Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 28, 15:43)
nu ka pas mane tokios naujienos- testo pirkt nereikia prasidejo mm doh.gif

verysad.gif gaila, o taip jau laukiau žinių, bet nieko, manau dar sulauksim mirksiukas.gif O kas dėl žiemos, tai aš manau, jei gerai, tai gerai bet kada pasigimžius. Mano abu rudeninukai, tai neįsivaizduoju kaip būna vasarą pasigimdžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 06 29, 11:42)
Taip prisimenu,kad zadejau daugiau apsilankyti cia  blush2.gif na pasistengsiu  ax.gif
Gyvename mes gerai.dukrele musu nenusedi vietoj visur jai reikia,visur jai idomu,tai kaip as tik prie kompo ir ji mato viskas pradeda kazka savaip aiskinti  thumbup.gif augam gerai,tfu tfu tfu nekarto nesirgome,netgi temperaturos neturejome  thumbup.gif Buvome su dukrele prie juros jai taip idomu buvo kad ojojoj,gal dar kada isies nuvaziuoti  smile.gif
Apie trecia vaikeli tiesa pasakius labai galvoju,tik reikia ,kad dukrele paaugtu o poto manau vel galvosiu,noriu savo dukrytei broliuko dar ar sesutes,kaip nuvaziuojame i kapines,as vis pasakoju dukrelei,kad cia jos brolis,ji visada labai atidzia klauso manes,nezinau ar cia sutapimas ar kas,bet atrodo,kad ji supranta,kad ten yra jos broliukas ir pradeda kazka irgi kalbeti savaip....
O tai,kad musu vis daugiau tai cia tikrai,ir nezinia kada bus taip,kad musu butu ko maziau...
Kaip tu laikaisi kaip sveikatyte ? 4u.gif

kaip fainaaaa wub.gif koks dukriukas wub.gif
faina, kad jau galvojat, teisingai - paaugs mažulė ir pirmyn - svarbu, kad vaikščiotų ir atsargi būtų, nes su pilvuku neprilakstyusi tiek biggrin.gif
aš gerai - jaučiuosi gerai, lelius muša mane, vyresnėlis laukia sesės, pilvas auga kaip ant mielių, laukiu susitikimų su gyd, nes kaskart echo daro ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 06 29, 09:46)
Sveikutes mergynos,kaip Jus cia daug rasote,neturiu laiko normaliai prisesti paskaityti ir parasyneti.
nezinau ar prisimenate mane ar ne,jeigu ne tada priimkite is naujo i savo kompanija  ax.gif
Kiek daug naujienu perskaiciau,labai dziaugiuosiu uz tas mamytes kurios jau turi savo leliukus  thumbup.gif Kurios dar neturite nenusiminkite viskas dar prieki,,,Pati labai bijojau po sunelio netekties tureti antra vaikeli,bet dabar galiu pasakyti as labai laiminga kad turiu dukrele,nors savo sunelio Danieliuko niekada nepamirsiu...Linkiu Jums visoms istvermes ir laimes  4u.gif

sveikute, atsimenam, nepamirsom! smagu kad pas jus viskas gerai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 06 27, 22:32)
Tai tu ne tikra sakiete g.gif  Del to ir galvoju,kad nematyta ax.gif

Galima sakyt tikra - Prienuos tik vasarodavau. Gyvenom ne mieste, o rajone. O tu iš mano krašto? bigsmile.gif
QUOTE(STT @ 2008 06 28, 09:12)
ūgū, fainuolės abi..... bet tu man taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip kažkur matyta, nesuprantu... jau seniau pastebėjau, bet kuo toliau tuo labiau.... arba panaši į kažką... o vaizdai  wub.gif

Nu nežinau - į Vilnių atvažiuoju tai tik į ekskursijas, seminarus ir pas gydytojus.
QUOTE(Rico @ 2008 06 29, 01:31)
O mano giminiu Sakiuos yra  blush2.gif ir nuvaziuodavau neretai, na, dabar 2 metus nebuvus...

Nu kaip smagu kažką iš savo krašto matyt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 29, 14:00)
Galima sakyt tikra -  Prienuos tik vasarodavau. Gyvenom ne mieste, o rajone. O tu iš mano krašto?  bigsmile.gif
Nu nežinau - į Vilnių atvažiuoju tai tik į ekskursijas, seminarus ir pas gydytojus.
Nu kaip smagu kažką iš  savo krašto matyt  4u.gif

Dvi tetos gyvena Sakiuos, ten ir dirba, o mociute tarp Gelgaaudiskio ir Ploksciu, ten visos vasaros praleistos ax.gif

Gal ir bendru pazistamus rasim blush2.gif
Atsakyti
kazko nuotaika tik gadina visi doh.gif
laukiu sivakar prasiskleidziant sito grozio

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 29 birželio 2008 - 15:21
Tai jokiu ziniu is Zydros? o as vis kai uzeinu ir iskart skaitau gal jau, nu nieko laukiam!
Rugseja, mmm galejai man perleist as pergyvent pradejau kad nesusergu schmoll.gif dar nenoriu pastot o as tokia kad vejas papucia ir nestuke.gif , kazkaip idomiai viena diena ir patepliojo ir viskas, o gal po gimdymo taip buna nu jei ka tai aukseliui broliuko lauksim wub.gif tik as tikriausiai isproteciau sunku gal g.gif pametinukai gautus

Valery, kaip tu? ka gydytojai sake? lik minejai kad eisi?

Atsakyti
po gimdymo man pirmos mm buvo tokios,kad isvis galima sakyt be iklotu prasisukau, net klausiau pas gyd ar tai normalu, sake kad viskas tvarkoj, taip buna, kol susireguliuoja
Atsakyti

Laba diena 4u.gif

QUOTE(STT @ 2008 06 28, 10:05)
kaip tai? a ko???
jis šiandien dirba? iš ryto?
kai grįši papasakosi unsure.gif

QUOTE(zyzi @ 2008 06 29, 15:29)
Valery, kaip tu? ka gydytojai sake? lik minejai kad eisi?

Nu jo, dirbo unsure.gif Sake, kad nepatinka jam vaizdelis gimdoje unsure.gif Sake paleidzia mane 2 savaitem, bet jei ka- greit pas ji ir skambint i mobilu blink.gif unsure.gif Bijau daba unsure.gif Sake, kad tikisi jog nereiks dar karta valyti... bet visko buna...Viena moteri po tokio atvejo vale 4 kartus doh.gif Neduok tu dieve niekam schmoll.gif
Bet dave 90 procentu, kad pats kraujas dings, tai yra iseis unsure.gif Nu vienzo doh.gif
Bet vistiek as ji myliu kaip daktara wub.gif Pamate, kad as jau busenoje, kurioje galima kalbeti ramiai, tai paaiskino situacija, kad "del ko" tyrimu Lietuvoje padaryti neimanoma (nesivystancio atveju), ta linkme pasaulyje dirba tik 2 institutai, ir dazniausias tyrimu rezultatas-vaisiaus lyga, kuri neleidzia jam isgyventi. kuo ji lengvesne, tuo veliau tai gali atsitikti ir... blogiausiu atveju gimsta nesveiki kudykiai...ir pazadejo, kad greiciausiai tai nesikartos, nes mano visi rodikliai (svarbiausias, kad turiu jau sveika vaika) visi geri wub.gif Tikekimes taip ir bus ir reikia tuo tiketi ir nusiteikti.

Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 06 29, 17:42)
Laba diena  4u.gif
Nu jo, dirbo  unsure.gif Sake, kad nepatinka jam vaizdelis gimdoje  unsure.gif Sake paleidzia mane 2 savaitem, bet jei ka- greit pas ji ir skambint i mobilu  blink.gif  unsure.gif Bijau daba  unsure.gif Sake, kad tikisi jog nereiks dar karta valyti... bet visko buna...Viena moteri po tokio atvejo vale 4 kartus  doh.gif Neduok tu dieve niekam  schmoll.gif
Bet dave 90 procentu, kad pats kraujas dings, tai yra iseis  unsure.gif Nu vienzo  doh.gif
Bet vistiek as ji myliu kaip daktara  wub.gif Pamate, kad as jau busenoje, kurioje galima kalbeti ramiai, tai paaiskino situacija, kad "del ko" tyrimu Lietuvoje padaryti neimanoma (nesivystancio atveju), ta linkme pasaulyje dirba tik 2 institutai, ir dazniausias tyrimu rezultatas-vaisiaus lyga, kuri neleidzia jam isgyventi. kuo ji lengvesne, tuo veliau tai gali atsitikti ir... blogiausiu atveju gimsta nesveiki kudykiai...ir pazadejo, kad greiciausiai tai nesikartos, nes mano visi rodikliai (svarbiausias, kad turiu jau sveika vaika) visi geri  wub.gif Tikekimes taip ir bus ir reikia tuo tiketi ir nusiteikti.

kaip nefaina, kad dar tiek atkentėt reikia....
tikėkimės, kad susitvarkys viskas.
kaip Polina? ar dar prisimena nėštumą? kaip pati jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 06 29, 18:28)
kaip nefaina, kad dar tiek atkentėt reikia....
tikėkimės, kad susitvarkys viskas.
kaip Polina? ar dar prisimena nėštumą? kaip pati jautiesi?

Aciu,
as daug geriau jauciuosi, tiesiog nusiraminau ir tiek unsure.gif Nors kartais uzeina begalinis liudesys ir ilgesys, bet ka darysi unsure.gif Taip jau bus dabar unsure.gif
Polina nebeklausineja...gal pamirso unsure.gif Neilgai ji ir zinojo ir mes nelabai daug su ja apie tai kalbejomes, tai dar maza, pasimirsta viskas greitai.
Paskutini karta kai su ja kalbejom, sake, kad musu broliukas isskrydo pas angeliukus, bet kai "teta" duos, mes vel turesim broliuka maza wub.gif Kokia teta unsure.gif lotuliukas.gif Nesupratau, bet kazkas pas ja galveleje ten susideliojo, kad turesim rolleyes.gif
Nu jo, as zinau kad jis pas mane sugris wub.gif Kai bus laikas wub.gif
Atsakyti
ziurekit ir papavydekit kaip mano grozis skleidzias user posted image
Atsakyti