Na, ženklų klausimu ir aš įsitikinus - važinėju su 90, galvos nesuku ir jon niekad nešovė dar ir 70 lipdyt. Gerai, kad neturiu pažįstamų policininkų, kurie tik klaidina
man Regitroj pasakė, kad atgyveno jau 70 ženkliukas. O tai nutiko po to, kai autostrada mums, stažo neturintiems, buvo KET leista ant 90 km važiuot
Aš šiandien savo šeimą vežiau iš pikniko namo. Vairavau ne savo opeliuką, o vyro visureigį. Ant jo aišku nėra jokio - nei 70 nei 90. Tai buvo labai juokinga kai visi aplenkdami atsisukdavo pasižiūrėt kas čia per mėmė tą džipą vairuoja, kad velkasi ant 70 kur kiti ant 90 ir aišku dar greičiau mauna
As zinok tokiais atvejais irgi atsisuku paziuret...
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 23:02)
Aš šiandien savo šeimą vežiau iš pikniko namo. Vairavau ne savo opeliuką, o vyro visureigį. Ant jo aišku nėra jokio - nei 70 nei 90. Tai buvo labai juokinga kai visi aplenkdami atsisukdavo pasižiūrėt kas čia per mėmė tą džipą vairuoja, kad velkasi ant 70 kur kiti ant 90 ir aišku dar greičiau mauna 
Nors šiaip, nereikia nei visureigio, kai greitkeliu važiuoju 80 (jau ir taip gi viršyju), į mane irgi kas antra atsisuka pažiūrėt, ko velkuosi, kai visi, kaip magistrale, ant 120 mauna
QUOTE(denaxa @ 2008 06 30, 23:05)
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 23:14)
QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 30, 23:14)
Nors šiaip, nereikia nei visureigio, kai greitkeliu važiuoju 80 (jau ir taip gi viršyju), į mane irgi kas antra atsisuka pažiūrėt, ko velkuosi, kai visi, kaip magistrale, ant 120 mauna
o as siandien apturejau beveik avarine situacija
nu bent jau "boba uz vairo "ar bent jau blondine tai tikrai apvadinta buvau turbut
na isvariau is salutinio
jei vilnietes zinot kur justiniskiu gatve baigiasi truliku ziedu ten tokia debiliska sankryza- pagrindinis gaunas kad baigiasi ziedu- tai praktiskai kertantys tiesiai turi praleist trulikus mikrus nu ir sukancius i viena ar kita puse is justiniskiu g. tai va- as pravariau kazkaip pirma juosta- zalioj zonoj sustojau praleidau trulikus i zieda, ir kazkaip uzsizioplinus sumasciau kad man nereik praleist lengvosios darancios kairy
nu bet gerai tiek kad ten visi toj sankryzoj paprastai pasimete biski vaziuoja ant 15km/h, tai tas vaikinukas sustojo- as irgi sustojau akis isputus i ji ziuriu, o tas visas issisiepes man tik mojuoja kad greiciau dingciau is kelio
tai vat- zodziu viskas baiges gerai- as nezinau ar as kokia tai nenormali, nu bet as neimu i plaucius tokiu ivykiu kur visks liux baigias, ir toliau sau be baimes raliuoju- bet vat aikstelej tai pastoviai paniska baime jauciu- jau trecias menuo vairuoju- bet vistiek parkuojant kinkos dreba
na isvariau is salutinio
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 30, 23:24)
as nezinau ar as kokia tai nenormali, nu bet as neimu i plaucius tokiu ivykiu kur visks liux baigias, ir toliau sau be baimes raliuoju
Normali, normali
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 22:02)
Iliusion nu tfutfutfu, kad tiap lvengvai baiges
gi nuo sinadien keicias isdavimo tvarka teisiu
as kazkaip pastebejau, kad kuri laika tiek daaaug 70-uku atsirado mieste... irrr
vovere, aš ne užsispyrus, o įsitikinus, manau, jei pasiskaitytumėt ket jūs irgi būtumėt
be to ir logiškai mastant - ženklas nurodo maksimalų leistiną greitį. jei jau užsilipdai 0, greta užlipdytas 90 to greičio nepadidina, vis tiek turi laikytis 70 (man regitroj taip ir paaiškino). policininkas negali reikalaut abiejų ženklų, nes to nereikalauja ket, o ne policija juos kuria, atvirkščiai - gali prisikabint jei užsilipdęs abu važiuosi tarkim 80 km/h. viena yra žaisti su dvipusiais sukiojamais ženklais, bet abu klijuot jei viename nurodytą greitį ruošiesi viršyti yra pažeidimas. nuo to, kad manysit, jog aš pikta ar užsispyrus ket tikrai nepasikeis
laba iš ryto
dėkui už įvertinimą, smagu, kad patiko
QUOTE(Dasha @ 2008 06 29, 18:13)
QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 29, 23:40)
QUOTE(Čerčikas @ 2008 06 30, 12:23)
dėkui už įvertinimą, smagu, kad patiko