Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Nu va,aš šiandien apie 60km nuvažiavau ax.gif Jau buvau laiminga, kad tiek nuvažiavau ir beveik nieko nepadariau už ką mane bart reikėtų.. Bet ne, sankryžoj (Marvelės, aš link Kauno važiavau) iš dešinės BMW atlėkė(man tikrai žalia degė ir nesiruošė užgest), taip naglai įsuko, kad buvo aišku, jei aš nieko nedarysiu - įkalsiu jam į šoną, o aš kai tokia protinga, tai biškį išsigandus iškart i antrą juostą pasukau vietoj to kad stabdyčiau (nu dūra aš, ką padarysi) Ir telaimina Dievas tą Pasato vairuotoją, kuris pasuko, pastabdė, ir neįkaliau jam į šoną doh.gif dabar bijau kregždžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 07 27, 18:31)
As tai vakar pirmakart nakti vairavau - nesuzavejo schmoll.gif: Labai sunku vairuoti, priesais atvaziuojancios masinos net ir su trumposiom sviesom atrodo spigina labai doh.gif o apie vaziavima maksimaliu leidziamu greiciu net kalbos nera - visa kelia ant 50-60 vaziavau doh.gif
O kaip kitoms su vairavimu nakti? Irgi pradzioj buna baisu, o paskui priprantama..?

teko ir man vakar naktį vairuot doh.gif siaubas kažkoks, kelio nesimato, ypač sunku, kai nežinomas kelias. įspūdžiai ne kokie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 07 27, 18:31)
O kaip kitoms su vairavimu nakti? Irgi pradzioj buna baisu, o paskui priprantama..?

Teises gavau rudenį, tai kasdieniai mano grįžimai iš darbo namo beveik visą pusmetį buvo naktinai. Kadangi tuo metų laiku nė negalėjo būti kitaip, kažkaip nė galvon nešovė norėti šviesesnių gatvių biggrin.gif . Galvodavau tik apie tai, kad būtų dvigubai geriau, jei nustotų lyti ar snigti doh.gif

Man vairuoti naktį mieste - didelis malonumas: gatvių žibintai, šešėliai, pasikeitusios spalvos ir neįprasta ramybė ten, kur jos niekada nebūdavo. Užkrečianti ramybė. Užmiesty nepatinka schmoll.gif ; juk jokių vaizdų nesimato, tik kelio gabaliukas irnesakyk.gif

Šiandien naktinis važiavimas man buvo labai neįprastas: po jūros šventės ir 24-os val. fejerverkų visur knibždėte knibždėjo mašinų ir žmonių. Iš šalutinio kelio sunkiau ištaikyti į pagrindinį, nei dieną piko metu, nes eismo juo nebestabdo jau išjungti šviesoforai. Visas miestas nenormaliai gyvas - verda gyvenimas. Bet irgi savotiškai smagu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 28 liepos 2008 - 00:01
Labas rytas.Aš šiandiena jau viena atvažiavau i darbą bigsmile.gif Na man kelio kažkur 20 km.Pirma kartą vyras vienai patikėjo mašina visam keliui anksčiau duodavo vienai tik po miestą pavažinėti. g.gif Bet man visai patiko vienai važiuoti.Atvažiavau be didesnių nuotykių tai manau viskas gerai bus ir vėliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
mielosios koleges, kazkaip pasigedau jusu visu nuomones sia tema...

http://www.delfi.lt/...php?id=17769523

likau nesusivokusi, nes jau ir tas 70~90 zenklas biesina, o cia ... manau totali NESAMONE unsure.gif doh.gif protest.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blink*blink: 28 liepos 2008 - 10:06
QUOTE(blink*blink @ 2008 07 28, 11:04)
mielosios koleges, kazkaip pasigedau jusu visu nuomones sia tema...

http://www.delfi.lt/...php?id=17769523

likau nesusivokusi, nes jau ir tas 70~90 zenklas biesina, o cia ... manau totali NESAMONE  unsure.gif doh.gif  protest.gif  help.gif

man kaip tik labai normaliai atrodo tas lapas. nes kai atsirado leidimas neturintiems 2m. stažo autostradoj ant 90 važiuot, tai jau makalynė buvo-vieni su 70, kiti su 90, kiti abu susiklijavę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 07 28, 12:10)
man kaip tik labai normaliai atrodo tas lapas. nes kai atsirado leidimas neturintiems 2m. stažo autostradoj ant 90 važiuot, tai jau makalynė buvo-vieni su 70, kiti su 90, kiti abu susiklijavę doh.gif

tai manau tiems kuri ci ataip nusprende, turejo kazkaip ta problema sprest su 70~90.... o kazkaip man tas lapas ir ant priekinio ir ant galinio lango tai nzn(ir dar tooookio dydzio... doh.gif )...
kazkaip nelabai isivaizduoju...mano masina pvz ir taip zalia, o dar plius zali lapai...smagiai turetu atrodyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blink*blink @ 2008 07 28, 11:04)
likau nesusivokusi, nes jau ir tas 70~90 zenklas biesina, o cia ... manau totali NESAMONE  unsure.gif doh.gif  protest.gif  help.gif

niu ir ko? buvo 70 ženklas, tai visi su juo važinėjo. padarė pakeitimus ir atsirado 90 ženklas, tai visi 70 užmirštam ir klijuojam 90 iki šiol. o kai paskelbs datą, nuo kada galioja kevo lapas, tai pamiršim 90 ir gyvuos tik klevo lapas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 28 liepos 2008 - 10:29
Nežinojau kur dėt tai įmetu čia http://www.uch.lt/20...6/25/video.html
Prisijuokiau thumbup.gif
Gal moteriškė iš nežinojimo taip elgiasi, o gal jai dzin viskas...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 28, 11:46)
Prisijuokiau thumbup.gif

oi mamač'ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu geras thumbup.gif reiks ir man taip pabandyti, nes durelių apmušalas ledais patepliotas, sakau gerai dėmes turėtų gal išimti? g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 28, 11:51)
oi mamač'ka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif niu geras thumbup.gif  reiks ir man taip pabandyti, nes durelių apmušalas ledais patepliotas, sakau gerai dėmes turėtų gal išimti? g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tik galvoju kaip ta moteriškė po to važiavo? Pasitiesė gal ką ant sėdynių? Tokio bairio dar nebuvau mačiusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 28, 12:28)
niu ir ko? buvo 70 ženklas, tai visi su juo važinėjo. padarė pakeitimus ir atsirado 90 ženklas, tai visi 70 užmirštam ir klijuojam 90 iki šiol. o kai paskelbs datą, nuo kada galioja kevo lapas, tai pamiršim 90 ir gyvuos tik klevo lapas smile.gif

man ir kazkaip ner skirtumo su kokiu zenklu vazinet...nu bet kad ant priekio dar jy klijuot reiks blink.gif cia tai man jau nelabai patinka nes masina ne mano vienos ir tikrai nebus patogu kai prieky bus zenklas....o gal dar ir sonus reiks apsiklijuot na kad is wisu pusiu matytu kas vaziuoja doh.gif
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 28, 12:46)
Nežinojau kur dėt tai įmetu čia http://www.uch.lt/20...6/25/video.html
Prisijuokiau thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o cia tai geras, moteriske pavare kaip reikalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir sugalwok dar taip biggrin.gif
Atsakyti