Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

Nerealu, musu zydra jau turi savo stebukliuka - nuostabia mergyte wub.gif flirt.gif
kaip faina, labai dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 01, 09:56)
sveikos!!! is zydros jokiu ziniu, man jau neramu!
alde, uzsuk dazniau, gal lengviau bus kai ne viena liudesi o visos kruvoj!
ajuka, zveriukai tai faina, jai tavo poziuris bus teigemas tai gal ir zvierelei maziau trugdis!!!
ir mane neirejos istorija sukrite!!! baisu pasidare ir sirdi taaaip stiprei suspaude kad net senom lipt norisi, siandien butena nueisiu pas savo dukriuka ant kapelio!!! jau pasiilgau to pabuvimo pas jia, nes nebuvau jau geras dvi savaites!
Papildyta:
senden sapnavau, kad snekejau su mama, kuri laukesi dvinuku, ji tokia neatsargi buvo ir as jai aiskinau koki turta ji nesioja ir kad atsargesne butu, o ji neklause, o man taip norejosi jai paaiskint kad gali viska akimirksniu prarast...
Papildyta:
mergos pas zydra viskas gerai, turi mergite!!!!!!
zliumbiu is laimes, saunuole!!!
Papildyta:
sveikinu zydra!!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Kaip faina,Sveikinu labai labai Zydra,mergyte nenidele kaip ir mano,nors mano buvo dar biski mazesne thumbup.gif
Sveiknimai DIDELI DIDELI

Valio thumbup.gif
Atsakyti
Apsiverkiau..... Žydra, šaunuolė Tu.
Atsakyti
Pagaliau,ilgai laukta gera naujiena clap.gif clap.gif clap.gif Zydra sveikinu 4u.gif ir labai dziaugiuosi uz tave thumbup.gif Tikrai labai smagu biggrin.gif
Atsakyti
begaline laime ir begalinis skausmas kaip salia venas kito!
Atsakyti
As irgi labai dziaugiuosi uz Zydra 4u.gif

Neireja, laikykis verysad.gif O kokia buvo sirdies yda maziukui? Mano sunelis irgi gime su sirdies yda ir mire neatlaikes operacijos.
Atsakyti
Žydra, sveikinu, nu ir aš žliumbiu iš laimės yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Stiprybės ir sveikatikės tau ir tavo lėlytei, nu ir vyrui stiprybės su moteromis bigsmile.gif
Atsakyti
Nereali zinia, zydra sveikinu ir dziaugiuosi kartu thumbup.gif wub.gif Kaip faina clap.gif Jau musu zydra soske.gif

Neireja, labai gaila, kad pas mus vis pildosi gretos, bet toks gyvenimas ir nieko mes negalim pakeisti, laikykis, mes cia tam kad viena kitai padetumem, cia tos kurios tave supranta verysad.gif mirksiukas.gif

Sveikutes visos, kaip musu nestukes laikosi? Cia dar vienas irodymas, kad viskas bus gerai, o gal zinot, ar zydrai cezari dare ar naturaliai gimde?
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 07 01, 11:32)
gal zinot, ar zydrai cezari dare ar naturaliai gimde?

Cezarį.
Papildyta:

Tai nėštukę dabar turim tik STT?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 01, 09:59)
mergos pas zydra viskas gerai, turi mergite!!!!!!
zliumbiu is laimes, saunuole!!!
mergite mazyte 2.800, sake kad viskas skauda tai sendien nevaikscios, parasis daugiou veliau, visa nakti draugavo su savo princese, nevalgo lelite, dar nenori!!!! wub.gif

assa.gif super valio negaliu kaip fainai wub.gif daug daug pienelio ramiu nakteliu ir daug daug daug sveikatele abiem mergytem wub.gif
Atsakyti
Reik tiketis kad tuoj dar kuri musu angeluku mamyte uznestes tongue.gif o tai tikrai liko STT, kas jai i kompanija? biggrin.gif

man chroniskas nuovargis siandien, silpna, negaliu, net pieneli traukiau ir nieko nutraukt neisejo verysad.gif nez reikia tsigaut kazkaip, bet jauciuos labai pavargus ....
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinu Žydrą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nereali šaunuolė, šaunuolės abi, nuoširdžiausi sveikinimai - viskas dabar bus tikrai gerai. Kiek nedaug žmogui iki laimės biggrin.gif

Sveikinuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mergos, kuri dabar man į kompaniją - nejuokaukit tongue.gif

Negaliu, kaip nuotaiką pakėlė - grįžau po seminaro ir ne į darbinį paštą pirma o pasidomėt dėl žydros....
Nuostabi mergytė - lauksim foto wub.gif
Atsakyti