QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 29, 22:40)
Tikrai nieko
smulkmena
, aš, va, pirmą mėnesį važinėdama, vieną kart į darbą su rankiniu nuvažiavau
Visą kelią labai stebėjausi, kadėl ta mašina staiga taip traukt nustojo
Tai nusipirk du, susiklijuok ant sulankstyto kartono ir pasistasysi

Tai nusipirk du, susiklijuok ant sulankstyto kartono ir pasistasysi

QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 07:46)
Nu dar gražiau
Dabar reiks eit matuot savo ženklo dydį.
Jis mažas. Kai pirkau klausiau ar tokį mažą galima klijuoti, tai man pasakė, kad galima. Nors ką jie ten žino. Čia situacija kaip ir dėl to ar reik abiejų 70 ir 90. Juk perkant man aiškino, kad reik abiejų.
Kaip anksčiau minėjau - aš prašiau į Rgitrą laišką ir paklausiau, tai sakė, kad užtenka vieno 90. Tai ką, dabar vėl rašyt? Klaust ar pakanka tokio dydžio?
Sakys - Jėzus, ta neturi ką veikt, tai ir rašinėja, reik nereik...

Jis mažas. Kai pirkau klausiau ar tokį mažą galima klijuoti, tai man pasakė, kad galima. Nors ką jie ten žino. Čia situacija kaip ir dėl to ar reik abiejų 70 ir 90. Juk perkant man aiškino, kad reik abiejų.
Kaip anksčiau minėjau - aš prašiau į Rgitrą laišką ir paklausiau, tai sakė, kad užtenka vieno 90. Tai ką, dabar vėl rašyt? Klaust ar pakanka tokio dydžio?

Sakys - Jėzus, ta neturi ką veikt, tai ir rašinėja, reik nereik...
a siaip nu cia man rodos, ant kokio dedes policininko uzsirausi, vienas praleis, o kitas - kuriam zmona lieps ta diena parnest pinigu - uzsikabins

QUOTE(metali @ 2008 06 30, 08:28)
as uzsidejau 90, ir ramu, nes daznokai i kauna is panevezio pasuku, ir siaip, man toks rimtesnis zenklas 

kur gavai?

QUOTE(Liniuka @ 2008 06 30, 09:23)
nu matomai tiek, kiek bus idomu

QUOTE(vovere74 @ 2008 06 30, 16:48)
Ne nu jau rimtai... Ar aš čia tokia trenkta, ar kažkas rimtai negerai? Na juk jau kalbėjom apie tai - jeigu man pasako regitroj, policininkai ir kt. kad reik abiejų, tai aš ką - turiu su jais ginčytis ir sakyt "ot ir ne, Insi sako, kad nereik".?
Be to, jeigu kažkas eilinį kartą čia paklausia kur Kaune ar Vilniuje, ar dar kitur gauti 90 ženklą, tai juk irgi nepuolam ironizuoti, kad jau šimtą kartų sakyta....
Čia juk ir tema apie tai - apie pradedančias vairuotojas. Jeigu tu žinovė, ekspertė - tai valio. Būk maloni ir patark, kam ironizuot? Aš rimtai. Be jokio pykčio ar sarkazmo. Todėl jeigu nori ką nors piktai man atrėžt, o tu moki, tai valiai. Man tas pats. Aš čia ir užsuku tam, kad kitų nuomones sužinočiau ir pati pasisakyčiau.
Be to, jeigu kažkas eilinį kartą čia paklausia kur Kaune ar Vilniuje, ar dar kitur gauti 90 ženklą, tai juk irgi nepuolam ironizuoti, kad jau šimtą kartų sakyta....
Čia juk ir tema apie tai - apie pradedančias vairuotojas. Jeigu tu žinovė, ekspertė - tai valio. Būk maloni ir patark, kam ironizuot? Aš rimtai. Be jokio pykčio ar sarkazmo. Todėl jeigu nori ką nors piktai man atrėžt, o tu moki, tai valiai. Man tas pats. Aš čia ir užsuku tam, kad kitų nuomones sužinočiau ir pati pasisakyčiau.
vat butent.

man pvz regitroj pasake taip: kur dazniau vaziuoji, toki dek.. o vaziuoju apylygiai, tai koki det? turiu 70, autostradoj jau paskutiniu metu daros baisoka, dairais 90 ir nerandu. vat sedim, tariames ka det. nes 2 metu stazo neturinciam 70 privalomas. autostadoj be 90 zenklo - greiciau nei 70 negali vaziuot, nes automatiskai ket pazeidi. du klijuot- nu jau be rysio.