Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Na, ženklų klausimu ir aš įsitikinus - važinėju su 90, galvos nesuku ir jon niekad nešovė dar ir 70 lipdyt. Gerai, kad neturiu pažįstamų policininkų, kurie tik klaidina smile.gif man Regitroj pasakė, kad atgyveno jau 70 ženkliukas. O tai nutiko po to, kai autostrada mums, stažo neturintiems, buvo KET leista ant 90 km važiuot rolleyes.gif
Atsakyti
Aš šiandien savo šeimą vežiau iš pikniko namo. Vairavau ne savo opeliuką, o vyro visureigį. Ant jo aišku nėra jokio - nei 70 nei 90. Tai buvo labai juokinga kai visi aplenkdami atsisukdavo pasižiūrėt kas čia per mėmė tą džipą vairuoja, kad velkasi ant 70 kur kiti ant 90 ir aišku dar greičiau mauna hihihi.gif
Atsakyti
As zinok tokiais atvejais irgi atsisuku paziuret... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 23:02)
Aš šiandien savo šeimą vežiau iš pikniko namo. Vairavau ne savo opeliuką, o vyro visureigį. Ant jo aišku nėra jokio - nei 70 nei 90. Tai buvo labai juokinga kai visi aplenkdami atsisukdavo pasižiūrėt kas čia per mėmė tą džipą vairuoja, kad velkasi ant 70 kur kiti ant 90 ir aišku dar greičiau mauna hihihi.gif

biggrin.gif visai, jaučiu, smagiai jauteisi biggrin.gif
Nors šiaip, nereikia nei visureigio, kai greitkeliu važiuoju 80 (jau ir taip gi viršyju), į mane irgi kas antra atsisuka pažiūrėt, ko velkuosi, kai visi, kaip magistrale, ant 120 mauna biggrin.gif O man dzin, kelio niekam neužstoju, velkuos pirma juosta ir netgi pamojuoju smarkiai spoksantiems irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 06 30, 23:05)
As zinok tokiais atvejais irgi atsisuku paziuret... lotuliukas.gif

blush2.gif Gėda-pelėda man ax.gif Bet gal vistiek ne taip juokingai pasirodžiau kaip mano pažįstami. Žmona mokėsi vairuot su vyro mašiniuku. Užsiklijavę M raides, viskas kaip priklauso. Vieną dieną pasiėmė ir mane į kompaniją, bet vyras tos moteriškutės sako - aš pavairuosiu pradžioj, nes reik kuro į degalinę užsukt. Tai va. Važiuojam mes visi, ta pažįstama anekdotą pasakoja ir rankom mojuoja, rėkauja, jos vyras už vairo. Nuo žvengimo net akys ant kaktos lipa. Tai reikėjo matyt vieno vyruko veido išraišką kai mes įsukom į degalinę. Pasirodo kažkoks to kuris vairavo pažįstamas. Tai jis pagalvojo, kad anas vyrukas mokosi vairuot ir šalia jo sėdi instruktorė ir rėkia ant jo, rankom net mojuodama, o tas lyg ir iš baimės išsprogusiom akim sėdi. Smagiai po to pakikenom visi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 23:14)
blush2.gif  Gėda-pelėda man ax.gif  Bet gal vistiek ne taip juokingai pasirodžiau kaip mano pažįstami. Žmona mokėsi vairuot su vyro mašiniuku. Užsiklijavę M raides, viskas kaip priklauso. Vieną dieną pasiėmė ir mane į kompaniją, bet vyras tos moteriškutės sako - aš pavairuosiu pradžioj, nes reik kuro į degalinę užsukt. Tai va. Važiuojam mes visi, ta pažįstama anekdotą pasakoja ir rankom mojuoja, rėkauja, jos vyras už vairo. Nuo žvengimo net akys ant kaktos lipa. Tai reikėjo matyt vieno vyruko veido išraišką kai mes įsukom į degalinę. Pasirodo kažkoks to kuris vairavo pažįstamas. Tai jis pagalvojo, kad anas vyrukas mokosi vairuot ir šalia jo sėdi instruktorė ir rėkia ant jo, rankom net mojuodama, o tas lyg ir iš baimės išsprogusiom akim sėdi. Smagiai po to pakikenom visi hihihi.gif

doh.gif lotuliukas.gif O jetau, o čia tai nuotykis thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 30, 23:14)
biggrin.gif visai, jaučiu, smagiai jauteisi biggrin.gif
Nors šiaip, nereikia nei visureigio, kai greitkeliu važiuoju 80 (jau ir taip gi viršyju), į mane irgi kas antra atsisuka pažiūrėt, ko velkuosi, kai visi, kaip magistrale, ant 120 mauna biggrin.gif O man dzin, kelio niekam neužstoju, velkuos pirma juosta ir netgi pamojuoju smarkiai spoksantiems irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif Reiks ir man kitą kartą taip daryt - pamojuot. Nes vienas tai net suerzino - važiuoja iš paskos ir ilgosiom mirksi. Maždaug - judinkis kerėpla. Aš net į šalikelę pasitraukiau, jau kiek įmanoma vietos padariau, kad tik aplenktų. bet ne - važiuoja iš paskos ir nervinasi. Ir mane aišku nervina. Jau galvojau avarines įjungsiu, gal susiprotės aplenkt. Tik neprireikė, nes jis pasuko kitur.
Atsakyti
o as siandien apturejau beveik avarine situacija blush2.gif nu bent jau "boba uz vairo "ar bent jau blondine tai tikrai apvadinta buvau turbut ax.gif
na isvariau is salutinio blush2.gif jei vilnietes zinot kur justiniskiu gatve baigiasi truliku ziedu ten tokia debiliska sankryza- pagrindinis gaunas kad baigiasi ziedu- tai praktiskai kertantys tiesiai turi praleist trulikus mikrus nu ir sukancius i viena ar kita puse is justiniskiu g. tai va- as pravariau kazkaip pirma juosta- zalioj zonoj sustojau praleidau trulikus i zieda, ir kazkaip uzsizioplinus sumasciau kad man nereik praleist lengvosios darancios kairy doh.gif nu bet gerai tiek kad ten visi toj sankryzoj paprastai pasimete biski vaziuoja ant 15km/h, tai tas vaikinukas sustojo- as irgi sustojau akis isputus i ji ziuriu, o tas visas issisiepes man tik mojuoja kad greiciau dingciau is kelio ax.gif tai vat- zodziu viskas baiges gerai- as nezinau ar as kokia tai nenormali, nu bet as neimu i plaucius tokiu ivykiu kur visks liux baigias, ir toliau sau be baimes raliuoju- bet vat aikstelej tai pastoviai paniska baime jauciu- jau trecias menuo vairuoju- bet vistiek parkuojant kinkos dreba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 06 30, 23:24)
as nezinau ar as kokia tai nenormali, nu bet as neimu i plaucius tokiu ivykiu kur visks liux baigias, ir toliau sau be baimes raliuoju

Normali, normali smile.gif irnesakyk.gif Svarbu, išvadas pasidarai ir visks thumbup.gif . O ko čia graužtis, spėsim prisigraužt, jei kam į šoną ar užpakalį įvairuosim. Nors, jei viskas laimingai, visi sveiki gyvi, net tokiu atveju tik džiaugtis reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 22:02)

hihihi.gif nieko nieko, tegul ziuri gi...

Iliusion nu tfutfutfu, kad tiap lvengvai baiges unsure.gif , buk atidesne 4u.gif

gi nuo sinadien keicias isdavimo tvarka teisiu rolleyes.gif
as kazkaip pastebejau, kad kuri laika tiek daaaug 70-uku atsirado mieste... irrr blush2.gif pradedu darytis jiems nepakanti.. nes nu jau tokiu kartais buna, doh.gif vaziuoja 2 eile 30km/h ir ne pasitraukt negalvoja. nu, visokiu, aisku buna. ir pati turbut buvau tokia tongue.gif bet vistiek erzina
Atsakyti
vovere, aš ne užsispyrus, o įsitikinus, manau, jei pasiskaitytumėt ket jūs irgi būtumėt smile.gif be to ir logiškai mastant - ženklas nurodo maksimalų leistiną greitį. jei jau užsilipdai 0, greta užlipdytas 90 to greičio nepadidina, vis tiek turi laikytis 70 (man regitroj taip ir paaiškino). policininkas negali reikalaut abiejų ženklų, nes to nereikalauja ket, o ne policija juos kuria, atvirkščiai - gali prisikabint jei užsilipdęs abu važiuosi tarkim 80 km/h. viena yra žaisti su dvipusiais sukiojamais ženklais, bet abu klijuot jei viename nurodytą greitį ruošiesi viršyti yra pažeidimas. nuo to, kad manysit, jog aš pikta ar užsispyrus ket tikrai nepasikeis mirksiukas.gif
Atsakyti
laba iš ryto smile.gif
QUOTE(Dasha @ 2008 06 29, 18:13)
Aciu uz nauja temele  4u.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 29, 23:40)
oi, vos nepamiršau pagirti naujos temos doh.gif Ji fantastiška thumbup.gif ačiū, Nestta  aciuks.gif

QUOTE(Čerčikas @ 2008 06 30, 12:23)
Nestta, ačiū už naują temą thumbup.gif  wub.gif

dėkui už įvertinimą, smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti