Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aristokratė @ 2008 06 30, 08:55)
o kada cia reik, kabinti 70, kada 90  biggrin.gif

Jeigu nevažinėsi greitkeliais tai užsidedi 70 ir ramiai važinėji. O jeigu kartais teks į greitkelį pasukt, tai jau 90 reiks, arba turėsi vilktis ne daugiau 70. Tad, kaip man aiškino, užsidedi 90 ir nesuki sau galvos.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 09:27)
Jeigu nevažinėsi greitkeliais tai užsidedi 70 ir ramiai važinėji. O jeigu kartais teks į greitkelį pasukt, tai jau 90 reiks, arba turėsi vilktis ne daugiau 70. Tad, kaip man aiškino, užsidedi 90 ir nesuki sau galvos.

as uzsidejau 90, ir ramu, nes daznokai i kauna is panevezio pasuku, ir siaip, man toks rimtesnis zenklas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 06 30, 09:28)
as uzsidejau 90, ir ramu, nes daznokai i kauna is panevezio pasuku, ir siaip, man toks rimtesnis zenklas  lotuliukas.gif

Rimtesnis nebent tik didesniu skaičiumi biggrin.gif O šiaip kiti pagal lipdukus sprendžia apie vairuotojo stažą. 90 juk ne taip ir seniai atsirado, anksčiau tik 70 ir tebuvo. Tai vat ir galvoja kiti, kad jeigu ant mašinos 70 tai vairuotojas šiek tiek labiau jau patyręs už tą pas kurį 90 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 09:43)
Rimtesnis nebent tik didesniu skaičiumi biggrin.gif  O šiaip kiti pagal lipdukus sprendžia apie vairuotojo stažą. 90 juk ne taip ir seniai atsirado, anksčiau tik 70 ir tebuvo. Tai vat ir galvoja kiti, kad jeigu ant mašinos 70 tai vairuotojas šiek tiek labiau jau patyręs už tą pas kurį 90 biggrin.gif

man asmeniskai visiskai nusispjauti, ka apie mane galvoja kiti. mato zenkla - nori, laikosi atstumo, nenori - nesilaiko, vistiek, kad ir kaip bevaziuotum, liksi "boba uz vairo", nes jei pvz vienoj situacijoj vyrui nieko nasakys, tai toj pacioj jei vairuoja moteris, iskart bus mesta - "boba uz vairo" ir nieko cia jau nepadarysi..
Atsakyti
o kokio velnio išvis tas dvigubas ženklas reikalingas? gi užsilipdai 90 ir ramu g.gif
Atsakyti
Kiek galima vis apie ta pati doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 06 30, 10:23)
Kiek galima vis apie ta pati doh.gif  doh.gif

Šiaip jau beveik visose temose vis grįžtama prie kokios nors temelės, jau kiek daug kalbama apie tą patį, tai pusę temų perpus sutumpėtų jeigu pasikartojimus išmestume mirksiukas.gif
Juk vis nauji žmonės ateina, o ir senas temas ne visi nuodugniai skaito.
Atsakyti
Nestta, ačiū už naują temą thumbup.gif wub.gif

turiu pasiūlymą, gal galima būtų kitos temos pirmoje žinutėje parašyti pasvaigimus dėl ženkliuko mirksiukas.gif pvz, regitra rekomenduoja ir taisyklės apibrėžia 90, priekabūs mentai reikalauja abiejų ženklų - 70 ir 90, o kiekvienas lai klijojasi kaip jam atrodo teisinga biggrin.gif
ir kiekvienas naujai iškeptas vairuotajas paskaitęs pirmą žinutę žinos mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 06 30, 12:23)
Nestta, ačiū už naują temą thumbup.gif  wub.gif

turiu pasiūlymą, gal galima būtų kitos temos pirmoje žinutėje parašyti pasvaigimus dėl ženkliuko mirksiukas.gif  pvz, regitra rekomenduoja ir taisyklės apibrėžia  90, priekabūs mentai reikalauja abiejų ženklų - 70 ir 90, o kiekvienas lai klijojasi kaip jam atrodo teisinga biggrin.gif
ir kiekvienas naujai iškeptas vairuotajas paskaitęs pirmą žinutę žinos mirksiukas.gif  biggrin.gif

Katinėli-didžiaaki - negalima biggrin.gif Tu geriau bėk pelių gaudyt, o aš į medį lipsiu, riešutaut hihihi.gif

Jeigu rimtai, tai aš šiomis dienomis turiu sau rūpestėlį susigalvojusi. Ieškausi magiuko į opeliuką. Nes senasis, gamyklinis, netenkina. Jame tik silpnas radijukas ir kasetės dedasi. Tai vat ir ieškau naujesnio. Vyras sako, kad reik su fliašo jungtim imt. Kad ne tik kompaktų galėčiau klausytis. O man svarbiausia, kad būtų kuo paprasčiau valdomas. Nes dar toka vairuotoja esu, kad abiejų rankų reik ant vairo ir akių į priekį žiūrinčių biggrin.gif O jeigu magiukas s distanciniu tai išvis neįsivaizduoju kaip reiktų juo naudotis g.gif
Atsakyti
jo, keista, kad tie 'nauji žmonės' nežino, kad vieno ženklo visai pakanka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 30, 16:23)
jo, keista, kad tie 'nauji žmonės' nežino, kad vieno ženklo visai pakanka doh.gif

Ne nu jau rimtai... Ar aš čia tokia trenkta, ar kažkas rimtai negerai? Na juk jau kalbėjom apie tai - jeigu man pasako regitroj, policininkai ir kt. kad reik abiejų, tai aš ką - turiu su jais ginčytis ir sakyt "ot ir ne, Insi sako, kad nereik".?
Be to, jeigu kažkas eilinį kartą čia paklausia kur Kaune ar Vilniuje, ar dar kitur gauti 90 ženklą, tai juk irgi nepuolam ironizuoti, kad jau šimtą kartų sakyta....
Čia juk ir tema apie tai - apie pradedančias vairuotojas. Jeigu tu žinovė, ekspertė - tai valio. Būk maloni ir patark, kam ironizuot? Aš rimtai. Be jokio pykčio ar sarkazmo. Todėl jeigu nori ką nors piktai man atrėžt, o tu moki, tai valiai. Man tas pats. Aš čia ir užsuku tam, kad kitų nuomones sužinočiau ir pati pasisakyčiau.
Atsakyti
man regitroj irgi sakė 'klijuokitės vieną kurį norit pagal tai ar planuojat greitkeliu ar autostrada važiuot, bet abiejų negalima', o aš labiau linkusi tikėti tuo ką sakė man, o ne 'kažkas kažkam kažkada sakė...' ax.gif ir visai ne piktai aš, tiesiog pati esu linkusi laikytis taisyklių ir nedaryti problemų, kur jų nėra, tokių kaip du ženklai, kai galima tik vieną klijuot.
Atsakyti