Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

QUOTE(bim @ 2008 06 30, 20:08)
sake kad jai visi tevai nenumotu i vaiko baimes, tai daugiau zminiu musu sali butu stabilesnios psihikos!

bigsmile.gif na va dabar bus ramiau ir dukryte isaugs baimes wub.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 30, 21:30)
va maniskis siandien pareiske- mama tu turesi dar leliuka, nes as noriu but brolis doh.gif  verysad.gif , liudna del vaiko cray.gif

unsure.gif nagi paplanuokit broliuka viskas bus gerai tikek tuo wub.gif

QUOTE(ajuka @ 2008 06 30, 21:51)
nervinga diena man ... o dar maziuke mano pikta visa diena, gerkle paleidus ir viskas netinka  verysad.gif matyt dantukai vel

verysad.gif zinok ji jaucia tave uz tai ir irzli turi but stipri del maziukes kas karta kai apninka mane liudesys ir eva buna pikta unsure.gif

QUOTE(neireja @ 2008 06 30, 22:23)
sveikos mamytes as ir noreciau prie jusu prisijungti nes taip sunku nes niekam negaliu issiliet

cray.gif prasom gaila kad dar atsiranda angeliuku mamyciu bet butinai junkis su mumis legviau savos bedos sava patirtis isgyvensim kartu wub.gif na kas nutiko taviesiems angeliukams cray.gif
Atsakyti
as trumpai susituokem pries tris metus labai norejom vaikucio du metus nepavyko pastoti o kai pavyko dukryte gime 24sav isgyveno 12val po to labai norejau vel pastoti norejau jausti vaikucio judejima as pastojau po 3men nestumas buvo nelabai lengvas 20sav suzinojau kad laukiuos berniuko ir kad jis turi sirdies yda bet nesutikau nutraukti nestumo ir ryzaus gimdyti viskas atrode gerai operacija praejo sekmingai ir po operacijo praejus 4 parom staiga sustojo sirdute niekas nieko negalejo paaiskin atsiprasau jai ka ne taip parasiau bet per asaras beveik nieko nematau
Atsakyti
Beveik kas antra diena dabar atsiranda nauja mamyte verysad.gif mergaites, laikykites, koks siaubas vaikeli prarast, taip noreciau, kad netektu ne vienai to patirti verysad.gif o musu vis daugeja ir daugeja ...

deima26, jo pas mane kompanijos buriuojas doh.gif taigis ir mano suva, kale, apsibegiojus yra, suleidau vaistu tikiuos suniuku nebus doh.gif nesuprantu kas daros, aplink mane jaunikliai buriuojas blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neireja @ 2008 06 30, 22:42)
as trumpai susituokem pries tris metus labai norejom vaikucio du metus nepavyko pastoti o kai pavyko dukryte gime 24sav isgyveno 12val po to labai norejau vel pastoti norejau jausti vaikucio judejima as pastojau po 3men nestumas buvo nelabai lengvas 20sav suzinojau kad laukiuos berniuko ir kad jis turi sirdies yda bet nesutikau nutraukti nestumo ir ryzaus gimdyti viskas atrode gerai operacija praejo sekmingai ir po operacijo praejus 4 parom staiga sustojo sirdute niekas nieko negalejo paaiskin atsiprasau jai ka ne taip parasiau bet per asaras beveik nieko nematau

cray.gif na mazute ka tau pasakyt kad butu lengviau dieve mano kodel taip darosi unsure.gif o kodel 24sav ?prasidejo prieslaikinis? unsure.gif apkabinu tave stipriai stipriai ir siunciu daug daug stiprybes tau ir tavo seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neireja @ 2008 06 30, 22:42)

o siaube Mieloji, kazkoks kosmaras verysad.gif cray.gif nebuk tik viena, tikiuos sia Taves yra zmogus ... Nezinau, Tavo skausmas isvis nesuvokiamas, laikykis, buk stipri, leisk sau gedeti
Atsakyti
QUOTE(neireja @ 2008 06 30, 23:42)

console.gif kosmaras!!!! o kodel pirmas nestumas taip pasibaige anksti? kodel sirdes ida pas antra vaikeli? ar kas nors, ka nors paaiskino? laikykis brangioji!!!! cray.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 06 30, 09:03)
matomai, galu galia as manau kai zmogus cia nebesirodo tai jam gal jau gerai, lengviau pasidare! ax.gif

Sveikutės 4u.gif
Ne lengviau, gal vis dar per daug sunku, nors ir tiek laiko praėjo...
Mano dauguma draugių ir giminaičių laukia šeimos pagausėjimo, perka rūbelius, renka vardus, džiaugiasi pilvukais angel_sadangel.gif
Širdyje aš džiaugiuosi už juos visus, bet ta pati širdis verkia ir mūsų trijulės angel_sadangel.gif
Kažkaip man sunku rašyti, per paskutines 2 savaites turėjom keletą laidotuvių, tai matyt vėl viskas paaštrėjo...
Labai užjaučiu neireja, laikykitės, tikiuosi, čia rasite bent kažkiek paguodos ir supratimo...
Džiaugiuosi Jūsų kaktusiukais, mano irgi pradėjo žydėti, bet jis pas mane juodas pranašas, tai bijau, kad vėl kas neatsitiktų verysad.gif Bet tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif
Tai gal yra žinių dėl "mūsų" mažojo stebuklėlio? Gal jau yra? 4u.gif
Atsakyti
na del pirmo nestumo niekas nieko nepaaiskino staiga nakti prasidejo saremiai kai nuvaziavau i ligonine nieko nebegalejo padaryt beliko tik gimdyt o su antru tai jokia genetiskai nepaveldima liga tik pasitaiko 1 is 5000 moteriai labai aciu uz palaikima nes niekam negaliu issiliet niekas manes nesupranta o tie zodziai viskas bus gerai nebegaliu ju girdet
Atsakyti
Skaudu, kad vis jungiasi pas mus mamytės. Žinot, kažkaip sunku įsivaiduoti, kiek vis tik daug mūsų vaikučių miršta, nu nėra teisybės ant svieto, juk mirti turi seni žmonės doh.gif Nors vat save tai jau paguodžiu. Nes mūsų coliukei būtų buvę sunku toliau gyventi, jai ir taip sunku buvo gyventi, bet gyveno, vargo. Žinoma, skaudu, kad ji mus paliko, bet guodžiausi tik tuo, kad jai dabar lengviau, ji ten skraidyti gali, o pas mus tai būtų nei vaikščiojusi, nei sėdėjusi, nieko doh.gif verysad.gif

Ajuka, tau šeimynos liūdėt neleidžia lotuliukas.gif thumbup.gif

Jau dėl Žydros neramu, kažin kaip jai sekasi. Taip saldu pasidaro, kaip jai gera sūpuot leliukėlį, glausti prie savęs, oi, koks nuostabus jausmas rolleyes.gif

O man stogas važiuoja, vaikis kaime ir vargšiukas turės būt ten visą mėnesį. Nes daržas atostogauja. Tai dar tik vienas vakaras be jo, o jau bliaunu, nežinau kaip reikės visą mėnesį išsikankint. Ir nuvažiuot negalim, nes nebenorės pasilikt. Nu žiauru doh.gif
Papildyta:
QUOTE(neireja @ 2008 06 30, 22:12)
tie zodziai viskas bus gerai nebegaliu ju girdet

Šitie žodžiai ir man buvo šlykščiausi, juk nebus jau gerai, tai kam taip šnekėt. Aš šiaip esu toks žmogus, kad nemoku gražiai kalbėti, guosti. Bet manau jei žmogus nežinai ką pasakyti, tai apkabini, to ir užtenka. Bet išgyvent tą sunkumą reikia, išverkt visas ašaras, susitaikyt su tuo. Gal pasirodys keistai, bet man patikdavo kalbėt apie mažulę ir dabar patinka kalbėt apie tai, kas buvo, kas nutiko, kaip nutiko ir t.t. Galėčiau kalbėt be sustojimo, man taip gera prisiminti viską kas su coliuke susiję, kad ir skaudžiausos akimirkos, bet ir jos man dabar jau mielos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasve: 30 birželio 2008 - 22:21
QUOTE(neireja @ 2008 06 30, 23:12)
niekam negaliu issiliet niekas manes nesupranta o tie zodziai viskas bus gerai nebegaliu ju girdet

Neireja, Tavo atveju gyvenimas isvis ziauriai pasielge, is tikruju as net nezinau ka Tau parasyti, kad pasijaustum lengviau, Mieloji, tikrai labai skaudu, leisk sau liudeti, leisk gedeti, leisk verkti, leisk kenteti ....

Kai man labai blogai, man labai padeda sie zodziai Tagore, tiesiog ... Jau rasiau kazkada

TEGU manes lieka tiek mazai, kad galeciau pasakyti Tu -viskas.
Tegu tiek mazai lieka mano valios, kad galeciau Tave visur aplinkui jausti ir ateiti pas Tave visame kame, ir kiekviena mirksni pasiulyti TAU SAVO MEILE.
Tegul manes lieka tiek mazai, kad niekad negaleciau Taves paslepti.
Tegu tiek mazai lieka mano panciu, kad jie mane teristu su Tavo valia ir kad mano gyvenimas butu tavo tikslo siekimas - o tai ir yra TAVO MEILES PANCIAI.

Neireja, buk stipri, skausmas begalinis, bet tu gali ji isgyventi, Tu esi labai STIPRI.

Cia mes suprasime Tave, suprasime Tavo skausma.

RASVE, man tai pat patinka apie Ela kalbeti, patinka galvoti, deja nera su kuo beveik ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajuka: 30 birželio 2008 - 22:35
QUOTE(ajuka @ 2008 06 30, 22:32)
TEGU manes lieka tiek mazai, kad galeciau pasakyti Tu -viskas.
Tegu tiek mazai lieka mano valios, kad galeciau Tave visur aplinkui jausti ir ateiti pas Tave visame kame, ir kiekviena mirksni pasiulyti TAU SAVO MEILE.
Tegul manes lieka tiek mazai, kad niekad negaleciau Taves paslepti.
Tegu tiek mazai lieka mano panciu, kad jie mane teristu su Tavo valia ir kad mano gyvenimas butu tavo tikslo siekimas - o tai ir yra TAVO MEILES PANCIAI.

RASVE, man tai pat patinka apie Ela kalbeti, patinka galvoti, deja nera su kuo beveik ...

Žodžiai labai gražūs thumbup.gif

Tai vat, kad ir manęs nelabai kas benori klausytis, jau matyt pabodo, o man taip noris kalbėt kalbėt kalbėt ...

Labanakt, mergikės, ainu gult. Gal ryt jau bus žinių iš mūsų leliukų g.gif
Atsakyti
Neirėja - suprantu Tavo skausmą.......
Atsakyti