per pietus nuejau kazko pasiimt, ogi ziuriu taip graziai mane uzkiso
jei situacija nepasikeis tai kogero teks masina prie darbo palikt
priparkavau salia saligatvio- buvo laisva is abieju sonu, o dabar is nugaros mikras privare palikes kokiu 20cm- nu tikrai atgal nebepaduosiu niekaip, o is priekio bmw- geriausiu atveju pusmetris likes
jei kuris nors viens neisvaziuos iki man baigiant darba tai nezinau ka reiks daryt
ot siutina tokie zmones- uzkisa ir apie kitus net nepagalvoja
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 28, 12:51)
tai va..
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 28, 12:46)
Nežinojau kur dėt tai įmetu čia http://www.uch.lt/20...6/25/video.html
Prisijuokiau
Gal moteriškė iš nežinojimo taip elgiasi, o gal jai dzin viskas...
Prisijuokiau
nu geras
Papildyta:
QUOTE(agutis @ 2008 07 28, 15:19)
tausybės-tautybės
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 28, 12:51)
jei situacija nepasikeis tai kogero teks masina prie darbo palikt
priparkavau salia saligatvio- buvo laisva is abieju sonu, o dabar is nugaros mikras privare palikes kokiu 20cm- nu tikrai atgal nebepaduosiu niekaip, o is priekio bmw- geriausiu atveju pusmetris likes
jei kuris nors viens neisvaziuos iki man baigiant darba tai nezinau ka reiks daryt
ot siutina tokie zmones- uzkisa ir apie kitus net nepagalvoja 
aha, mane irgi čia visai nesenai lygiai taip pat užstatė. teko draugą vieną kviestis 6val. ryte kad išparkuotų
sveikos
gal nelabai supyksit kad lendu
pas jus...dar neišlaikusi esu Regitroj vairavima,bet irgi noriu pasidalinti ispudžiais
važinėju su vyru ir aišku M raide
šeštadienį irgi turėjau toki malonumą vairuot naktį
nesužavėjo irgi tas vairavimas
bet irgi reikia ir tokios praktikos
irgi kvatojau
..nu buna žmonių su vaizduote
QUOTE(slyva @ 2008 07 27, 18:31)
As tai vakar pirmakart nakti vairavau - nesuzavejo
: Labai sunku vairuoti, priesais atvaziuojancios masinos net ir su trumposiom sviesom atrodo spigina labai
o apie vaziavima maksimaliu leidziamu greiciu net kalbos nera - visa kelia ant 50-60 vaziavau 
O kaip kitoms su vairavimu nakti? Irgi pradzioj buna baisu, o paskui priprantama..?
O kaip kitoms su vairavimu nakti? Irgi pradzioj buna baisu, o paskui priprantama..?
šeštadienį irgi turėjau toki malonumą vairuot naktį
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 28, 11:46)
Nežinojau kur dėt tai įmetu čia http://www.uch.lt/20...6/25/video.html
Prisijuokiau
Prisijuokiau
irgi kvatojau
QUOTE(blink*blink @ 2008 07 28, 11:04)
mielosios koleges, kazkaip pasigedau jusu visu nuomones sia tema...
http://www.delfi.lt/...php?id=17769523
likau nesusivokusi, nes jau ir tas 70~90 zenklas biesina, o cia ... manau totali NESAMONE

http://www.delfi.lt/...php?id=17769523
likau nesusivokusi, nes jau ir tas 70~90 zenklas biesina, o cia ... manau totali NESAMONE
tai kad jau diskutavom diskutavom lapo tema
atgal kiek paskaityk
apie vairavima nakti-is visu vaziavimu buvo pats smagiausias
o siaip va tylejau ilga laika siose temose,ir nebereikalo..padejau mielosios teises i stalciu kaip sakoma,taip ir zinojau kad taip bus,visiskai nenoriu vairuoti
QUOTE(comep @ 2008 07 28, 20:22)
o siaip va tylejau ilga laika siose temose,ir nebereikalo..padejau mielosios teises i stalciu kaip sakoma,taip ir zinojau kad taip bus,visiskai nenoriu vairuoti
vakar is elektrenu teko vaziuoti,tai maniau stosiu ir eisiu pestute

o ko dabar taip?
aš po biški vis drąsiau važiuoju, dbr mašina dažniau gaunu, bet dar vis sugebu užgest
niekas negimė mokėdmas
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 28, 20:42)
o ko dabar taip?
aš po biški vis drąsiau važiuoju, dbr mašina dažniau gaunu, bet dar vis sugebu užgest
bet 70 ženklas užklijuotas, tegu iš galo važiuojantys pasiunta
pradinukas esu tai juk visko man gali pasitaikyt
niekas negimė mokėdmas
niekas negimė mokėdmas
masinos net gauti man nereikia,ji kasdien po langais stovi,garbingai uzklijuotu 70
bet as taip grybauju bevaziuodama,su M taip nebuvo.. ir visai nepasitikiu savim,bijau labai,reikejo auto parvaryt,atstumas tai net nezinau-na pora sviesoforu,MB butu priekyje su kita auto vaziaves...nevaziavau zinokit,su MB karas net buvo.... bijau ziauriai,nepasitikiu,krupteliu nuo bet ko net vaziuodama ne viena,viena net nesu vaziavusi,iki degalines nesiskaito
dar MB kartas nuo karto ka primeta.....
ne man vairavimas
QUOTE(comep @ 2008 07 28, 20:22)
..padejau mielosios teises i stalciu kaip sakoma,taip ir zinojau kad taip bus,visiskai nenoriu vairuoti
vakar is elektrenu teko vaziuoti,tai maniau stosiu ir eisiu pestute

QUOTE(comep @ 2008 07 28, 20:55)
...grybauju bevaziuodama,su M taip nebuvo.. ir visai nepasitikiu savim,bijau .... bijau ziauriai,nepasitikiu,krupteliu nuo bet ko net vaziuodama ne viena,viena net nesu vaziavusi
Dievuliau, kaip gaila būtų tokius kryžiaus kelius nuėjus ir gavus tą plastmasės gabalą, dabar nukišti jį stalčiun
Gal pasikartosiu, bet čia matau tik vieną viso priežastį - ją paryškinau pabraukdama.
Ilgai bet kas, mokantis vairuoti ir sėdintis keleivio vietoje (išskyrus MB, bet čia man), atimdavo protą ir įgūdžius (kartais vos ne visus). Tai pajutusi, vairuodavau tik viena, kad nenumušt pasitikėjimo savimi. Taip pat visiškai sėkmingai vežiodavau drauges, neturinčias teisių ir savo vaikus, kuriems, neatsižvelgiant į jų amžių, mama - visada visažinė
Matyt, koks bebūtų nemokša vairuotojas, mašinoje jis turi jaustis kapitonu, o kai tiek aplink vairuojančių geriau už jį, tik visus juos išmetus už borto, tuo kapitonu įmanoma tapti.
Siūlyčiau tai išmėginti, turėtum pakeisti nuomonę apie tą stalčių jau po kelių tokių mėginimų
cia kazkur forume buvo M zenklas, gal kas turite
QUOTE(comep @ 2008 07 28, 20:55)
masinos net gauti man nereikia,ji kasdien po langais stovi,garbingai uzklijuotu 70
bet as taip grybauju bevaziuodama,su M taip nebuvo.. ir visai nepasitikiu savim,bijau labai,reikejo auto parvaryt,atstumas tai net nezinau-na pora sviesoforu,MB butu priekyje su kita auto vaziaves...nevaziavau zinokit,su MB karas net buvo.... bijau ziauriai,nepasitikiu,krupteliu nuo bet ko net vaziuodama ne viena,viena net nesu vaziavusi,iki degalines nesiskaito
ne man vairavimas
ne man vairavimas
O ne
Atogrąža teisingai rašo - viena sėsk vairuot. Jokio MB šalia.
Negalima pasiduoti taip paprastai. Neleisk baimei tavęs nugalėt. Nes bus labai gaila. Mums visoms taip pat bus gaila. Mes juk taip tave palaikėm, taip džiaugėmės tavo pergale prieš Regitrą. Neleisim tau pasiduot.
*****, kur atvažiuot? Tuoj mes susiorganizuosim palaikymo komandą ir važiuosim tave išstūmt į gatves
Papildyta:
Aha, kaunietė.... Tai negi versi mane važiuot tokį atstumą, kad tave išsitempčiau pasivažinėt? Aš juk Palangoj, tai pagalvok - jeigu jau iki Kauno atvažiuosiu tai šakės tau!
Indi-mokomasis zenklas
http://www.sendspace.com/file/ypeb8e
merginos aciu jums visom uz palaikyma,ir dar ta uz praeita regitros etapa
na su MB vaziuoti tai jau cia seniai aisku kad prasta mintis,nes jis gi erelis.. oi ARALIS (nu tas gyvunas is A raides)
pas mane ir gime mokedamas vaziuoti.... ir jis turi beda-jis man LIEPIA vaziuoti.... as nevaziuosiu vien del to kad jis man ta isako daryti.... jauciu kazkoki psichologini diskomforta ir negaliu persilauzti.. bet viena isviso nedristu vaziuoti
***** atsikelsiu nakcia kokia 3 val ir patyliukais dingsiu pasivazineti
http://www.sendspace.com/file/ypeb8e
merginos aciu jums visom uz palaikyma,ir dar ta uz praeita regitros etapa
na su MB vaziuoti tai jau cia seniai aisku kad prasta mintis,nes jis gi erelis.. oi ARALIS (nu tas gyvunas is A raides)