Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(insi @ 2008 07 03, 15:56)
wikne, dėl teisių padarymo bandyk tikrintis rytoj, nes savaitgalis bus ilgasis ir tada gali būt tik antradienį, bet realiai jas per dieną-dvi padaro mirksiukas.gif

aciu kad pasakei, nezinojau mirksiukas.gif man sake kad tik po 3 dienu bus blink.gif tai paskaiciavau kad tik po savaitgalio o jei jis dar ir ilgasis tai is vis... verysad.gif as taip noriu nuwaziuot kur nors lotuliukas.gif thumbup.gif blush2.gif
QUOTE(denaxa @ 2008 07 03, 15:57)
O siandien ryte viena apipypinau su 70...bet negi lauksi kol iriedes i mano masiniuko nosi doh.gif kamstyje prie Akropolio ryte stovejau,ten biski ikalne,tai pries mane vaziavusi motera vis geso ir atgal riedejo,nu vienu momentu jau tikrai galvojau ivaziuos,ir nervinosi vargse matyt...tai laikiau atstuma gal keturiu kokiu metru,kamstis,bet ilisti i ta tarpa kazkodel niekas nepanorejo... lotuliukas.gif

tai gerai kad bent su 70 zenklu buwo, tuomet bent suprantama kodel zmogutis negali uzvaziuot ir pan.......man tai labai juokinga buna kai tokie wisokie "sustri/sustros"mano kad super vairuoja ir neprisiklijuoja to 70....pries kelias dienas buwo mum panasus nuotykis....sustojom ykalnej prie sviesoforo ....uzsidege zalia jau kaip ir laikas judet o masiniukas stowintis pries mus pradejo riedet blink.gif mum trauktis nera kur....o ten sedi zmogelis ir wis uzgesta negali pajudet is wietos.....tai gerai kad masina stowinti uz musu pasitrauke nes turbut jau mate kokia situacija....tai staigiai issukom...o btu buwe bum doh.gif ....tai ar jau ne geriau uzsiklijuot 70?tuomet bent wisi zinos kad atstumo reik laikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip tai sakyciau pries isriedant i gatves reiketu ismokti stabdzio pedalu naudotis,juk nebutina uzgesus riedeti atgal doh.gif Kad gesta tai ne tragedija-uzsives ir vaziuos,bet vat riedejimai atgal tai jau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 03, 15:48)
aciu kad pasakei, nezinojau mirksiukas.gif man sake kad tik po 3 dienu bus blink.gif tai paskaiciavau kad tik po savaitgalio o jei jis dar ir ilgasis tai is vis... verysad.gif as taip noriu nuwaziuot kur nors lotuliukas.gif  thumbup.gif  blush2.gif

tai gerai kad bent su 70 zenklu buwo, tuomet bent suprantama kodel zmogutis

as islaikiau tai buvo antradienis o ketvirtadieni po pietu jau galejau atsiimti teises
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 03, 16:55)
Siaip tai sakyciau pries isriedant i gatves reiketu ismokti stabdzio pedalu naudotis,juk nebutina uzgesus riedeti atgal doh.gif Kad gesta tai ne tragedija-uzsives ir vaziuos,bet vat riedejimai atgal tai jau... blink.gif

na kas be ko......arba juk galima su rankiniu uzvaziuot kaip ir ant estakados..........kai mokinausi vairuot su teciu paprasydavau kad laikytu ranka ant rankinio del wiso pikto...tikrai nesinorejo yriedet kam nors.....nors ant tokiu kalniuku ir be rankinio yvaziuoju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 07 03, 16:56)
as islaikiau tai buvo antradienis o ketvirtadieni po pietu jau galejau atsiimti teises
mirksiukas.gif

as savo pazymejimo zygiuosiu atsiimt y spaudos rumus o ten man rodos sestadieni nedirba verysad.gif ....ai koks skirtumas vistiek jau gausiu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
aha, jie ten per porą dienų teises padaro. Aš taip laukiau to dienos, kai gavau džiaugiaus, o dbr bijau važiuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 liepos 2008 - 15:01
gęsta ne tik pradedantieji. mano brangusis turi 7 metų stažą ir tai kartais besimaivydamas iki galo sankabos nenuspaudžia biggrin.gif
man asmeniškai pypinę nėr, bet lenkia be posūkių, kas mane užknisa. Vieną tokį gudruolį užspaudžiau - priekyje jo važiavo vilkikas ant 50, o aš vilkiko greičiu pirma eile. Galvoju nors pasiusk, bet nesitrauksiu beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 03 liepos 2008 - 15:02
QUOTE(wikne @ 2008 07 03, 15:58)
as savo pazymejimo zygiuosiu atsiimt y spaudos rumus o ten man rodos sestadieni nedirba verysad.gif ....ai koks skirtumas vistiek jau gausiu biggrin.gif  tongue.gif

nedirba, bet už tai pagrindinis dirba, ten pavažiuot nenori? be to vistiek pasitikrink ryt popiet, gali jau ir būt. aš išlaikiau ketvirtadienį, atsiėmiau pirmadienį, bet ant kortelės parašyta, kad pagamintos penktadienį.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 03, 17:06)
nedirba, bet už tai pagrindinis dirba, ten pavažiuot nenori? be to vistiek pasitikrink ryt popiet, gali jau ir būt. aš išlaikiau ketvirtadienį, atsiėmiau pirmadienį, bet ant kortelės parašyta, kad pagamintos penktadienį.

na klause kur as noriu atsiimt pazymejima pasakiau kad spaudos rumuose nes man arciau....tai wistiek turbut gamina juos regitroj ane?ir poto gal iskart issiuncia i spaudos rumus...?ar galima bet kur nuvaziuot atsiimt? unsure.gif
Atsakyti
pabandykit paskambint pasitikslint, bet man rodos atsiimt galima bet kur g.gif
Atsakyti
Man irgi siule spaudos rumuose,nes prie namu netoli,bet butu dviem dienom veliau,tai as atsisakiau ir atsiemiau regitroj,nes del darbo labai teisiu reikejo kuo greiciau.
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 03, 14:58)
na kas be ko......arba juk galima su rankiniu uzvaziuot kaip ir ant estakados..........kai mokinausi vairuot su teciu paprasydavau kad laikytu ranka ant rankinio del wiso pikto...tikrai nesinorejo yriedet kam nors.....nors ant tokiu kalniuku ir be rankinio yvaziuoju mirksiukas.gif

zinai, ekstra situacijoj gal ne visi atsimena, is streso, o gal ne visi ir moka.. man tas pratimas buvo lengviausias, bet kiek girdejau, kad su estakada nesusitvarko doh.gif taip kad gal tie nemokantys, tiesiog nenori ismokt ir buna akcesu gatvej, zinai, kiti galvoja - aj, ismoksiu irnesakyk.gif o paskui vazineja - pusiau vairuojantys
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 07 03, 20:07)
zinai, ekstra situacijoj gal ne visi atsimena, is streso, o gal ne visi ir moka.. man tas pratimas buvo lengviausias, bet kiek girdejau, kad su estakada nesusitvarko  doh.gif taip kad gal tie nemokantys, tiesiog nenori ismokt ir buna akcesu gatvej, zinai, kiti galvoja - aj, ismoksiu irnesakyk.gif o paskui vazineja - pusiau vairuojantys

drinks_cheers.gif taip sutinku yra ir taip mastanciu bet juk net kvailam aisku kur yra stabdis(na bent jau po kiek tai laiko galima ysimint doh.gif )ir kaip juo naudotis....tai ar taip sunku jy paspaust? mane tetis kaip moke tai sake jei nesugebu uzvaziuot ar uzgestu tai nepanikuot ijungt avarin ir rameij atlikt tai ka pradejau ir svarbiausia nekreipt demesio y wisokius pypsenancius ir burnojancius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti