aš už vairo, sakau jam: pranešk iš anksto, kada reikės sukti, nes aš nežinau.. Susitarėm, žodžiu, važiuojam toliau, kažką kalbam. Jis man sako: stebėk ženklus.. (pauzė) matai, čia papildoma juosta yra? Na, sakau, matau ir ką? (Jau buvom beveik baigę pravažiuot ją). Tai sako - ko nesuki, čia kelias, kurio mums reikia!!  blink.gif  doh.gif  Kaip susinervinau, kirtau ant stabdžių, vos ne vos įsukau į tą kelią, žinokit, pradėjau rėkt ant jo, ko jis anksčiau negali pasakyt, jis ant manęs, kad aš višta nesiklausau ką kalba.. likusį kelią važiavom tylomis  doh.gif  lotuliukas.gif Nesuprantu, anksčiau toks kantrus buvo, o dabar tikisi, kad aš visą Lietuvos kelių žemėlapį vos ne mintinai moku  blink.gif

su manuoju tas pats
kai buvau su M-atlaidus,kantrus,gerietis,nugrybauji-paguodzia
atsiemiau teises po poros dienu ir kazkodel jam viska apsiverte ir pradejo i mane ziureti kaip i vairuojancia 10 metu blink.gif sakau gi M ir teises skiria pora dienu,esminio pasikeitimo tarp mano vairavimo nereiktu tiketis
o jis tikisi............... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 07 04, 11:39)
o as nesiverziu vairuoti  unsure.gif

tau reikia gero spyrio į dupcę biggrin.gif ax.gif tai nori, kad teisės dulkėtų stalčiuje? g.gif kuo greičiau pradėsi važinėti, tuo lengviau bus įsivažiuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 11:51)
tau reikia gero spyrio į dupcę biggrin.gif  ax.gif  tai nori, kad teisės dulkėtų stalčiuje? g.gif  kuo greičiau pradėsi važinėti, tuo lengviau bus įsivažiuoti 4u.gif

zinau kad reikia
man tokie dalykai suveikia lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 07 04, 11:52)
zinau kad reikia
man tokie dalykai suveikia  lotuliukas.gif  blush2.gif

matau esi iš kns, tai žinok galiu kur gatvėj pasigaut tave dėl spyrio biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 12:02)
matau esi iš kns, tai žinok galiu kur gatvėj pasigaut tave dėl spyrio biggrin.gif  ax.gif  4u.gif

baik baik blink.gif lotuliukas.gif
nes jei ir MB salia bus tai abu mane uzkaposit
nesazininga (MB ir pasiruoses duoti man i kaili bet as ji zodziais uzvartau kad tik rankos jam nusvyra) lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 07 04, 12:07)
baik baik blink.gif  lotuliukas.gif
nes jei ir MB salia bus tai abu mane uzkaposit

niu nea.. gi aš nežvėriškai, moralo neskaitysiu.. tik švelniai stuktelsiu, kad nepamirštum, jog tau reikia vairuoti, vairuoti ir dar kartą vairuoti user posted image kol gausis va taip va user posted image
Atsakyti